Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet kuzum biliyorum kv yeter başında zaten . Sağlık desen çok zorladı eşin ile ne oldu :KK43:
Kv bu ara bana bulasamiyo :D en son esime beni sikayet ettiginden beri ters davraniyorum simdi anneme bi yanlisi olmus ilk firsatta onun hesabini sorucam bundan sonra boyle islrine gelirse. Esimde bu yaz tasinalim dedi oyle sevindm ki onunla sorunumz yok sukur ama cocuk oldugundan beri hic birbirimizle ilgilenemedk kankaliktn cikip eskiye donmeye calisiyoruz :D

Kuzenim vefat etti canım.
Evet ya birden nasıl düştü anlamadık bizde. Bağırsak ve midede sıkıntısı vardı tekrarladı sanırım.

Onun yerine 4 yk ev yoğurdu ye yemeklerin yanında
Tamama canim çok çok sağol sen iyi ki dedin bende iyi birşey yaptım zannediyorum bu arada basınız sagolsun canim rqbbim ailesine size sabırlık versin

Kv bu ara bana bulasamiyo :KK70: en son esime beni sikayet ettiginden beri ters davraniyorum simdi anneme bi yanlisi olmus ilk firsatta onun hesabini sorucam bundan sonra boyle islrine gelirse. Esimde bu yaz tasinalim dedi oyle sevindm ki onunla sorunumz yok sukur ama cocuk oldugundan beri hic birbirimizle ilgilenemedk kankaliktn cikip eskiye donmeye calisiyoruz :KK70:
Canim kayınvalideyi hic takma cunku taktıkça buyur o bosver

aynı ben de senin gibi düzeltemedim cnm bi türlü ve sanki kılo vermem de zorlaştı gibi bide açlık şekerim yüksekti ya belki bi doktora giderim o mu etkiliyor diye
Olabilir canım sekerin varsa dikkat et canım ilerlemesin benimde riskim var hamilelik şekerim vardı ailedede var şeker şimdilik iyi ama riskli grubundayim yine

Canim kayınvalideyi hic takma cunku taktıkça buyur o bosver
Artik takmiyorun kuzum gormemezkiktn geliyorunmm coxugu seviyo sadece tek bagimiz o. Ama bu ara surekli oesimde nereye gitsm bnmle gelmeye calisiyo haftaya günüm var ona gelmemesini soylicem cunku o gelirse annem gelmem dedi

Artik takmiyorun kuzum gormemezkiktn geliyorunmm coxugu seviyo sadece tek bagimiz o. Ama bu ara surekli oesimde nereye gitsm bnmle gelmeye calisiyo haftaya günüm var ona gelmemesini soylicem cunku o gelirse annem gelmem dedi
En güzeli uzak olmak iki taraftan da buz öyleyiz kendi ailemede eşimin ailesine uzağım sukur iyiyiz ben Zaten kayınvalideleri anlamıyorum sonuçta ben senin oğlunu mutlu ediyorsam yada Ne bilim her ısını görüyorsam Ne çarda karışırlar ben bilmem

En güzeli uzak olmak iki taraftan da buz öyleyiz kendi ailemede eşimin ailesine uzağım sukur iyiyiz ben Zaten kayınvalideleri anlamıyorum sonuçta ben senin oğlunu mutlu ediyorsam yada Ne bilim her ısını görüyorsam Ne çarda karışırlar ben bilmem
Kiskanclik canim baska hic bisey degil yoksa sevdiklerinden degik eminim. Evime her geldiginde bisey kirar(yanlislikla) esime begendigi biseyi gosterip bana da bundan alsana der bi is yapariz bana hic biyle seyker yapmazdn der vs vs artik guluyorun sadece :)

Kiskanclik canim baska hic bisey degil yoksa sevdiklerinden degik eminim. Evime her geldiginde bisey kirar(yanlislikla) esime begendigi biseyi gosterip bana da bundan alsana der bi is yapariz bana hic biyle seyker yapmazdn der vs vs artik guluyorun sadece :)
Coook saçma çok iyi anlıyorum seni valla bilmiyorum ya çok tuhaflar çocuğun mutluluğu ile mutlu olmuyorlad malesef boşver canim cunku yapacaklarından vazgeçmiyorlar malesef

Back
X