Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

öğlen yenge ne gönderirse onu yicez menüyü bilmiyorum. dünden az bamya kalmıştı en kötü ihtimal yanına makarna ekleriz .
senin menü iyiymiş yarın bende pırasa alayım uzun zamandır yapmıyoruz
Canım 69lara geçmişsin tebrikler :KK66: hadi darısı başıma 2 haftaya bende 69lara gecicem kafaya koydum :KK51: hadi bakalm :KK5:

Son düzenleme:
Muz bağırsak iritbali olanlar için daha iyiymiş fobmap diyetinde elma yerine muz var mesela genelde muz yiyorum kabız yapmıyor beni . benim kabızlığık nedenlerim stres malesef biraz toparladım bağırsak sistemimde biraz düzeldi
Aynen canm muz zaten magnezyum kaynağı ve hatta yűksek magnezyum ishal yapıyor canm bu arada acaba sende magnezyum eksikliği olabilirmi oda kabız yapar kaç gűndűr yazayım diyorum unutuyorum spor yaparken genelde magnezyum desteği alınır ve mağnezg vucut yağında tutunan bir mineral olduğu için kilo verdikce vucutta magnezyum atılımı oluyor diyet yapanlara şart aslında ve ben de magnezyut citrat kullanıyorum canım bir çok faydası yanısıra bağırsaklarıda direk çalıştırıyor

Canm ctesi alsam cok yedm ama ptesi ptesi sabah 97.8 falandim ptesi de avuc ici ici yemistim ben kk ya yazaeken bazi kelimeleri 2 kere falan yazyr avuc avuc yazmis salingunu sabah kahvaktida pizza yedim ama o gunu de cok guzel dengelemistim
kız pizzanın dengelemesi mi olur bu haftan hiç olmamış bence pizza en kalorili yiyeceklerden istersen diyetisyene git bi diyet mantığını öğren canım

Tatlım bende senin gibi bir gűn kaçamak yapsam kilo veremem o haftam boşa gider ondan műmkűn olduğunca kaçamak yapmıyorum canm yoksa kaç gűnűműze mal oluyor :eek: kendi iyiliğimiz için kaçamak yok:stop:
aynen kaçamak yapmamalıyız ama illa bişey çıkıyor malesef

Canm kilomuzun farkında diilmisin sen :KK11: şahsen ben 70lere geri çıkmış olmaktan bile utanıyorum :olamaz: çoktan 60lardan 50lere geçmem gerekirdin bense 60ları gecmisken 70lere niye geri ciktim diye :KK11: 3-5 kilo geri aldim diye bile kendime o kadar çok kızdım kii sen nasl kendine kızıp acilen kurtulmaya çalışmıyorsun sen şuan kaçamak isteye biliyosan 70leredűşűnce ne bulursan yicen ozman :KK11: ben kendime yakıstıramıyorum tartıda nasl bu rakam çıkar acil en azından 60li kilolara gecmem lazım diyorum :KK12: cocukmuyuz diycem ama benim kızım da zararlı diyince şekeri çikolaytayı bile yemiyor dűşűn artk sağlığın için çocuk kadar olamamıyormusun :sinirli: ayrıca kendi evlatlarınada sağlıklı bir anne olmalısın o kilon çok sağlıksız :KK51: arrk yemegi değil ! Kavuşmak istediğin kiloyu dűşűn !
sen kaptan olsan yakmıştın bizi ve yağlarımızı süpersin valla kız az da beni takip et :D

Aynen canm muz zaten magnezyum kaynağı ve hatta yűksek magnezyum ishal yapıyor canm bu arada acaba sende magnezyum eksikliği olabilirmi oda kabız yapar kaç gűndűr yazayım diyorum unutuyorum spor yaparken genelde magnezyum desteği alınır ve mağnezg vucut yağında tutunan bir mineral olduğu için kilo verdikce vucutta magnezyum atılımı oluyor diyet yapanlara şart aslında ve ben de magnezyut citrat kullanıyorum canım bir çok faydası yanısıra bağırsaklarıda direk çalıştırıyor
valla iyi hatırlattın masamda önümde magnezyum var içmiyorum sadece basım ağrırsa aklıma gelir içmek günlük bi tablet içeyim ben de

Canım 69lara geçmişsin tebrikler :KK66: hadi darısı başıma 2 haftaya bende 69lara gecicem kafaya koydum :KK51: hadi bakalm :KK5:
TEŞEKKÜRLER :) UMARIM 6LARDA KALMAYI BŞARIRIM.
MAGNEZYUM EKSİLİĞİM YOK DİYE BİLİYORUM TEST YAPMIŞTI DR KABIZLIK ÇEKTİĞİM ZAMAN SONRA ZATEN İRİTBAL TEŞHİSİNİ KOYDU. KULLANDIĞIM TAKVİYELERDE VAR MI DİYE KONTROL EDEYİM OLMAZSA DRYE DANIŞAYIM

kız pizzanın dengelemesi mi olur bu haftan hiç olmamış bence pizza en kalorili yiyeceklerden istersen diyetisyene git bi diyet mantığını öğren canım
Katılıyorum aynı hafta için de hem pizza , hem bőrek, hem bőrekle aynı anda ve őğűnde bide pilav ,hem kabak tatlısı bunların dengelencek yanı kalmışmı ?

IMG_20190104_111321.webp

Kizlar sizce bu iki diyeti donusumlu olarak kullanaym mi yoksa karatay usulu mu yapayim karyapayim karar veremedim

TEŞEKKÜRLER :) UMARIM 6LARDA KALMAYI BŞARIRIM.

MAGNEZYUM EKSİLİĞİM YOK DİYE BİLİYORUM TEST YAPMIŞTI DR KABIZLIK ÇEKTİĞİM ZAMAN SONRA ZATEN İRİTBAL TEŞHİSİNİ KOYDU. KULLANDIĞIM TAKVİYELERDE VAR MI DİYE KONTROL EDEYİM OLMAZSA DRYE DANIŞAYIM
Mutlaka danıscanım bana da demiyorlardı ama halbuki kramplarım bile vardı yani baya bi düşükmüş canm sonra diyetisyene gidince o dedi onun istediği testlerde de gerçekten çok düşük çıktı magnezyumum sonra diyetisyene devam etmedim ama onun verdiği takviyelere devam ediyorum ben her gűn magnezyum ,ayda birde Dvit3 alıyorum canm

Muz bağırsak iritbali olanlar için daha iyiymiş fobmap diyetinde elma yerine muz var mesela genelde muz yiyorum kabız yapmıyor beni . benim kabızlığık nedenlerim stres malesef biraz toparladım bağırsak sistemimde biraz düzeldi
Tamam canim afyt oksun ozmn

Canm kilomuzun farkında diilmisin sen :KK11: şahsen ben 70lere geri çıkmış olmaktan bile utanıyorum :olamaz: çoktan 60lardan 50lere geçmem gerekirdin bense 60ları gecmisken 70lere niye geri ciktim diye :KK11: 3-5 kilo geri aldim diye bile kendime o kadar çok kızdım kii sen nasl kendine kızıp acilen kurtulmaya çalışmıyorsun sen şuan kaçamak isteye biliyosan 70leredűşűnce ne bulursan yicen ozman :KK11: ben kendime yakıstıramıyorum tartıda nasl bu rakam çıkar acil en azından 60li kilolara gecmem lazım diyorum :KK12: cocukmuyuz diycem ama benim kızım da zararlı diyince şekeri çikolaytayı bile yemiyor dűşűn artk sağlığın için çocuk kadar olamamıyormusun :sinirli: ayrıca kendi evlatlarınada sağlıklı bir anne olmalısın o kilon çok sağlıksız :KK51: arrk yemegi değil ! Kavuşmak istediğin kiloyu dűşűn !
Tamm cnm insallah beyin obezligim var bnm beynim ac karnim tokken bioe yiyeceklre saldiriyrn onu bi yenmm lazim

Eki Görüntüle 2221817
Kizlar sizce bu iki diyeti donusumlu olarak kullanaym mi yoksa karatay usulu mu yapayim karyapayim karar veremedim
diyetisyen listesi bunlar sanırım
sen iradene sahip olamıyorsun anladığım kadarıyla bu listeyi yap çünkü menü dolu dolu extra bişey yemek için yerin kalmaz ayrıca yağdan verirsin
karatayda uzun açlık zamanları oluyor (hiç denemedim bildiğim kadarıyla) o sana gelmez acıktığında gözüne görünen ilk şeyi yeme isteğin olur çünkü

Eki Görüntüle 2221817
Canm Akşam yemeği sonrası gece öğűnű ndekileri yeme o gece oğűnűnű sadece sűt yada kefir yada yoğurt olsun yanında bir şey olmasın bence onun dışında kilona gőre çok güzel listeler canm direk bugűn bunlara başla haftaya direk 2 kilo birden gider

Diyetisyen listesi var elmde canim ne yapacagimi bende bilmiyrm listeyi mi yapyapsam kararay mi yaosam kendm mi beslenbeslensem kafam cok karisik coookk

Back
X