Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İyi akşamlar:KK200:
Bugün ki menüm
Kalkınca
2kayısı
2 bardak su
15 dk hiit kardio
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
2 salatalık
1 kk tulum peynir,maydanoz,kapya
6 yeşil zeytin
Ara
Soğuk nescafe
5 tane eti form
2kayısı
1 tk fıstık ezmesi
Akşam
Sulu köfte
Salata
Ara
Sade Türk kahvesi
2b şekersiz çay
Su yatana kadar 3 lt olur
SPOR
Sabah 15 dk hit kardio (squat,mekik..)
Akşam 1 saat tempolu yürüyüş

İşte emziren annenin günlük menüsü...:kk77:

Sabah 7:30 kahvalti

1 sekersiz cay, 5 adet siyah zeytin, 3 adet yesil zeytin,1 dilim kizarmis ekmek, kahvaltılık salatalık, yesil bıber 1 kıbrıt kutusu beyaz peynır, ıkı parça varil peyniri, 1 haslanmıs yumurta

Ara ogun 1o:30

Bır kupa tarcınlı süt
1 armut
2 ceviz

Oglen 12:30

1 kase yogurt
2 mınık bıber dolması
1 yarım kabak dolması
Bır salatalık
2 biber

Ara öğün 15:30

Bır kupa ballı ıhlamur poşet çay şekersiz
2 tane ceviz

Aksam 17:45

2 yk zeytınyaglı kabak
20 tane asma yapragı sarması
Bır kupa sekersız cay
Minik dilim
Peyniri borek

Ara ogun 21:30
Yok

Notlar:

Cuma kilo:75.150
Güncel kilo: 74.750
Haftalık hedef: -950
Hedefe kalan: -550

Gruba katılım tarih / kilo: 24.07.2017 / 84.9
İzne ayrılış tarih / kilo: 18.11. 2017 / 75.8
Toplam kayıp: 9.750
:nazar:

İzinden dönüş tarih / kilo: 06.07.2018 / 75.15
1. Hafta: -400

Toplam kayip:10.150 :nazar:
Ana hedefe kalan:5.750

Menu
4:30 kuru erik
9:00uc kayisi
10:45 bir haslanmis yumurta,zeytin peynir yesillik salatalik,iki dilim t.b.ekmk,1t,k has bal
16:00 100 gr haslanmis tavuk,iki sivri biber bir kase yogurt..

Ara kiraz sapi suyu
Ara annemgilde kucuk bir dilim kavun yedim

19:00 ayran asi bir kase
Bol su
Spor 2saat comel kalktim:)) tarlada.gelince te

Kızlar bugün ki menüm
Sabah: 1 yağlı ekmek, çay
Öğlen: 1 tabak taze fasulye, küçücük bir dilim ekmek ve çay
Akşam: 1 tabak Antep ezme, 3 YK bulgur pilavı
Not: kızlar bugün biraz fazla ekmek bulgur tükettim sanırım ama çok aç hissediyorum kendimi. Birde 1 saat yani 5 km yürüyüş yaptım :KK9:

Dualarınız için Allah razı olsun lakin olmadı Bu son başvuruydu ama açık kapı yok malesef
Hayırlısı olsun üzülme seni bekleyen daha iyi bir iş vardır inşallah. Allah bir kapıyı kapatır, bir kapıyı açarmış.
Hamileligim boyunca cok sey araştırdım ama bu gözümden kacmis :KK43: neyse olan oldu insallah sporla toparlayabilirim
1. Çocuktan sonra hiç bozulmuyor vücut yeniden toparlanır vücudunuz. Bazıları hızlı toparlanıyor diye sizin moraliniz bozulmasın. Ben ilk oğlum 1 yaşına geldiğinde 62-63 kiloydum ama 2 yaşına geldiğinde 60 kiloydum ve karnımda son derece düzgündü. Üstelik özel bişey yapmadan. Ailemin fiziksel özellikleri de genelde uzun ve iri tipleriz en kısamız 175 cm kilo ortalaması da 70-75 arası. Benim vücudum toparlandıysa hepiniz toparlanırsınız kuzum.

Kızlar ben bu ara istemediğim halde zayıfladım biliyorsunuz. Az önce puanlarına bakarken farkettim tempolu yüzme 4 puanmış. Ben sabah akşam eşimle 45er dakika öğleden sonra büyük oğlumla 1 saat tempolu yüzüyorum. İlave olarak ortanca oğlanı havuzda günde toplam 1,5 saat yüzdürüyorum gün içinde havuzun çevresinde en az 20 tur ortancanın peşinde koşuyorum. Bebek yürümek istiyor iki elinden tutup yürütüyorum. Akşamları arkadaşlarla sahilde en az 30 dk. tempolu yürüyoruz . Fırsat bulursam biraz oturup dinleniyorum.
150 dk tempolu yüzme =600
20 tur koşma (15dk)=60
30dk tempolu yürüyüş =60
90dk havuz faaliyetleri= 90puan olsun
Günlük minimum 810 puanlık hareket var bugün ilave olarak 1 saat powerboard sürdüm zaten çok yoruluyorum. Uyurken görseniz baygın sanırsınız.
Sonuç olarak bu kadar hareket bittiğinde yani bir evim olduğunda kilo alacağım kesin.
2. Sonuç kilo vermenin yolu çok hareketli olmaktan geçiyor

Sabah:
Sebzeli omlet
1 dilim peynir
10 tane siyah zeytin
1 dilim ekmek
Ara:
2 hurma 1 bardak süt smothi (sıcaktı çok beğendim)
Öğle
Son 6 ayda 3. kez tatlı yedim ama ne yemek 1 pasta tabağının tamamını doldurdum ama yarısını yedim (en az 2 porsiyondur):eek:
Ara
İçim yandı tatlıdan soda içtim 2-3 şişe
Ara
Misket limon yeme düellosu nedeniyle 2,5 limon yedim (1. Olan 6 tane limon yedi)
Akşam
Haşlanmış kabak havuç 1 kase
1 kase yoğurt
2 parça biftek (köfte boyutunda)
Ara
1 bardak soğuk süt ile nescafe
Gün içinde 4 lt su
Çay
Kahve

image.webp
Kızlar sabah yürüyüşünden herkese günaydın
nasılsınız nasıl gidiyor

bu sabah kalktım spor yapmak için bir şekilde diyetime tutunmaya sizlerle bir olmaya çalışıyorum
Bu arada eşimin babaannesi vefat etti memlekete gitti yaklaşık bi haftadır yok oğlum olunca biz gidemedik maalesef
Hayat koşa ancak farkında değiliz ne acı

Sen aynı bensin :KK70: gittin mi dr ye .düşün ben bu korkakligim ile 1 gün de 4 5 tane göbekten iğne vuruldum o iğne sayesinde azcık alıştım :KK70:
Icme kuzum bosver pıs o pıs:KK70:
Bir ton ilaç kullanıyorum zaten istesemde yok :KK70:
Aksama kadar bunlamı durcaksın:KK57:
17 gibi ceviz büyüklüğünden büyük 2 3 parça tavuk ve salata yedim çok tokum şuan
Ayyy hıc sevmem boyle hastayı daha sargıya dokunmadan acıyo dıyosunuzdur bıde sız :KK70:uzak durun benden:KK70:
Biz sana gelelim o zaman ömrü billah bir daha görmek istemezsin hasta olarak bizi Buki_89 Buki_89
kuzum noldu sanaaa iğne yicek kadar neyn var :eek::eek::eek:
Geçen haftadan kötüydüm öksürük ile başladı bugün ilaç içiyorum inşallah iyi gelir. salgın var diyorlar sen dikkat et kendine
Ayy cok gecmıs olsun canım dıkkat et bol vıtamın al bosver dıyetı sımdı.
Vitamin ilaçlarım var c e d vitaminleri birde omega 3 kullanıyorum. Yeterli sanırım birde meyve yerim şekerpare ve şeftali var evde

Gecmis olsun canim dikkat et eşin gececi mi? Antibotik igne seni turp gibi yapar aslinda
Igneden korkuyorum eşim yanımdaydı o olmasa korkardım uyumaya ya uyanmazsam diye

:işsiz::işsiz::işsiz:
İn cin top oynuyor buralarda.
BDV okuyayım bari.
İnşallah @SchonerDuft iyileşmiştir:dua:
Bdv çok tehlikeli hiç bulaşma bence :D
Düne göre çok çok iyiyim ateşten korktum çünkü ne yapmam gerektiğini bilmiyordum tuğbaya sordum duş önerdi duş çok iyi geldi. Eşim çorba aldı bir kase içtim tekrar çıkmazsa sıkıntı yok.

Dünkü menü
Sabah
1 tost
4 5 dal semiz
1 bardak su
Ara
2 fındık çiğ
3 badem çiğ
1 fincan civam perçemi

Öğlen
Minik probiyotik yoğurt sade
Icine 5 çiğ badem

Ara
Yok
17gibi
Tavuk şiş 3 tane kuşbaşı dan büyüktü
Bolca salata
1 ısırık eşim in etli pidesinden

19.00 gibi
1 kase çorba
1 lokma ekmek

Suyu bol içtim her ilaçla 1 büyük bardak su içiyorum kilo veremicem sanırım ilaçlar ödem yaparmı drdotty drdotty segus segus siz bilirsiniz

Back
X