Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ölçülerine ulaşmama 1 er cm kalmış bende mezun mu olsam :olamaz::rapci::KK48:
benim 40 gün önceki ölçülerim canım şimdi daha inceyimdir muhtemelen :KK48:
Geçmiş olsun canım dikkat doktorun önerilerine bununla bitsin gitsin

Canım rahat edeceksen giy ben yüksek bel giydiğimde rahat ediyorum mesela. Hem kimler kimler giyiyor görsen. Hele bölgesel estetik yaptırmış olanlar var hemen farkediliyor. İç bacak ve üstten derilereri dizlerine inmiş ama karnı beli sırtı fıstık gibi kadının.
Rahat ol bikini giymek istiyorsan giy. Herkes ne halde giyiyor.
Geçen hafta bakan bey vardı eşi çocukları. Onlar var diye ben elbise mayoyla çocukların başındaydım, ne olacaksa sanki ayıp olur diye hep şort falan giydim. Kadın giydi bikinisini göbeğini sallaya sallaya gayet rahattı. (Benle yaşıt 3 yaşında ikizleri var. Bakanın eski karısı Amerika’dan arkadaşımızdı. Sonra buraya gelince ayrıldılar bu köylü güzelini aldı abimiz o yüzden kadın pek haz etmiyor bizden. Yukardan yukardan bakıyor. Önce göbeğine baksın soyka:KK70:
Neyse giy yani sen bikinini emin ol her 10 kişinin 9 undan daha düzgündür fiziğin
:KK70::KK70:aman giy be salın gitsin bakan bey ve eşide kimmiş :KK70:
bende yüksel bel alırım canım alırsam neyse bakalım bulabilirsem çok dert değil şimdilik :süslü:
bende iç bacaklarımı aldırsam :KK70:
alışırsın bence

kız beni grdün ben bile bikini giydim :KK70: :KK70:
ooo çok iyisin 60 ta mı bitirsen ne yapsan tatilde rahat yer içersin
bikinili halini görmedim kız :KK70:
haftaya cuma sabah 8 de uçak çok erken çıkmamız lazım tartılsam bile fazla çıkarım sabahın o saatinde o yüzden ben bu hafta ayrılıyım kafam rahat olsun :KK70: ama haftaya yine devam seninle diyete

Süpermiş kızım şimdi sen giymiicende kim giycek
Fıstık gibiymişsin
ay dur ben bi iş çıkışı yine geziyim avmleri :KK70: fena gaza geldim
Canım bende senın gıbı dusunup gecen sene eteklı mayo almıstım bı gıttım onu gıymeye utanıyodumkı havuz basında etlu etlı ablaları gorunce bı benmı takıyorum dıye kızdım kendıme :kızgın:
bende şimdi almayıp oraya gittiğimde pişman olmaktan korkuyorum en son bikini giydiğimde bekardım ve 50 kiloydum :KK70: aman alıcam karar verdim iş çıkışı avmdeyim :KK48:

babamın sorumsuzluklarıyla uğraşıyoruz canım :KK43:

babamın sorumsuzlukları ve borçları canım düğün arefesi bizim zaten sıkıntımız varken 28000 tl borç çıkardı bize.

yoluna sokmaya çalışıyorz herşeyi ama artık ben bittim :KK43:
Ne...Allah yardimciniz olsun canim.ins bir an once evlende kurtul annede allah sabir versin..

Yok canim hobi olarak yapiyoruz organik ekip yiyoruz,simdi binadaki komsularin bahce tarla olmadigindan bizden istiyorlar uygun fiyata annemgil satiyorlar,ben kendim ayri diktim benim cok az artarsa onuda satarim, simdilik kabak cicegi isteyen musteri çok onun icin 4:30 gidip,8:00 de geliyoruz,diger gunlerde sebze icin ayni erken gidiyoruz sulama ne olursa öğle sonu geliniyor,acikcasi sebzeyi toplamayi seviyorum tarlaya gitmeyi sevmiyorum,yazin hic bir tatil yapamiyoruz hep bahce bende bundan sikayetciyim,kisin okul var hep evdeyiz neyse cenem acildi :)) yani spor olsun die gidiyorum yoksa agizlarindan burunlarindan getiririm :)))
Ozaman guzelmıs bızımde mınık bı organık tarım yaptıgımız bahcemuz var ben pek ellemıyorum kv halledıyo bızımkını :KK45: kendımuze yetıyo anca:KK70:

bende yüksel bel alırım canım alırsam neyse bakalım bulabilirsem çok dert değil şimdilik :süslü:

haftaya cuma sabah 8 de uçak çok erken çıkmamız lazım tartılsam bile fazla çıkarım sabahın o saatinde o yüzden ben bu hafta ayrılıyım kafam rahat olsun :KK70: ama haftaya yine devam seninle diyete
Nereye gudıyosunuz kaca gıdıyosunuz canım bız daha ayarlamadık arastırıyorum.

evet ya fenayim gercekten:) gittim baya sinir bozucu gecti... korkudan kendimi nasil sIktiysam ter su icindeydim bitiginde... baya zor oldu ama ya derine Kadar inmesi gerektiginden hissettim biraz böyle sürekli igne batiriyolar gibiydi.
siimdi tam 14 gün su degmicek nasil olcaksa o. kesinllikle su degdirme dedi iltap kapma olayi cok yüksekmis elim sürekli suda:KK43:
Geçmiş olsun canim Allah bir daha yasatmasin..

Nereye gudıyosunuz kaca gıdıyosunuz canım bız daha ayarlamadık arastırıyorum.
Antalya xafira otel canım 3500 civarı sanırım 5 gece biz oteli arayıp öle aldık daha uyguna geldi sizde alacaksanız oteli bi arayın
Demek aksamda kabak hımmm bende yapayım madem neyım eksık fazlam var:KK70:
ee jübilemi yapıyorum kolaymı vermeliyim daha çok vermeliyim :KK70::KK70:

alışmaz olur muyum canım telefonum :KK200: :KK70::KK70:
güle güle kullan kuzum :KK200:

kuzum yağlarıda mı görmedin bluzdan :D onun cıbıl hali işte :D evet kafan rahat olsun bencede bu hafta mezun ol sen
Aaaa merkezemı kız:KK53:
anımsamıyorum bile 7 sene geçmiştir üstünden :D

hatta akşamda kabak yicem yarın içinde yapacam , yapalım hadi hatta dur birini daha çağıralım SchonerDuft SchonerDuft yarın kabak detoksu yapalım diyoruz ne diyosun :KK48:
canım birşey yemek istemiyor ki zorla yiyebilir miyim acaba .. yok ya siz yapın kabak detoksu hiç yapmadım perşembe ters teper falan hafta sonu yaparım bir detoks daha sağlam olur

güle güle kullan kuzum :KK200:

kuzum yağlarıda mı görmedin bluzdan :KK70: onun cıbıl hali işte :KK70: evet kafan rahat olsun bencede bu hafta mezun ol sen

anımsamıyorum bile 7 sene geçmiştir üstünden :KK70:
kuzum beni insanların yağları ilgilendirmiyor resimlerde :KK70::KK70: dikkat etmemişim o yüzden :KK70:
canım birşey yemek istemiyor ki zorla yiyebilir miyim acaba .. yok ya siz yapın kabak detoksu hiç yapmadım perşembe ters teper falan hafta sonu yaparım bir detoks daha sağlam olur
hadi bakalım öle olsun bu seferde biz kurban ederiz kendimizi :KK70:

kuzum beni insanların yağları ilgilendirmiyor resimlerde :KK70::KK70: dikkat etmemişim o yüzden :KK70:

hadi bakalım öle olsun bu seferde biz kurban ederiz kendimizi :KK70:
benim baktığım öncelikli şey yağlar ona göre resim atarken aklında bulunsun :D
bencede siz önden gidin nilay keçecinin detoksu değil mi yine :D tedbirli olmakta fayda var :D

o zaman ben 40 gün daha devam :KK53:

Back
X