Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canim icli kofte, sarimsakli kofte, mercimekli kofte, etli bamya, sarma.. annemin bakicisi turkmen de o ordek getirmis. Daha tantuni ve ciger yemedim. Onu da bir ara yeriz:KK70::KK70:mersin de pek sogukmus
ooo ooo ne vrsa gömmüşsün sen :D tntuni ciğerde eksik klsın protein günü yaptığında yersin 1 taşta 2 kuş misali :D
ördek yemedim sanırım tadı nasıl kuş gibi mi tavuk gibi mi ?
valla bir taraflarımız donuyor :D

Bir de annenin bakıcısı mantı katlama ve samsa yaparsa tamam artık haftaya +5kg gelirsin :KK57:
Size misafir mi olsam :KK72:
Birkac sey daha soyledi ama isinlerini tam hatirlamiyorum. Neyseki Ben gelince izne ayrildi bir sure, yoksa cok tehlikeli:KK17::KK17: yemekleri baya guzel cunku. O dediklerini de sorarim gelince. Gelin bekleriz Walla Yemekler guzel:KK54::KK54:

ooo ooo ne vrsa gömmüşsün sen :KK70: tntuni ciğerde eksik klsın protein günü yaptığında yersin 1 taşta 2 kuş misali :KK70:
ördek yemedim sanırım tadı nasıl kuş gibi mi tavuk gibi mi ?
valla bir taraflarımız donuyor :KK70:
Tadi hindi tavuk arasi sanki, gayet guzeldi bence. Ben de hic yememistim :)

Emziriyorum canım hamilelikte 9 kg aldım. gebelik şekerim vardı diyetli devam etti hamileliğim o yüzden :)
Emzirirken dikkat edebilirsen güzel kilo verirsin hem sağlıklı beslenirsen bebeğinde daha kaliteli süt içmiş olur.
valla cnm bende doghumdan sonra aldım yıymedıgım ıcın ne bulsam yedım
Bundan sonra dikkat edersin canım.
Hedef kilon kaç
Zayıflamak İçin bir diyet planın, spor hedefin var mı yoksa burada bizimle mi oluşturacaksın

*** 14.Takım 600.Etap ***

Sahihuban (68,00/66,60/1,4/%1,02) yüzdesi 2ye bölündü
_Silent Scream_(70,40///%)
Nilar(66,3///%)
Masal3487 (59,80/59,20/0,60/%1,0)
Buki_89 (68///%)
orkide1453 (63,50///%)

Verano_porteno (58,50///%0)
Ponçikbirgelincik (67,40///%)
zuzuzuzu1234(73,70/73,40/0,30/%0,41)
drdotty(80,60/79,0/1,6/%1,98) 573.etapta mezun olan üye geri döndü

14.Takım Ort:
Dostum benim yüzde neden ikiye bölünmüş

Bugün kimse gelmemiş takıma oysa Perşembe günü ve tartı hazırlığımız var ben Doğum günümü erteledim cumaya ekside olayım diye sizler neler yaptınız bakalım
Verano_porteno Verano_porteno @poncikbirgelincik Sahihuban Sahihuban zuzuzuzu1234 zuzuzuzu1234 @Nilar @orkide1453 @_Silent Scream_ @masal3487 @3cadianasi Buki_89 Buki_89
süpersin kuzucum ya ben ama hic iyi degildim buhafta ya heryer cikolata heryer kek isyerinde maf oldum en azindan almadim ve dün aksam az yiyerek bugün Eksi 100 gr. yaptim tek.... ve en kötüsüde bugün party var ve benim göbis duruyo oracikda:(

süpersin kuzucum ya ben ama hic iyi degildim buhafta ya heryer cikolata heryer kek isyerinde maf oldum en azindan almadim ve dün aksam az yiyerek bugün Eksi 100 gr. yaptim tek.... ve en kötüsüde bugün party var ve benim göbis duruyo oracikda:KK43:
Walla senin çalışma ortamında elinin altında bu kadar lezzetli alternatif varken -100gr. da birşeydir. Partinin göbekli güzeli Buki

Back
X