Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah
1 lokma ekmeğe 1 t.kaşığı kadar ballı fındık ezmesi
Ara 10.30 gibi
2 yk kadar haşlanıp kavrulmuş patates
2 yk kadar yoğurt
Öğlen 12:30 13:00 arası
1 patlıcan dolma 1 parmak büyüklüğü
4 tane kabak 1 parmak büyüklüğü
Etli ve nohutlu idi
Üstüne bolca limon sıktım
Ara
2 baklava mükellef getirdi
2 mandalina
Yarım portakal
Farklı zamanlarda
Akşam 18:00 gibi
1 yk pirinç pilavı
2 yk sulu patates etli
Ara
Yarım portakal
Yarım simit ballı
1 çay bardağı süt organik olandan

Çok yemişim kötü örneklerim var özür dilerim ama yazarsam belki düzeltirim zamanla
Suyu bayağı içtim şimdi kalkıp 1 bardak daha icicem
Spor yapamadım biraz yürüyüşüm oldu dklarina bakmadım gün sonunda karar değiştirip yaparsam diye eklemicem hemen

Bu aralar biraz ağrım var bide fazlasıyla ödem var:110:üstüne birde hasta olcam sanırsam Şu an ateşimi düşürmeye çalışıyorum tek başıma Bu işler nasıl zor anlatamam evimde olsam böyle olmazdım:olamaz:inşallah kısa sürede toparlanırım:KK43:sizler nasılsınız beni özledinizmii:KK48:

Bu aralar biraz ağrım var bide fazlasıyla ödem var:110:üstüne birde hasta olcam sanırsam Şu an ateşimi düşürmeye çalışıyorum tek başıma Bu işler nasıl zor anlatamam evimde olsam böyle olmazdım:olamaz:inşallah kısa sürede toparlanırım:KK43:sizler nasılsınız beni özledinizmii:KK48:
Canım nasılsın.. istanbula mı döndün mü ..
Nasıl tek kalıyorsun sakın ayaklarını üşütme sıkı sıkı giyin ödem için de maydonoz , rezene , yeşil çay içebilirsin bol suyu da unutma

Menün güzel canım afiyet olsun,tüp bebek öncesi tavuk yemesen daha iyi olur canım
Tup simdi yaptirmiyorum canim bir ay sonra simdi yapisiklik.olmasin die ilac kullanıyorum,tavuguda.protein diyet yapiyim dedim yiyemedim bulanti yapiy tiksiniyorim,etide yiyemiyorum disimlerimi fena rahatsız ediyo birazda ettende usandim bikkinlik geldi.. su.iki gun protein agirlikli besleniyimde odemlerim yaglarim gistin 77 kg gormek istiyorum..

Sabah
1 lokma ekmeğe 1 t.kaşığı kadar ballı fındık ezmesi
Ara 10.30 gibi
2 yk kadar haşlanıp kavrulmuş patates
2 yk kadar yoğurt
Öğlen 12:30 13:00 arası
1 patlıcan dolma 1 parmak büyüklüğü
4 tane kabak 1 parmak büyüklüğü
Etli ve nohutlu idi
Üstüne bolca limon sıktım
Ara
2 baklava mükellef getirdi
2 mandalina
Yarım portakal
Farklı zamanlarda
Akşam 18:00 gibi
1 yk pirinç pilavı
2 yk sulu patates etli
Ara
Yarım portakal
Yarım simit ballı
1 çay bardağı süt organik olandan

Çok yemişim kötü örneklerim var özür dilerim ama yazarsam belki düzeltirim zamanla
Suyu bayağı içtim şimdi kalkıp 1 bardak daha icicem
Spor yapamadım biraz yürüyüşüm oldu dklarina bakmadım gün sonunda karar değiştirip yaparsam diye eklemicem hemen
Rakibem sen kendini toparla yavas yavas boyle duzelteceksin ins, yaz yediklerini yazdikca goruyo hatalarini birbirimizi uyaririz..

Kızlar sauna eşofman alacağım marka tavsiyeniz var mi
Benimde var medikalden almistim cok kullanamadım ust tarafi nabizimi cok yukseltmisti carpintim olmustu,ama cok guzel terletiyo ust tarfi spor yaparken beni zorladı nefes bile alamamistim simdi hatırlattın bi deneyim yanliz kis gunu donarmiyim acep :))

Canim dikkat et agrin olur bir ay olsun cok dikkat et regl oldugunda rahim kendini iyilestirirmis gecmis olsun ustunu iyi giyin..

Sebze suyu derken canim ben brokoli kuru uyguluyorum rahimde yapisikligi ve tupleri aciyormus regl ken ara verdim tekrar kukkaniyorum simdi,sen nasil sebze suyu demistin varsa bi onerin.diyet icin deneyim tok tutmasi icin..
ya bi alkali beslenme diye bişey varya orda sebze suyu öneriyorlar yediğimiz yiyeceklerin asit dengesini ayarlamak için

geçmiş olsun canım özledik tabi

Benimde var medikalden almistim cok kullanamadım ust tarafi nabizimi cok yukseltmisti carpintim olmustu,ama cok guzel terletiyo ust tarfi spor yaparken beni zorladı nefes bile alamamistim simdi hatırlattın bi deneyim yanliz kis gunu donarmiyim acep :))
Bence yine bi deneyin canim belki daha çok terlersiniz

Back
X