- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- 88
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #293.561
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstanbul'da oldum zaten abla kendi kendimeCanım nasılsın.. istanbula mı döndün mü ..
Nasıl tek kalıyorsun sakın ayaklarını üşütme sıkı sıkı giyin ödem için de maydonoz , rezene , yeşil çay içebilirsin bol suyu da unutma
Çok saol ablamCanim dikkat et agrin olur bir ay olsun cok dikkat et regl oldugunda rahim kendini iyilestirirmis gecmis olsun ustunu iyi giyin..
Haziran 23 başlamıştım 10-11 kilo civarı verdim sanırsam 5 ayı geçgin oldu aslında aya vurunca çok ahım şahım bişi çıkmıyo ama ben böyle bir verdim Bi aldım inişli çıkışlı oldu ama çoğu düzenim klasik kahvaltı akşamları çorba ana yemek salata birde yürüyüş yapıyordum
Sen de sağol canım,mutlaka izliycem teyzeyi çok sağol söylediğin icin.Kiona aldim evde var nasil tuketiyorsun canim balığı da severim uc dört gun.bulantim var yiyemiyorum, ama cok guzel bilgiler verdin canim,bugun zahide yetisde 80 yasinda teyze cikti cocugu olmayanlara kur soyledi lutfen izle bal karisimi ve uzum suyu hazırlanışını soyledi ben uygulamayi dusunuyorum ins zaten bende hayittan sifa buldum..SchonerDuft sende musait oldugunda youtup dan izle...
GünaydınGunaydin kızlar
Düşük kalorili şeylerle oyalanmaya çalış canım kış beni eve bağladı bütün gün bişeyler yemek istiyorum öğünlerin arasını 3 saatten daha uzun tutamıyorum.arkadaşlar benim de akşam sıkıntılı geçiyor bi boşluk yeme ihtiyacı ne yapsam bilemedim
bi türlü sebze suyu olayına geçemedim meyveyi de normal tükeyitoyırum akşamlarıDüşük kalorili şeylerle oyalanmaya çalış canım kış beni eve bağladı bütün gün bişeyler yemek istiyorum öğünlerin arasını 3 saatten daha uzun tutamıyorum.
Su ve 1 meyve ile yapılan smothi ler (chia tohumuda eklersen) akşamları sana engel olabilir.
Sebze suyu bende içemiyorum belki havuç olabilir onun suyuda zaten meyve suyu sınıfında.bi türlü sebze suyu olayına geçemedim meyveyi de normal tükeyitoyırum akşamları
ben birşeyler içmekte buldum çareyi açık çy su bitki çayı 1 meyve ile kapatıyorum artıkarkadaşlar benim de akşam sıkıntılı geçiyor bi boşluk yeme ihtiyacı ne yapsam bilemedim
beni anlattım sankiAyni bende inan nasil mucadele ediyorum sorma hafif yırtmaya calisiyorum aksam oldumu bosluktayim sanki yeme ihtiyacim oluyor sabahtan aksama kadar problem yok,esim aksam cekirdek,kuru pasta,biskuvi cesitleri meyveler ben bunlari gordukce kan sekerim dusuyo sanki bagimliyimda krizim tutuyor benim boyle ama atlatacagim ekmeği uc gundur yemiyorun azda yiyorum bakalim tarti cuma gunu ne dicek..
Sen şu üzüntüyü en kisa zamanda atlatirsin ins ama sakin kendini birakma olurmu canim benim rabbim kolaylastirsin acini hafifletsin inş..
kuzum bugün kilo bildirimi vardı uyandığında bildirimi unutmazsın size göre bugün mü yarın mı kestiremiyorum ben halen
annen biliyor mu peki ? keşke yanına geleydi nasıl toparlayacaksın böyleİstanbul'da oldum zaten abla kendi kendimeEvde arkadaşım var ama çok şey olmuyo kendim uğraşıyorum yinede
![]()
poncik nbrgünaydın kızlarrr
Kardeşinde yaşananlardan ve sizin stresinizden mi etkilendi acaba?naptınız kızlar burda acayip bir yağmur var hiç durmadı ...
üstelik bu yağmurda da dışarda dolanıp durdum .. kardeşim çığrından çıktı dünden beri onla uğraşıyoruz
bilmiyorum kardeşimin yanında daha çok eşim kaldı sağolsun . bazen ben bazen teyzem kaldı sanırım annemi özledi ya da olanların şeklini anladı sanırım onun tedirginliği var üstünde . bugün anneme gittim de öyle yemek yedirebildik düşünKardeşinde yaşananlardan ve sizin stresinizden mi etkilendi acaba?
Kolay gelsin kuzum
Yağmur burada da çok yağıyor hemde çok soğuk
Burda da çok yağmur yağıyordu bugün,yürüyüş isi yattı,hayirdir canım niye ugrastiriyor sizi?naptınız kızlar burda acayip bir yağmur var hiç durmadı ...
üstelik bu yağmurda da dışarda dolanıp durdum .. kardeşim çığrından çıktı dünden beri onla uğraşıyoruz