Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yaaaa hiç sorma valla 82,5 la Doğuma gittim Doğumdan çıkınca 69.6 idim ama çok yedim şuanda biliyorsun zaten :deli:
Bende yiyorum inan ki bide gogsum sisince her gordugumu yiyorm canim cekmesin diye :D gecen ablamin dolabi actm bisey almak icin borek varms aldm yedim hemen :D

Yaaaaa neyse 55 olman için az kilo var benim de 60 olmam için 14 kilo çar inşallah Mart’ta düğün var 3 aya kadar 64 olurum
Insallah ama bence olursun:halay:
Bende suyu arttirip yemegi azaltcam meyve de yemem lazim bi dadandm atistirmalik hamir isine onlari da birakmam lazim

Insallah ama bence olursun:halay:
Bende suyu arttirip yemegi azaltcam meyve de yemem lazim bi dadandm atistirmalik hamir isine onlari da birakmam lazim
Cnm benim de ekmeği kesip abur cubur yememem lazım büyük kız isyanlarda zaten okuldan gelip soruyor anne yiyeceklerim nerde diyor kızım annemin karnında diyorum ahahhahh

Emziren anne menüsü

Sabah
2 kaşarlı krep
1 domates

Ara öğün
4 kestane

Akşam(dışarıdaydık)
İskender
Kola

Birazdan da bi kahve içerim tamam....

Merhaba kızlar menümü paylaşayım
Sabah kuru kayısı bitki cayı
Öğlen patates haslamasi cay zeytin Peynir domates salatalık yeşil biber
Akşam mercimek diyet çorbası kuru Fasulye salata

Merhaba arkadaşlar bu sabah itibariyle İsveç diyetine başladım Sabah kahvemi içtim.Öğlene iki yumurta ,ıspanak ve domatesimi yiyeceğim.Kesin karar verdim 6 gün yapmayı planlıyorum.Şu an 84 kiloyum.Alti gün sonra 79u görücem.:dua:En Büyük KK
Canım ben İsveç diyeti yapmıştım 11 günde 4 kilo vermiştim inşallah sende verirsin

Canisi o çok sor bir diyet bende yapmıştım ama butun metonilizmami mahvetmişti hoc lavoboya çıkamamıştım gitti ama kilo çok çok zor gecti
Evet çok zor bi diyet ama beni çok zorlamadı çünkü kahvaltı yapmayı sevmiyorum o yüzden iyi olmuştu ayrıca lavaboya gerçekten çıkamıyordum sürekli jüriye beslenince

Canım ben İsveç diyeti yapmıştım 11 günde 4 kilo vermiştim inşallah sende verirsin
İnsAllah canım ,birinci gün bitti şu an çok rahatım.Aksam yemeği et ve salataydi.Beni bayagi doğurdu fakat sabah ile öğlen arası fena oldum ya başıma ağrı girdi resmen açlıktan.Bakalim bir gün bitti ,sıra ikinci güne

Canım arkadaşlarım çok teşekkür ederim hepinize. yaşadığım en kötü günlerden biriydi bugün. Allah daha kötüsünden korusun. Bizim buralarda “Allah bugünlerimizi aratmasın” derler. Zor işte çok üzgünüm. Annem karda kayıp düşmüş kalça kemiği kırılmış ameliyat olmuş protez takılmış benim 1 gün sonra haberim oldu. 75 yaşında anneciğim. Duyduğum andan beri ağlıyorum, çaresiz kalışıma, aileminde beni çaresiz görüp üzmek istemeyişlerine ağlıyorum. Bu dönem tek bakıcıyla idare etmeye çalışıyordum o yüzden çocukları tek kişiye bırakıp yanlarından ayrılmam mümkün olmuyor. Neyseki ablam geldi çocukların yanına bende anneme koştum.
Dersimi aldım ve bugün bir bakıcı daha istedim ajanstan , yarın geliyor çünkü annemin bu süreçte bize çok ihtiyacı var.
Hepinizin ilgisine, desteğine çok teşekkür ederim hepinizi çok seviyorum
İyi geceler ❤️
canım benim çok geçmiş olsun Allahım beterinden korusun :KK200:

Bu ara zaman çok hızlı geçiyor hiç bir şey e yetişemiyorum özellikle kendime zaman ayıramıyorum evime bu saat oldu bir kupa sütlü kahve 1 avuçtan az çiğ badem ve fındık yedim 1 saate yakın yürümüşümdür biri gelsede bana yemek yapsa bende yesem :KK70: :KK70:
hafta sonu koşturmaktan 700 gram vermişim bende :KK48:

Back
X