- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #294.481
Ben varım kasımda beri dokuzuncu kitabım elimde kitap okumaya bayılıyorum beni de eklerseniz sevinirim :)Tüm kitap kurtlarını bekliyoruz.
Hem Zayıflıyoruz Hem Okuyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varım kasımda beri dokuzuncu kitabım elimde kitap okumaya bayılıyorum beni de eklerseniz sevinirim :)Tüm kitap kurtlarını bekliyoruz.
nereye bekliyorsunuzTüm kitap kurtlarını bekliyoruz.
olsun kuzum afiyet olsunparmak kadardısabah kahve içmiştim allahtan ...
iyi ki de akşam 2 saatten fazla sporum var
mesajda ki linke tıklayabilirsin.nereye bekliyorsunuz
zaten haftada bir yiyorum tedaviye hazırlıkolsun kuzum afiyet olsun
sporu unutmak yok bugünde yapacaz
benim planım eve gidince yapmak
bende jullian 30 days in ilk gününü yapacam
hadi bakalım bencede hlledebilirsinSchonerDuft canim biraz aldim ama cumaya karar hallederim :)
yemekten sonra değil 5 gibi yapmayı düşünüyorum 8 de oluyor bizim yemekzaten haftada bir yiyorum tedaviye hazırlıksende yemelisin aslında .
tüm akşamım spor ile geçecek zaten büroda 1 saat bile oturmadım desem yeri kalk otur yapıyorum defter zamanı olunca odadan odaya gidiyorum sürekli .
jilliana mı başlıyorsun sende . yemekten sonra yapmayı unutma
jullian yerine 1000 kalorimi yapsam sencezaten haftada bir yiyorum tedaviye hazırlıksende yemelisin aslında .
tüm akşamım spor ile geçecek zaten büroda 1 saat bile oturmadım desem yeri kalk otur yapıyorum defter zamanı olunca odadan odaya gidiyorum sürekli .
jilliana mı başlıyorsun sende . yemekten sonra yapmayı unutma
3 saat sonra yani çok iyi olur o zaman eşinle sana zamanda kalır . benim işler çığrından çıktı .yemekten sonra değil 5 gibi yapmayı düşünüyorum 8 de oluyor bizim yemek
kolay gelsin cnm bendede iş güç yok nette geziyorum![]()
hangisini daha keyifli yaparsın ? jumping jack squat beni mutlu eder mesela yerinde olsm 1000 kaloriyi yaprdımjullian yerine 1000 kalorimi yapsam sence
1000 kalori videosumu eşiyle yaptığıjullian yerine 1000 kalorimi yapsam sence
Aynen kuzum saol 1000 kalori yapacam3 saat sonra yani çok iyi olur o zaman eşinle sana zamanda kalır . benim işler çığrından çıktı .
hangisini daha keyifli yaparsın ? jumping jack squat beni mutlu eder mesela yerinde olsm 1000 kaloriyi yaprdım
100 jamping jack1000 kalori videosumu eşiyle yaptığı
Tebrik ederim canimKızlar ben hamileyim galiba çekilmem lazım burdan :)
Sağol sağol canım benim çok sağol şimdi benim çekilmem mi lazimTebrik ederim canim![]()
Kaptanlar yardimci olur birazdanSağol sağol canım benim çok sağol şimdi benim çekilmem mi lazim
Tamam canım çok sağolKaptanlar yardimci olur birazdan
tabi cekilmen lazim canim
bu cuma bildirim yapip hamilelik sebebiyle ayrilmak istiyor notu dusuyorlar bildigim