Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar bugünkü menüm

Sabah bir bardak zencefilli limonlu su

Kahvaltı 09.30
Bir dilim peynir
Bir haşlanmış yumurta
10 yeşil zeytin
2 dilim tb ekmeği

Ara öğün 11.45 bir mandalina

Öğle 14.15
Bir tabak peynirli keten tohumlu salata bir kase yoğurt

Ara 16.45 bir avuç içi çiğ fındık

Aksam 18.30
Bir tabak haşlanmış brokoli bir bardak kefir

2.5 litre su spor yok

Kaptanim dün sabah ,yengemin babası vefat etti.Bu hafta onun yanında olucam,yemek düzenim maalesef yok ama o kadar çok ayak üstündeyim ki, ağrıdan uyuyamadım.En kısa zamanda dönüş yapacağım insAllah
Canım nasıl durumun
Bu mesajdan sonra takıma hiç uğramadın
Yarın bildirim günü öğleye kadar bildirimini yapabilir misin

Sen de sağol canım,mutlaka izliycem teyzeyi çok sağol söylediğin icin.

Kinoayi pişirip salatana ekleyebilirsin,yaptığın ıspanak yemeğinin,lahana yemeğinin,pırasa yemeğinin içine ekleyebilirsin,ama kinoayi iyice yika az suda hasla ondan sonra pişirdiğin sebze yemeklerine ekle ben tadını çok seviyorum sen de dene mutlaka
Deniyecegom canim ins yiyebilirim,bulantidan dolayi..

Ayy birbirimizi duruduralim nolurr ben baska oadaya gitmeyi dusunuyorum,yada.kuru kayisi veya elma yemeyi dusunuyorum hic olmasa bunlar cok masumm:KK43:(
Bugun cumanin hatrina az yedim simdi kahve iciyorum sonra leslie yapicam bakalim yarina tartilmadan vc ye cikabilirsem guzel olacak kis aksamlari zor ama ben bluz aldim bgn ondan gibegimin cikmasini da istemiyorum umarim dayanirim

Sebze suyu bende içemiyorum belki havuç olabilir onun suyuda zaten meyve suyu sınıfında.
Akşamları düşük kalorili sıvılar şişirir diye düşünüyorum
Dün ekmek diye ölüyordum çok ekmek yeme isteğim var. Daha önce diyetlerimde böyle bişey yaşamamıştım. Yedikçe bağımlılık yapıyor galiba
Bence ekmegi yedikce bagimliliki yapiyor cok sukur ekmegi birakali 4 cu gun artik vicdanim cok rahat diyet yapabiliyorum cok aci cekiyorum :)
Gunler kisayken yaptiniz yaptiniz birakin ekmegi,yanliz vc ye neler denedim bi onu duzene oturtamadim vc isimde duzene girse muhtis kg veririm..

beni anlattım sanki :KK70::
ekmek günde 1 dilim iyidir .
nasıl toparlayacam bilmiyorum ki biraz diyete kafamı vereyim dedim onu d stresten yapamıyorum sürekli yeme hissi

kuzum bugün kilo bildirimi vardı uyandığında bildirimi unutmazsın size göre bugün mü yarın mı kestiremiyorum ben halen

annen biliyor mu peki ? keşke yanına geleydi nasıl toparlayacaksın böyle

poncik nbr

:)) baksana hepimiz ayni durumdaymisiz bende kendimden şüphe duyuyordum bir gariplik var diyip duruyordum amaaaa hepimiz caresini bulacağız :))

Kızlar bugünkü menüm

Sabah bir bardak zencefilli limonlu su

Kahvaltı 09.30
Bir dilim peynir
Bir haşlanmış yumurta
10 yeşil zeytin
2 dilim tb ekmeği

Ara öğün 11.45 bir mandalina

Öğle 14.15
Bir tabak peynirli keten tohumlu salata bir kase yoğurt

Ara 16.45 bir avuç içi çiğ fındık

Aksam 18.30
Bir tabak haşlanmış brokoli bir bardak kefir

2.5 litre su spor yok
Cok guzel menun brokolinin suyuda ic canim ziyan olmasin sifa olsun :))

Bence ekmegi yedikce bagimliliki yapiyor cok sukur ekmegi birakali 4 cu gun artik vicdanim cok rahat diyet yapabiliyorum cok aci cekiyorum :)
Gunler kisayken yaptiniz yaptiniz birakin ekmegi,yanliz vc ye neler denedim bi onu duzene oturtamadim vc isimde duzene girse muhtis kg veririm..
Valla bende ekmege çok bayılıyorum ya zatenco yüzden çok kilo aldım :(

Burda da çok yağmur yağıyordu bugün,yürüyüş isi yattı,hayirdir canım niye ugrastiriyor sizi?
Sereplal palsi hastası annem yok diye huzursuz oldu .Akşam yemeği için de bekler hep beraber yiyelim diye teyzemde ısrar etmiş sanırım yemesi için sonra tüm içini kustu halen toparlamdi ateşi çıktı..
Evde spor yap kuzum senin için daha iyi olcak bak kas oranı artacak vücutta
Yazik gergin ortami hissetmistir ondanmi böyle oldu kardeşin..
Ya annemde yoktu kaç gündür o da etkiledi hep eşim durdu yanında o yoksa ben vardım ağlamaktan bagrmaktan hasta oldu ilaca başladık
:)) baksana hepimiz ayni durumdaymisiz bende kendimden şüphe duyuyordum bir gariplik var diyip duruyordum amaaaa hepimiz caresini bulacağız :))
Biraz once büyük kase mısır patlatıp yedim kardeşim ile ...
Ama yarın net şekilde diyete başlıyorum protein diyeti yapacam pazartesiye kadar tartılmayacam kilomu bilmiyorum ortalama 71.20 civarı idi.
SchonerDuft SchonerDuft artik saat farki yok canim , yarin sabah bildirim yaparim. Gec uyanmam insallah, gunum gecem birbirine karisti cunku.
Ben birşey kaçırdım sanırım memlekete mi döndün canım

Canım nasıl durumun
Bu mesajdan sonra takıma hiç uğramadın
Yarın bildirim günü öğleye kadar bildirimini yapabilir misin
Kaptanim iyi akşamlar.Yarin guncel kilomu bildiricem insAllah.Hergun bir saat yuruyus ve bol hareket yapıyorum.Bakalim yarın tartı kaç göstericek.

Sereplal palsi hastası annem yok diye huzursuz oldu .Akşam yemeği için de bekler hep beraber yiyelim diye teyzemde ısrar etmiş sanırım yemesi için sonra tüm içini kustu halen toparlamdi ateşi çıktı..
Evde spor yap kuzum senin için daha iyi olcak bak kas oranı artacak vücutta

Ya annemde yoktu kaç gündür o da etkiledi hep eşim durdu yanında o yoksa ben vardım ağlamaktan bagrmaktan hasta oldu ilaca başladık

Biraz once büyük kase mısır patlatıp yedim kardeşim ile ...
Ama yarın net şekilde diyete başlıyorum protein diyeti yapacam pazartesiye kadar tartılmayacam kilomu bilmiyorum ortalama 71.20 civarı idi.

Ben birşey kaçırdım sanırım memlekete mi döndün canım
Yaa kuzum ins sifa olsun ilaclari biraz daha sabir biraz daha :((
Tartilma canim eger gunduz dikkate ettiysen dengeler kg nu korursun,yap valla protein iyidir beni yapamiyorum ama yapmayada çalışıyorum idare eder bulanti olmaz ise,aksamlara çözüm bulmamiz lazim irademiz zayiff :( bende bi avuc cig kabak cekirdegi citledim bari baska birseye bulaşmayım dedim yine berbat ettim

Menu
Sabah bi tatli kasi bal karisimi
11:00 bir haslanmis yumurta peynir zeytin sakatalik maydonoz

Ara bir elma

18:00 Aksam 3 yk kasik yogurt,yarim porsiyon ispanak yk, bir kase tarhana corba..

Ara elma bir mandalina
Bir avuc cig kabak cekirdek

3lt su

❤️MİNİK ADAYLARIMIZ❤️
599.ETAP

@Bir garip (///%)
Surekli_Karisik (73,3/ / /%) Bşl.T: 20 Ekim 2018 Bşl.K: Hedef K:64
@Sevgiclk (79,7///%) Bşl.T:28/11/2018 Bşl.K:83,20 Hedef:59
@3cadianasi (84,0//%) Bşl.T:27/11/2018 Bşl.K:85 Hedef:65
Karacamyerli(75,6//% Diskalifiye üye:KK57:
@zuzuzuzu1234 (74,0///%) 522. Etapta izne ayrılan üye

:KK31:Kart Minnaklar:KK31: