- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #284.181
Kizlar benim ordegim niye gitmis yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dr nediyor canim,benim oglanida dr goturdukdu serum ne taktilar ilac vs verdiler ateşi uc gun 39.9_40 dan dusmemisti dr soyledik yapilacak bir sey yok ilaclarini verdik bir kullanin demisti gercektende ilaclari kullandigi halde atesi hic dusmediydi,her atesi ciktigida ilik dus aldirdik,uc gun esimle nobet tutmuştuk.sizinkidemi boyle birsey acaba..Kızlar merhaba akşam yine oğlumu doktora getirdim üç gündür İyileşmiyor
Uykusuzluktan ressmen Ölüyorum diyebilirim
Ateşi düşmüyor sürekli yükseliyor gece iki çocukla perişan durumdayım
İşyerinde tabi ricaizse mal gibi duruyorum
Ahahaha
O yüzden çok fazla buraya giremedim gelir gelmez böyle sönük olmak hoş olmadı
Beni idare edin dostlar
Gayet guzel canim.dolmada baharat varsa o mideye dokunuyor olabilir birde acayip karin mideyi sisiriyor benim oyle olur genelde...Bugünkü yediklerimi yazayım
09:00
2 dilim tb ekmeği
tavada 1 yumurta
kk peynir
rezenr cayi
maydanoz yeşil biber
12:00
4 cig badem
minik avuç kuru üzüm
2 si bir arada nescafe
14:30
1 kase domates corbasi
mor lahana salatası ( midemi şişirdi)
17:45
3 etimek
kk peynir
5 zeytin
4 yeşil biber
su 2,5 litre
Spor 30 dk lesli
Keptinn seninde ordegin gitmiş :)) sabah gelcekmi bakalimm nereye gitti bu ordekler acep :)))))su iç kuzum bol bol klimayıda cok acma o da agrı yapar
yok bizim gittiğimz wc 3. katta bizim katta üretimin var bende ona girmek istemiyorum bin kişi giriyo malum
Geçmiş olsun canım bebek mi hasta geçmiş olsun umarım ciddi birşey değildir. Çok salgın varmış bu dönem bir sürüde bulaşıcı hastalık. Döküntüsü falan yok değilmiKızlar merhaba akşam yine oğlumu doktora getirdim üç gündür İyileşmiyor
Uykusuzluktan ressmen Ölüyorum diyebilirim
Ateşi düşmüyor sürekli yükseliyor gece iki çocukla perişan durumdayım
İşyerinde tabi ricaizse mal gibi duruyorum
Ahahaha
O yüzden çok fazla buraya giremedim gelir gelmez böyle sönük olmak hoş olmadı
Beni idare edin dostlar
Ahahaha ha
Takımdaki bazı ördeklerinizin uçup gitmesi ondan demek kiGeçmiş olsun canım bebek mi hasta geçmiş olsun umarım ciddi birşey değildir. Çok salgın varmış bu dönem bir sürüde bulaşıcı hastalık. Döküntüsü falan yok değilmi
segus bu dönemin bulaşıcı hastalıklarına karşı bizi bilgilendirebilir. Zayıflayalım öğrenelim ne güzel takımız
Ahahaha haçırpıyoruz tabi spor olsun Çalışkan böcülerin Çalışkan ve gaddar kaptanı
Sizde keyifler nasıl? Yetişebilecek misiniz bize![]()
O girmiyo artık zaten kaptan ile hesapları birleştirildi yanlış anlaşılmadan dolayı bizi unuttu okuyorsa eğer bilsinDikkat et canım yasaklanmadı haha haha bizim Black sea55 Nerelerde biliyor musun
Teşekkür ederim canımTakımdaki bazı ördeklerinizin uçup gitmesi ondan demek kiBizim böcükler iyiler bildiğim kadarı ile.
15 gündür firarda olan bir karıncamız var korkarım karınca tozu ile haşamat ettiler onubir tane de babası ciddi sağlık sorunları geçiren arkadaşımız var o da bildirimde bulunmayabilir
Diğer kızlar iyi gibi.Bakalım kısmet.Geçen hafta 3 bildirimsiz bir sabit varken kalan dört kişi sırtlanmıştı listeyi.
Bu hafta bana da sürpriz olacak.
Senin ördeklerden ne haber canım?
Allah bağışlasın evlatlarını bu arada.dün oğlum uyandığı için son mesajına cevap yazamamıştım da:))
Aminn canımTeşekkür ederim canımAllah hepimize evlatlarımızı bağışlasın.
Arkadaşımızın babasına acil şifalar dilerim.
Ördeklerim çok Çalışkan bu hafta ve hırslı sanırım yarış bize yarayacak. İzinli yada bildirimsiz beklentim yok. İnşallah iyi sonuçlar alacağız
Maşallah canım kaçamaksız günler mutlu diyetlerGünü kaçamamışız bitirimek ne güzel şey
Akşam 2köfte yedim sadeceeeee midem boş
Sabaha kurt gibi açılıp iki haşlamış yumurta yiyeceğim inşaallah
Şimdi namazınmı da kılıp yatarsam tamamdır inşaallah
Takımınızda çok disiplinli arkadaşlar var bazen bakıyorum. MaşallahAminn canım
İnşallah çok iyi sonuçlar alırsınız.Dereceye girerseniz de şahane motive olur ,cezanız silinir.
Yarış içinde yarış ve özellikle takımda sohbet arttıkça çok iyi motivasyon sağlıyor.
Bizde dediğim gibi minimum bir bildirimsiz olacak gibi.İyi eksileri olanlar da var bakalım![]()
Canım bebeğini sağlıkla büyütmeni dilerim. Çoğumuz fazlalıklarımızı yavrucuklarımıza borçluyuz. Onlar sağlıkla büyüsünler biz güçlü anneler herşeyin üstesinden geliriz (kiloları biz aldık şimdide biz veriyoruz)Merhaba ben kilo hikayemden baslayim bir kizim var 6 aylik suan hamilelik kilolari degil tedavi kilolariyla basim dertte hamile kalmadan once zaten bayagi sismistim hormon ignelerinden. Kizim tup bebek 2. Denememizde oldu bu surec bana fazlasiyla kilo aldirdi (haa sikayetci degilim suanin 2 kati olacagimi bilsemde yine yapardim) kizima kavusma yolunda aldigim kilolar kutsaldirama tabi fit bir anne olmam da hic fena olmaz en azindan eski halime donmem kizimin 6 ay sonraki dogum gununde fit ve giydigi yakisan bir anne olmak istiyorum bunun icin hatta dogum gununde yapacagimiz konsepte uygun elbisemi kucuk beden aldim
hirsliyim yapacagim tum adaylara basarilar
![]()
Canım bebeğini sağlıkla büyütmeni dilerim. Çoğumuz fazlalıklarımızı yavrucuklarımıza borçluyuz. Onlar sağlıkla büyüsünler biz güçlü anneler herşeyin üstesinden geliriz (kiloları biz aldık şimdide biz veriyoruz)
İnşallah kızının ilk doğum gününde istediğin kilolara ulaşırsın.
Takımın ilk sayfada yazılı kurallarına uymayı kabul edersen burada bizimle amacına ulaşabilirsin. Hep birlikte zayıflıyoruz.Birbirimize destek oluyoruz
Kilonu boyunu ve hedeflediğin kiloyuda paylaşırmısın