Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy ne guzel masallah sana darisi bizlere..demekki gecen hafta kaslarin sismis olabilir bu haftada odeminde gitti kg aciga cikti,iyi gozun aydin :)) cok sevindim yaa
saol kuzum burayı bırakmadan bi 3-4 kilo daha vermek hedefim , sende istediğin kiloya inene kadar uzak kalma buralardan

Hıc strse sokma kendını bol su ıc hafıf seyler ye. Burda calusan arkadasyçta mersınlı esımde mersınde askerlık yapmıstı otarafları mrk edjyorum cok ıstıyoruz gezmeyı belkı ben gelırım kız:KK53::KK55:
mersin çok güzel tavsiye ederim gelip görmeni benide görürsün :D türkiyenin incisi olacak diyorlar fransanın parisi nasılsa mersinde öyle olacakmış diyorlar o günler gelmeden gelip görün mersin mersinliğini kaybedecektir muhtelen . arkadaşın neresinden merkezden mi ?

ayyy 58 ne iyi bi kilo yaaa :KK5:
sanki kiloları bi günde aldıda hemencik vermeye çalışıyor :KK70:
Kac yılın bırıkıntısı valla baxen mıdem copluk gıbı oluyo ne bulursam atıyorum mılletın mıdesı kusuyo benımkı nıye kusmüyoki ablamınki bı küstü valla tıg gıbı oldu kardesım gıbı duruyo herkeste oyle dkyo zaten:110::KK48:

mersin çok güzel tavsiye ederim gelip görmeni benide görürsün :KK70: türkiyenin incisi olacak diyorlar fransanın parisi nasılsa mersinde öyle olacakmış diyorlar o günler gelmeden gelip görün mersin mersinliğini kaybedecektir muhtelen . arkadaşın neresinden merkezden mi ?
Erdemlıden aılesı falan orda kendılerıde bıkac yıla tayın ıstıycek zaten. Mersınde evler cok ucuz ya bakıyoruz arada erdemlıdekulere harıka evler kocaman kocaman fıyatlar cok makul.

Kac yılın bırıkıntısı valla baxen mıdem copluk gıbı oluyo ne bulursam atıyorum mılletın mıdesı kusuyo benımkı nıye kusmüyoki ablamınki bı küstü valla tıg gıbı oldu kardesım gıbı duruyo herkeste oyle dkyo zaten:110::KK48:
ay ne kötü ben bilirim onun acısını, bi gün kuzenle taksiye bindik kuzende benden 9 ay büyük, o 60 lı kilolarda ben 70 li, adam benden için annenmi demiş yuh oha çüşşş dedim :KK70::KK70: kuzen nasıl gülüyor onada ayrı sinir oldum, ama şimdi 0 80 li kilolara çıktı ben 60 lara hatta yakında 50 lere inecem :KK70::KK70:

Ooo gelın hanım gunaydın nasılsınız:KK15:

Hayırdır canım noldu.

babamın sorumsuzluklarıyla uğraşıyoruz canım :(

canım sen emzirmiyo musun ? neden böyle şeyler deniyosun bugün bi diyetisyen sayfasında gördüm teff tohumu hakkında ticari amaçla çıkarılmış bişey almayın aldırmayın yazmış

hayırdır tatlım ne oldu?
babamın sorumsuzlukları ve borçları canım düğün arefesi bizim zaten sıkıntımız varken 28000 tl borç çıkardı bize.

İnşallah canım Allah gönlüne göre versin

poncikbirgelincik poncikbirgelincik
Herşey yolunda mı Gelincik :KK64:
yoluna sokmaya çalışıyorz herşeyi ama artık ben bittim :(

Erdemlıden aılesı falan orda kendılerıde bıkac yıla tayın ıstıycek zaten. Mersınde evler cok ucuz ya bakıyoruz arada erdemlıdekulere harıka evler kocaman kocaman fıyatlar cok makul.
erdemli alatanın denizi de muhteşem arkadaşın bilir . oturduğum muhitte sıfır daire 300 bin tl ye satılıyor size ucuz bize çok para :D geçen sene domatesi 1 tlnin altında gördüğüm oldu 0,75 0,50 kr ucuz bir şehir sizde gelin işte bu tarafa ucuz ucuz yaşarsınız

drdotty drdotty ve sen ıdolumsunuz sızın kadar ıradelı olsaydım sımdıye bende mezun oluyodum.
Canım senin üzerindeki kilo senin hayatını çok olumsuz etkilemiyor. O yüzden ağırdan alabiliyorsun.
Ben dışarı çıkamıyordum, utanıyordum. Çok ağrılarım vardı belimde, bacaklarımda...
Mecburdum yani hızlı zayıflamaya.
O zamanlar hayatımda başka sorunlarda vardı ve ben zayıfladığımda tüm sorunların düzeleceğine inanmıştım.(Aslında öyle de oldu sanırım özgüven meselesi) Herşeyin üstesinden gelebileceğime inandım.
Amaaaaan kilo ne ki ? 3 fazla olmuş 5 eksik görsele o kadar takılmamak lazım. Sağlıklı kilo aralığında olun yeter. İnsan neler görüyor, neler yaşıyor.

boğazımı tutamıyorum bence yoksa istesem güzel verdim nasıl vereceğimi de biliyorum ama şuan pek istek yok sanırım :kızgın:
bence hazır olduğundasıkı bi diyete başlıyorum de ve 3 ay hiç bırakmadan 3 ayda vereceğin kilo ile acayip fit olursun hem diyettende sıkılmamış olursun, ben kendimi hep öle motive ettim ideal kiloma inince yerim diye, ha yemedim mi bayramda,tatilde alasını yedim ama dönüşte kilo yapışmadan vermeye çalıştım
kilo vermenin alasını biliyosun hem de hepimize katkın o kadar çok ki, benim zayıflamamda ki en büyük destekçim sendin:KK200:

ay ne kötü ben bilirim onun acısını, bi gün kuzenle taksiye bindik kuzende benden 9 ay büyük, o 60 lı kilolarda ben 70 li, adam benden için annenmi demiş yuh oha çüşşş dedim :KK70::KK70: kuzen nasıl gülüyor onada ayrı sinir oldum, ama şimdi 0 80 li kilolara çıktı ben 60 lara hatta yakında 50 lere inecem :KK70::KK70:
taksıcının gozlerde sorun olabılırmı :KK57: ayyy benıde gotur 5lere bende gelcem:KK8:

Back
X