Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım arkadaşlarım çok teşekkür ederim hepinize. yaşadığım en kötü günlerden biriydi bugün. Allah daha kötüsünden korusun. Bizim buralarda “Allah bugünlerimizi aratmasın” derler. Zor işte çok üzgünüm. Annem karda kayıp düşmüş kalça kemiği kırılmış ameliyat olmuş protez takılmış benim 1 gün sonra haberim oldu. 75 yaşında anneciğim. Duyduğum andan beri ağlıyorum, çaresiz kalışıma, aileminde beni çaresiz görüp üzmek istemeyişlerine ağlıyorum. Bu dönem tek bakıcıyla idare etmeye çalışıyordum o yüzden çocukları tek kişiye bırakıp yanlarından ayrılmam mümkün olmuyor. Neyseki ablam geldi çocukların yanına bende anneme koştum.
Dersimi aldım ve bugün bir bakıcı daha istedim ajanstan , yarın geliyor çünkü annemin bu süreçte bize çok ihtiyacı var.
Hepinizin ilgisine, desteğine çok teşekkür ederim hepinizi çok seviyorum
İyi geceler ❤️
Rabbim daha beterinden korusun insallah tez zamanda iyileşir canim benim sen hic kendini üzme tamam mi insallah düzelecek

Bu ara zaman çok hızlı geçiyor hiç bir şey e yetişemiyorum özellikle kendime zaman ayıramıyorum evime bu saat oldu bir kupa sütlü kahve 1 avuçtan az çiğ badem ve fındık yedim 1 saate yakın yürümüşümdür biri gelsede bana yemek yapsa bende yesem :KK70: :KK70:
Aynen ya benim de hiç zamanım YÖK ben önce çamaşırımı veyemeğimi hallediyorum acil olanlar onlar çünkü diğerlerini de parça parça yapıyorum

Canım arkadaşlarım çok teşekkür ederim hepinize. yaşadığım en kötü günlerden biriydi bugün. Allah daha kötüsünden korusun. Bizim buralarda “Allah bugünlerimizi aratmasın” derler. Zor işte çok üzgünüm. Annem karda kayıp düşmüş kalça kemiği kırılmış ameliyat olmuş protez takılmış benim 1 gün sonra haberim oldu. 75 yaşında anneciğim. Duyduğum andan beri ağlıyorum, çaresiz kalışıma, aileminde beni çaresiz görüp üzmek istemeyişlerine ağlıyorum. Bu dönem tek bakıcıyla idare etmeye çalışıyordum o yüzden çocukları tek kişiye bırakıp yanlarından ayrılmam mümkün olmuyor. Neyseki ablam geldi çocukların yanına bende anneme koştum.
Dersimi aldım ve bugün bir bakıcı daha istedim ajanstan , yarın geliyor çünkü annemin bu süreçte bize çok ihtiyacı var.
İyi geceler ❤️
Canım ya kıyamam anneler nasıl bi yürek taşıyor kemiği kırılıyor üzüleceksin diye sana diyemiyor
Hayırlı evlatsın ki Yanında olup destek oluyorsun
Allah acil şifalar versin canım

Emziren anne menüsü

Sabah ( öğlen oldu tabiki )
2 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar peyniri

Ara öğün
Küçük halley

Akşam
4 et köfte
5 kaşık bulgur pilavı
Marul salatası

2. gün sargıları açıldı leğende suyla açtık sargıyı yıkamak etkilemez yıkayabilirsin ikinciyi de aynı açtık ama bikaç gün sonra baktık değişik onunki şişleri inince doktora foto attık getirin dedi yapışmış tekrar ameliyatla açtı ama çok üzülmüştüm sen yıka bezini değiştirirken de böyle elinle sıyırma hareketi yap mutlaka pamuğu ılık suyla ıslatt silerek bişey olmaz bazı bebeklerin yapısından olur dedi aynı doktora yaptırmıştık sünnetini
Yaa ben anlamiyorm oyle cok gecuyo mu bakamiyorm da zaten esim ilgileniyo o evde bi kac gundur bende doktora foto mu atsam acaba bi baksn cunku kontrole cagirmadi

İyi geceler ❤️
Ay kuzum cok gecmis olsun annene acil sifalar dilerim. cok cocuk olunca insanin eli kolu baglaniyo hrseye yetisemiyosun ablamdan biliyorum bende

Kızlar menümü paylaşayım
Sabah bitki cayı kuru kayısı
Öğlen bir yumurta 4 Zrytin iki küçük dilim suzme peynir uc tane mucver cay salatalık domates yeşil biber havuç
Ara öğün şekersiz Türk kahvesi
Akşam çorba yeşil fasulye
Ara öğün elma mandalina
Yatmadan limonlu biberli yoğurt yerim bugün toplam spor 120 :)

Back
X