- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #294.241
Gunaydın kızlar 66.0:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende Doğum yapalı 3.5 ay oldu 70kiloydum ama 2 ayda 4 kilo almışım frenlemem lazım kendimi yoksa hiç iyi değil halimvalla cnm bende doghumdan sonra aldım yıymedıgım ıcın ne bulsam yedım
Tamam canım hatırlatırım yaaa inşallah güzel kilo veririm aslında çok bi kaçamak yapmıyorum ben çok hırslıyım istediğim zaman yemeyip veriyorum genelde iyi aldığım sonuçlarKilon az ama güzel vermişsin .
senin tartı sorunu vardı değil mi ? sen hatırlat bize o zaman
Hahahhhhhh kayınvalidem bana hep söylerArtık ben takımdayım diyete başladım ben yemezken kimse yemesin
![]()
ay evet ya buzamanlarda gercekten cok zorlaniyorum bunada sükür dimi:)Walla senin çalışma ortamında elinin altında bu kadar lezzetli alternatif varken -100gr. da birşeydir. Partinin göbekli güzeli Buki
hepbirlikte zayfılayalım emzırıyomusn cnmBende Doğum yapalı 3.5 ay oldu 70kiloydum ama 2 ayda 4 kilo almışım frenlemem lazım kendimi yoksa hiç iyi değil halim![]()
Kabul ediyorum bu hafta pek aktif olmadım ama bundan sonra daha aktif olucam
denk gelirse bende yiyeyimTadi hindi tavuk arasi sanki, gayet guzeldi bence. Ben de hic yememistim :)
SEN EMZİRİYORSUN SANA FİKİR SUNAMAM ÖNCELİĞİMİZ MİNİĞİMİZ CANIM . ESNEK DAVRANMAN YERİNDE OLURTamam canım hatırlatırım yaaa inşallah güzel kilo veririm aslında çok bi kaçamak yapmıyorum ben çok hırslıyım istediğim zaman yemeyip veriyorum genelde iyi aldığım sonuçlar
Protein diyeti
Zencefil zerdeçal tarçın yoğurt
Ve lahana suyu
Ama malum emzirdiğim için biraz daha esnek davranıyorum
Evet canım emziriyorumhepbirlikte zayfılayalım emzırıyomusn cnm