Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İşte canım bakan olunca mikemmmmel fiziğime bakan olmasın diye:KK70:
İşte bizim tatilinde zor yanı bu
Otelin bu müstakil odaları bize ayrılmış eşimin çalıştığı grup burada tatil sonu çeşitli illere dağılıyor herkes. Sürekli iletişimde olunsun diye böyle planlamışlar. Dışarıdan bakınca Bodrum’un en iyi otelinde 2 ay beleş tatil misafirlerimize özel odalar harika görünüyor ama işin aslı öyle değil. Şimdi zaten tekrar seçim davasına 15 gün sonra dönüşler başlıyor buradan.Yine çok yoğun bir tempo, evimde yok :KK43: Bildiğin depresyondayım bugün herşeyden şikayet ettim. Offff of
Kuzum anladigim kadariyla esin milletvekili yada danisman felan ama tekrar ne secimi anlamadım :KK64:
Ankarada sizin icin ev bakabilecek birileri yok mu? Dert etme kiralık esyali bi eve cikarsiniz ev bulana kadar

Bugünkü yediklerimi yazayım
09:00
2 dilim tb ekmeği
tavada 1 yumurta
kk peynir
rezenr cayi
maydanoz yeşil biber

12:00
4 cig badem
minik avuç kuru üzüm
2 si bir arada nescafe

14:30
1 kase domates corbasi
mor lahana salatası ( midemi şişirdi:KK43: )

17:45
3 etimek
kk peynir
5 zeytin
4 yeşil biber

su 2,5 litre
Spor 30 dk lesli
Senin menülerine göre az geldi bana niye böyle oldu bugün

Yolda yürüyorum önümde 2 çocuk etekleri giydirmiş anneleri saçları maşallah upuzun önce tek sandım sonra arkada gelen 2 bayan vardı meğer onların çocukları imiş. Ne cesaret göz görüyor ama biri zorla arabaya çekse yetişemezler çocuklara nasıl kızıyorum ailelere . Daha geçen gün buranın köyünde eniştemin yeğeninin çocuğunu arabaya zorla bindirmeye kalkmışlar gören olmuştu bırakmışlar allah korusun çocuklarımıZı

uyarı değil kuzum direk banlıyolar 2 3 gün :eek:
Ben okuyup sessiz kalayım en iyisi takımdan uzak kalamam o kadar
hazır yemeğim yok ki evde yapmam lazım :KK43: gücüm de yok bugünü zor atlattım semiz peynir yerim o zaman sonra uyurum olur mu ?
Süper olur kuzum
Kuzum anladigim kadariyla esin milletvekili yada danisman felan ama tekrar ne secimi anlamadım :KK64:
Ankarada sizin icin ev bakabilecek birileri yok mu? Dert etme kiralık esyali bi eve cikarsiniz ev bulana kadar
Belediye seçimleri canım onların planlaması da ayrı yoğunluk işte.
Abim var ev bakabilir ama şu beğendiğimiz ev ile ilgili ümidimiz var hâlâ o yüzden bekliyorum. Babam satıcıyı psikolojik olarak zorda bırakıyor :KK70:kimse almıyor hiç alıcı yok :KK70:şeklinde. Adam yakında bedava verip geçecek evini. Orası olmazsa garantili alternatiflerim var zaten. Ama ben düzenli ve programlı olmayı severim. Yarın ne yapacağımı bilmeyi severim. O yüzden darlanıyorum. Bir an önce bi karara bağlansın istiyorum iyi yada kötü

Senin menülerine göre az geldi bana niye böyle oldu bugün
Öğlen yedigim salata mahvetti beni akşamda eşim erken yedi yemeği benim canim bisey istemedi doğrusu midem sis hala o yüzden böyle oldu yarın da kabak yada hurma yapicam kilo vermem durdu ..:(

Yolda yürüyorum önümde 2 çocuk etekleri giydirmiş anneleri saçları maşallah upuzun önce tek sandım sonra arkada gelen 2 bayan vardı meğer onların çocukları imiş. Ne cesaret göz görüyor ama biri zorla arabaya çekse yetişemezler çocuklara nasıl kızıyorum ailelere . Daha geçen gün buranın köyünde eniştemin yeğeninin çocuğunu arabaya zorla bindirmeye kalkmışlar gören olmuştu bırakmışlar allah korusun çocuklarımıZı
Canım çocuk hiç ihmale gelecek bişey değil saniye gözünü ayıramazsın. Ben zorunlu işler dışında bakıcıyla bile yalnız bırakmıyorum. Herkesin psikolojisi değişken sonuçta. Kamu spotu yapalım
Çocuklarınızı kimseye güvenmeyin, yalnız bırakmayın, yabancılara karşı uyarın.

Ben okuyup sessiz kalayım en iyisi takımdan uzak kalamam o kadar

Süper olur kuzum

Belediye seçimleri canım onların planlaması da ayrı yoğunluk işte.
Abim var ev bakabilir ama şu beğendiğimiz ev ile ilgili ümidimiz var hâlâ o yüzden bekliyorum. Babam satıcıyı psikolojik olarak zorda bırakıyor :KK70:kimse almıyor hiç alıcı yok :KK70:şeklinde. Adam yakında bedava verip geçecek evini. Orası olmazsa garantili alternatiflerim var zaten. Ama ben düzenli ve programlı olmayı severim. Yarın ne yapacağımı bilmeyi severim. O yüzden darlanıyorum. Bir an önce bi karara bağlansın istiyorum iyi yada kötü
Aman sende dertlenecek yer arıyosun :KK70:
hersey hal olur kuzu sen merak etme tatilin tadını çıkar

Cocuk ihmale gelirmi canım ya tatilde saniye gözümüzü ayırmamamız lazım,eşim eski zamanlar sanıyor bisey olmaz der hep o yüzden onada güvenemiyorum bu konuda

Öğlen yedigim salata mahvetti beni akşamda eşim erken yedi yemeği benim canim bisey istemedi doğrusu midem sis hala o yüzden böyle oldu yarın da kabak yada hurma yapicam kilo vermem durdu ..:KK43:
Lahana sisirmistir kuzum gazlı o sonuçta
Nilay keçeciyi yedirtmem sana :KK70:ben haftaya yapiyim detoksunuda gör nasıl kilo veriliyor :KK70:
Vala bilmem bana kilo verdiremedi hatun :KK70: bende hüplettim gitti yedim bitti :KK70:
Canım çocuk hiç ihmale gelecek bişey değil saniye gözünü ayıramazsın. Ben zorunlu işler dışında bakıcıyla bile yalnız bırakmıyorum. Herkesin psikolojisi değişken sonuçta. Kamu spotu yapalım
Çocuklarınızı kimseye güvenmeyin, yalnız bırakmayın, yabancılara karşı uyarın.
13 yaşında yeğenim geliyor yanıma boş gezmesin diye kuzenimin oğlu. Ona bile tembih ediyorum her çıkışında korkumdan millet çok rahat valla.
Cocuk ihmale gelirmi canım ya tatilde saniye gözümüzü ayırmamamız lazım,eşim eski zamanlar sanıyor bisey olmaz der hep o yüzden onada güvenemiyorum bu konuda
Valla gelmez bir anlık birşey çocuk ta hemen kanar. Dün eşimle yemek.yiyoruz bir erkek çocuğu geldi yanıma oturdu 3 yaşında ya var ya yok yanağimı okşadı elimi tuttu kendince.birşeyler söyledi aileside uzaktan bakıyor bunu bile tuhafsadim. Sen eşine güvenme allah korusun zaman çok kötü[/QUOTE]

İşte emziren annenin günlük menüsü...:kk77:

Sabah 7:30 kahvalti

1 sekersiz cay, 5 adet siyah zeytin, 3 adet yesil zeytin,1 dilim kizarmis ekmek, kahvaltılık salatalık, yesil bıber 1 kıbrıt kutusu beyaz peynır, ıkı parça varil peyniri, 1 haslanmıs yumurta, iki parca yaz helvasi

Ara ogun 1o:30

Bır kupa tarcınlı süt
3 kayisi
3-5 tane be beyaz Leblebi

Oglen 12:30

15:20 tane asma yaprağı sarması
Bır salatalık
2 biber

Ara öğün 15:30

Bır kupa ballı ıhlamur poşet sekersız
Az beyaz leblebi
Üç tane kayısı

Aksam 17:45
Bir tabak yöresel yemeğimiz olan pörüşge. Bu yemek mantı tarzı bir şey içerisinde kıyma değil yumurta var. Üzerine tereyağı dökülüyor yoğurt dökülmüyor şekilde yeniliyor.
İki parça yaz Helvası
Bir tane asma yaprağı sarması

Ara ogun 21:30
İki parça yaz Helvası
İki tane rulo kat
Bir tane tuzlu fıstık

Notlar: teyzem misafir olarak biz de annem sürekli bir şeyler yapıyor evde bir sürü yemek var emzirdiğim için de canım çekiyor kendimi ancak bu kadar frenle biliyorum ahahaha Helvayı da seni çok severim hemde sütü yaptığı için tüketiyorum

Cuma kilo:75.150
Güncel kilo: 74.250
Haftalık hedef: -950
Hedefe kalan: -50

Gruba katılım tarih / kilo: 24.07.2017 / 84.9
İzne ayrılış tarih / kilo: 18.11. 2017 / 75.8
Toplam kayıp: 9.750
:nazar:

İzinden dönüş tarih / kilo: 06.07.2018 / 75.15
1. Hafta: -900

Toplam kayip:10.650 :nazar:
Ana hedefe kalan:5.250

Kızlar merhaba akşam yine oğlumu doktora getirdim üç gündür İyileşmiyor
Uykusuzluktan ressmen Ölüyorum diyebilirim
Ateşi düşmüyor sürekli yükseliyor gece iki çocukla perişan durumdayım
İşyerinde tabi ricaizse mal gibi duruyorum
Ahahaha
O yüzden çok fazla buraya giremedim gelir gelmez böyle sönük olmak hoş olmadı
Beni idare edin dostlar

Kızlar bugün ki menüm
Sabah: 1 yağlı ekmek, çay
Öğlen: 1 tabak taze fasulye, küçücük bir dilim ekmek ve çay
Akşam: 1 tabak Antep ezme, 3 YK bulgur pilavı
Not: kızlar bugün biraz fazla ekmek bulgur tükettim sanırım ama çok aç hissediyorum kendimi. Birde 1 saat yani 5 km yürüyüş yaptım :KK9:
Çok az yemişsin
Aç kalırım ben ölürüm bu ney ahaha

Bugünkü yediklerim kızlar
09:30
Has 1 patates
3 zeytin
3 dilim çavdar ekmeği
1 tatlı kasigi tahin pekmez
acı sOs
çay

Ara
1 kare bitter cikolata