Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydınlaaaar :KK22:

dün 76lara vuran kilom bu sabah 74.4 çıktı.
aslında tartı her zaman yanıltıyor. hava çok sıcak bu sebeple azcık bir kaçamakla vücut ödem tutuyor aaa dostlar:KK48:

ananas diyetimi detoksu mu diyim bilmiyorum ama acaip bağırsaklarımı çalıştırdı ve göbüşüm azcık kendine geldi :)
şiş şiş geziyordum :KK43:

bu sebeple mutlaka hafta da 2 gün normal beslenme düzeninin dışına çıkıp bu gibi şaşırtmalar yapmak lazım diye düşünüyorum.

en azından kilonun sabitlenmesini engellemiş olup , motivasyon tavan oluyor:KK200:
günaydın canım bugün senin gibi 5.40 da kalkıp sporumu yapıp duşumu alıp iş yerine geldim çok dinç hissediyorum kendimi :rapci:
birde sabah gelirken ananas aldım canım istedi :KK48: ara öğün yapacağım bende

Günaydınlaaaar :KK22:

dün 76lara vuran kilom bu sabah 74.4 çıktı.
aslında tartı her zaman yanıltıyor. hava çok sıcak bu sebeple azcık bir kaçamakla vücut ödem tutuyor aaa dostlar:KK48:

ananas diyetimi detoksu mu diyim bilmiyorum ama acaip bağırsaklarımı çalıştırdı ve göbüşüm azcık kendine geldi :)
şiş şiş geziyordum :KK43:

bu sebeple mutlaka hafta da 2 gün normal beslenme düzeninin dışına çıkıp bu gibi şaşırtmalar yapmak lazım diye düşünüyorum.

en azından kilonun sabitlenmesini engellemiş olup , motivasyon tavan oluyor:KK200:
Oo maşallah diyeyim :) ananasi nasil yaptin cAnim bi anlatirmisin bana :))

Bak gercekten dogru diyorsun diyetisyenin verdiği olcude ekmegi yiyince seker ihtiyaci,kas kaybi,kabizlik problemi olmuyor,benim diger ogunlerdede var yemiyorum ondan boyle meyvelere saldiriyorum nolcak sekermi,kan sekerim düşüyor,iyi hatırlattın bende dikkat ediyim hem karnim iyi doyar..

evet kardeşim ciddi anlamda etiikiliyor ..
ara öğünün 30 dk sonra yapacağım :
bir çay bardağı üzüm yiyeceğim..
o biraz şeker ihtiyacımı kırar :
ki şimdi yok bile..
sen de devam et kardeşim hedefe kaç kg kaldı???

evet kardeşim ciddi anlamda etiikiliyor ..
ara öğünün 30 dk sonra yapacağım :
bir çay bardağı üzüm yiyeceğim..
o biraz şeker ihtiyacımı kırar :
ki şimdi yok bile..
sen de devam et kardeşim hedefe kaç kg kaldı???
1cay bardagi çok degilmi

geçen hafta spor yapmama rağmen kilo verememiştim ama bu hafta fazla fazla veriyorum bugün dayanamadım tartıldım ve 62.4'ü gördüm cumadan beri 1.5 kilo gitti, hedefim 62 idi ama ben daha aşağısında mezunum bu hafta yaşasın yupppi :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Maasallah ne guzel darisi kalanlara

geçen hafta spor yapmama rağmen kilo verememiştim ama bu hafta fazla fazla veriyorum bugün dayanamadım tartıldım ve 62.4'ü gördüm cumadan beri 1.5 kilo gitti, hedefim 62 idi ama ben daha aşağısında mezunum bu hafta yaşasın yupppi :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ooo super:halay: boy kacti

Kızlar günaydın, bişey sorucam sabah kahvaltı için sandviç aldım sizce fazla mı? Fazlaysa yemiycem. Ya afedersiniz ama ben kaç gündür tuvalete çıkamıyorum ve şiştim resmen, sabah tartıldım ve 67.6 olmuş kilom
Sandviçini ye canım
Düzensiz besleniyorsun ondan olmuş böyle

Kizlar bugun buyuk gun kızıma bidaha gecen yil buzamnlar karnimdaydın diyemiycem:) cok yogunum buralara ugramiyorsam bilinki yogunlugumdan.dogumgunusu geldi catti. Kizimin artik 1 yaşı var:KK200:ben diyetimide 2 gundur bol kacamaklı yapiyorum tutabildigim kadar tutucam bugunde cumagun 60 idim busabah 59.6 ciktim oysaki 59.2 idim gecen gun yarin kabak dedoktusyla tekrar duserim insallah... bol eksili gunler diliyorum:KK54::KK54:

günaydın canım bugün senin gibi 5.40 da kalkıp sporumu yapıp duşumu alıp iş yerine geldim çok dinç hissediyorum kendimi :rapci:
birde sabah gelirken ananas aldım canım istedi :KK48: ara öğün yapacağım bende

ay süper oluyor dimiiii:KK49: birde kendini nasıl mutlu hissediyor insan:KK76:
bende bu sabah kalktımmm :) ve ne yaptımmm temizlik:temizlik: o da bir spor sayılır değil mi aksama annem babam ve kardeşim 2 hafta bizde kalmaya geliyorlar hemde kızçeme bakacaklar. annem çok titizdir de :KK51:
bende çok söylenmesin diye azcık toparladım:sinirli:

Oo maşallah diyeyim :) ananasi nasil yaptin cAnim bi anlatirmisin bana :))

canım 3 gün aynı şekilde besleniyorsun.

sabah : 2 dilim ananas , 2 yk yulaf ezmesi + 3 yk yoğurt
öğlen : et, tavuk , balık -- haşlanmış sebze veya salata
ara: 2 dilim ananas , 3 yk yoğurt
akşam : öğlenle aynı + 1 dilim ananas var (ben et yerine 2 yumurta yedim dün )

aralarda kendime ödem atıcı çay yaptım onu içtim : kiraz sapı, mısır püskülü , maydanoz , tarçın , zencefil , karanfil :)

Kizlar bugun buyuk gun kızıma bidaha gecen yil buzamnlar karnimdaydın diyemiycem:) cok yogunum buralara ugramiyorsam bilinki yogunlugumdan.dogumgunusu geldi catti. Kizimin artik 1 yaşı var:KK200:ben diyetimide 2 gundur bol kacamaklı yapiyorum tutabildigim kadar tutucam bugunde cumagun 60 idim busabah 59.6 ciktim oysaki 59.2 idim gecen gun yarin kabak dedoktusyla tekrar duserim insallah... bol eksili gunler diliyorum:KK54::KK54:

lütfen gününün tadını çıkarınnn:KK54:
gelen kişiler mutlu olsun diye uğraşmadaaan kızınız ile bol bol foto çekilinnnn:oops:
kendinizi hırpalamayın bir şekilde bitiyor ve elinize sadece fotolar kalıyor.

ben aynen böyle yaptım . insanları mutlu etmeye çalışmadan ailem ile anın tadını çıkarıyorum artık.
kızın doğduktan sonra hayata bakış açım çok değişti cidden benimm :oops:

Back
X