Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah:
Sebzeli omlet
1 dilim peynir
10 tane siyah zeytin
1 dilim ekmek
Ara:
2 hurma 1 bardak süt smothi (sıcaktı çok beğendim)
Öğle
Son 6 ayda 3. kez tatlı yedim ama ne yemek 1 pasta tabağının tamamını doldurdum ama yarısını yedim (en az 2 porsiyondur):eek:
Ara
İçim yandı tatlıdan soda içtim 2-3 şişe
Ara
Misket limon yeme düellosu nedeniyle 2,5 limon yedim (1. Olan 6 tane limon yedi)
Akşam
Haşlanmış kabak havuç 1 kase
1 kase yoğurt
2 parça biftek (köfte boyutunda)
Ara
1 bardak soğuk süt ile nescafe
Gün içinde 4 lt su
Çay
Kahve
Canim sen zayiflamak istemiyorsan diyet yapma helede böyle hareketliyken,evine gidince normal beslen dikkat edersin.keskem bende zayiflasam:KK45::KK53:

Yorgunluktan oluyorum bacaklarim titriyor bugunde tarladaydik:ruh: 10kg sut aldim evde ilk kez peynir yapacam kaymaginida alacagim az yagli peynir olacak inş..
Ust uste tarlaya gidince vucum yorgun halim yok sanki.. yatarsam ancak kendime gelirim..:uykucu::uykucu:

Kızlar günaydın, bişey sorucam sabah kahvaltı için sandviç aldım sizce fazla mı? Fazlaysa yemiycem. Ya afedersiniz ama ben kaç gündür tuvalete çıkamıyorum ve şiştim resmen, sabah tartıldım ve 67.6 olmuş kilom
Önceden kac kg dun canim, sandevicin kalorisi fazlaylasa kg vermeni de engeller bunu ogleni aksami ara ogunleri de var ,evde t.bugdaydan yapsan olmazmi tost gibi...

Önceden kac kg dun canim, sandevicin kalorisi fazlaylasa kg vermeni de engeller bunu ogleni aksami ara ogunleri de var ,evde t.bugdaydan yapsan olmazmi tost gibi...
Canım pazar günü 66.9'dum bugün sabah 67.6. Sandviç simitcilerde satılan varya onlardan çok büyük değil ama emin olamadım

Canım pazar günü 66.9'dum bugün sabah 67.6. Sandviç simitcilerde satılan varya onlardan çok büyük değil ama emin olamadım
Himm keske sabahlari evde kahvalti yapabilsen hem yesillik turleride yemis olurdun karnin ice doyardi.ben bi sandevicle doymazdim :)) ekmeğe agzimi vuruyum yedikce yiyesim geliyor cok pis bogazim ben :)) sen yine iyi duruyorsun doyuyormusun bari..

Kızlar günaydın, bişey sorucam sabah kahvaltı için sandviç aldım sizce fazla mı? Fazlaysa yemiycem. Ya afedersiniz ama ben kaç gündür tuvalete çıkamıyorum ve şiştim resmen, sabah tartıldım ve 67.6 olmuş kilom
sandviç ne ekmeginden içinde neler var bunlar önemli yoksa sabah için gayet iyi bence sandviç yenebilir

sandviç ne ekmeginden içinde neler var bunlar önemli yoksa sabah için gayet iyi bence sandviç yenebilir
Canım içinde domates salatalık ve peynir var poğaça gibi bişey. Bende yarısını yedim çünkü antibiyotik kullanıyorum ve bisküvi ile falan geçiştiremedim

beyaz çay ödem arttırır içebilirsin emzirme vs yoksa..
yada form çayı..
sandveiç ekmeği kepekli mi ?
boyutu ne kadar..
iki dilim kare kepekli ise yemen de sorun yok..

beyaz çay ödem arttırır içebilirsin emzirme vs yoksa..
yada form çayı..
sandveiç ekmeği kepekli mi ?
boyutu ne kadar..
iki dilim kare kepekli ise yemen de sorun yok..
Canım kepekli değil, poğaça varya onun hamurundan ben yarısını yedim nolur nolmaz diye

sabah güzelce yaptım kahvaltımı ...
kepekli tahılı çavdarlı ekmek yemezsem doymuyorum
ve çikolata pide vs yemek istiyorum
şimdi anlıyorum diyetisyenimin neden her ögün 2 dilim kepekli ekmeği zorunlu tutmasını..
onu yemeyince başka şeyler arıyorum..
bu sabah yedim 7 de 2,20 dk oldu hala canım bi şey istemiyor..
demek ki gerçekten tokum...

ruhsal açlık yaşıyorum bazen diyorum ama bunu fiziki toklukla tolere etmedikçe oluşuyor o hissiyat...

Günaydınlaaaar :KK22:

dün 76lara vuran kilom bu sabah 74.4 çıktı.
aslında tartı her zaman yanıltıyor. hava çok sıcak bu sebeple azcık bir kaçamakla vücut ödem tutuyor aaa dostlar:KK48:

ananas diyetimi detoksu mu diyim bilmiyorum ama acaip bağırsaklarımı çalıştırdı ve göbüşüm azcık kendine geldi :)
şiş şiş geziyordum :KK43:

bu sebeple mutlaka hafta da 2 gün normal beslenme düzeninin dışına çıkıp bu gibi şaşırtmalar yapmak lazım diye düşünüyorum.

en azından kilonun sabitlenmesini engellemiş olup , motivasyon tavan oluyor:KK200:

sabah güzelce yaptım kahvaltımı ...
kepekli tahılı çavdarlı ekmek yemezsem doymuyorum
ve çikolata pide vs yemek istiyorum
şimdi anlıyorum diyetisyenimin neden her ögün 2 dilim kepekli ekmeği zorunlu tutmasını..
onu yemeyince başka şeyler arıyorum..
bu sabah yedim 7 de 2,20 dk oldu hala canım bi şey istemiyor..
demek ki gerçekten tokum...

ruhsal açlık yaşıyorum bazen diyorum ama bunu fiziki toklukla tolere etmedikçe oluşuyor o hissiyat...
Bak gercekten dogru diyorsun diyetisyenin verdiği olcude ekmegi yiyince seker ihtiyaci,kas kaybi,kabizlik problemi olmuyor,benim diger ogunlerdede var yemiyorum ondan boyle meyvelere saldiriyorum nolcak sekermi,kan sekerim düşüyor,iyi hatırlattın bende dikkat ediyim hem karnim iyi doyar..

Hayırlısı olsun üzülme seni bekleyen daha iyi bir iş vardır inşallah. Allah bir kapıyı kapatır, bir kapıyı açarmış.

1. Çocuktan sonra hiç bozulmuyor vücut yeniden toparlanır vücudunuz. Bazıları hızlı toparlanıyor diye sizin moraliniz bozulmasın. Ben ilk oğlum 1 yaşına geldiğinde 62-63 kiloydum ama 2 yaşına geldiğinde 60 kiloydum ve karnımda son derece düzgündü. Üstelik özel bişey yapmadan. Ailemin fiziksel özellikleri de genelde uzun ve iri tipleriz en kısamız 175 cm kilo ortalaması da 70-75 arası. Benim vücudum toparlandıysa hepiniz toparlanırsınız kuzum.
Ayy inşallah canım :)
Bizim aile kisa boylu ama kilolu insan yok pek inşallah toparlanır

Back
X