Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sakın yapma canm onu bide şunu da aklında tut hep eğer bozmazsan tartıda yakinda 89 yazacak 80lere geçmiş olmanın mutluluğunu sana hiçbir kaçamak veremez ! O ikisaniyelik mutluluk sandığın duygu aslında 2saat sonra yerini pişmanlığa,yenilgiye ve bűyűk bir űzűntűye bırakacak psikolojine ve bedenine zarar verecek bunları aklından çıkarma !
Haklisim cnmn dun aksam aksam hazrladiklarimim tadina bbile bKmadm icimde zafer kazanmis gbi gir coskuyla yaytim yemedgm icin mesela aslnda yemektense yememek.daha iyi hissettryr bunlari kendime.hatrlatacm.imsallah

Gizembetulyusa Gizembetulyusa cnm bu arada karatayı cidden yapabilirsen kılo verirsin kesin ama ona birebir uyarsan onda kahvaltı 5te akaşm yemeği ve spor leptine dikkat edicen öğün harici hiç yemiycen ama sen aralarda atıştırmayı seviyorsun gibi geldi bana
Uygulaynca guzel gdyr cnm 3 yil once esimle 2 aylik.ayrilik gecrdik ben sinirlendim hirslandim bosanma davdavasina zapzayf gidecem intikam alacam.ne kaybettigini gorsun dyr karatay yaptim zaten brsey yiyemiyrm uzuntuden falan 2 ayda 17 kilo verdim ve ben 54 bedenden 44 e inmistim herkes şok oluyordu sonra esmle.barisinca 1 ylda geri aldim kiloyu

Uygulaynca guzel gdyr cnm 3 yil once esimle 2 aylik.ayrilik gecrdik ben sinirlendim hirslandim bosanma davdavasina zapzayf gidecem intikam alacam.ne kaybettigini gorsun dyr karatay yaptim zaten brsey yiyemiyrm uzuntuden falan 2 ayda 17 kilo verdim ve ben 54 bedenden 44 e inmistim herkes şok oluyordu sonra esmle.barisinca 1 ylda geri aldim kiloyu
madem karatay yap evde misin çalışıyo musun evde olsam kesinlikle karatay yapardım beni erken yemek mahvediyor

***14.Takım 603.Etap ***

Sahihuban (66,20///%) Sabit
Nilar(65,60///%) izne ayrılmak istiyor
Masal3487 (58,50///%) sabit
Buki_89 (67,8///%)
orkide1453 (63,70///%) sabit

Verano_porteno (58.50////%)
Ponçikbirgelincik (66,10///%)
drdotty(77,30///%)
Sevgiclk (77,90/77,40//%)
Kmsl Hnd (70,10/// %)
gokyuzundekiturna( 76,70 /// %)
Gizembetulyusa( 97,50/96,90 // %)
Milana firuze( 69,10/// %)

nihaaal (68,80/68.1/0.7/%0,51) geçen hafta bildirimde bulunmadığından yüzdesi 2ye bölündü

14.Takım Ortalama : %

Evet kendime artik bir yol cizmem lazim canm dun kabak detoksum.bitti esim ne zmn bitecek dedi bu son dedim kizim yaa hayir sen binu heo ye hani.zayflayacaktin bana soz verdin sen bunu ye dye daya bi mizildandi kiyamam yaa
Yaaa kuzum demek ki çok istiyor başarabilirsin çok zor değil sadece sabır canım

liste değil sorun senin ne yiyip ne içtiğini takip edecek nerde hata yaptığını gösterecek nerde yag kaybı su kaybı ama bazı diyetisyen ne yediğine bakar bazısı bakmaz benim diyetisyenim nerde hata yaptığımı öğretmişti mesela sen az kaçamak yapayım sporla halledeyim onu atayım diyorsun ya senin kılonda o mantık yanlış sen önce bi at fazlalıkları 60 lara gel bi kılo al onu geri ver senin yaptığın mantık tamemn yanlış cnm
Aynen sporla atarim nasilsmmantigi var bende arastra bakalm.diyetsyenleri canm fiyatlar cok ucuk oluyir 200 300 vermeem de bi bakaym biraz cevreme devlet hastanesinde ki.diyetsyenler zaten oc coktiso verip gonderiyrlar onlari istemiyrm:işsiz:

Canim olur aslnda cunku ben illa sunu yiyim demiyr .Ben sadece yiyorum soyle anlataym.bir gun gun annemle oturuyrz annem 2 saat snra dediki gizem sen napiyorsun ben 2 saattr seni izliyrm yediklerin ne can cekilcek seyler ne de karnin ac seac sej sadece surekli yiyorsun ne yemisim onda da yemek yaparken dolabi her actigimda peynir atmsm agzimzzeytin atmisim bal kasiklamisim salata yaoarken havuc havuc yenisim 1 tane koca daha birsuru sey saydi ve ben bu yediklerimin farknda degildim bile bende yeme bozuklugu var aslnda buna psikolojik destek aliyrlarmis ama hic arastrmadm
Canm sűrekli atıştırıyorsan 5-6 saatten őnce sakız bile çinemenin yasak olduğu karatayı nasl yapabiliyosun anlamadm ozaman ama burda yazdklarımızın hiçbirinle bir çőzűm bulamıyorsan mutlaka ama mutlaka paikolojik destek al tabiki

Başlangıç 55.7, Ilk cuma 55.5, ikinci cumam 55.2 Gram gram vermek çok motivasyon düşürücü. Ama 27 aralıkta basladim 8 günde yarim kilo gidecekse iyi galiba.
Kilona gőre çok çok iyi canm kilo az oldukça verilen oranda azalır ondan 55kilo biri için 8gűnde 500grm sűper tebrikler

Canm sűrekli atıştırıyorsan 5-6 saatten őnce sakız bile çinemenin yasak olduğu karatayı nasl yapabiliyosun anlamadm ozaman ama burda yazdklarımızın hiçbirinle bir çőzűm bulamıyorsan mutlaka ama mutlaka paikolojik destek al tabiki
Canm 1 hafta denedim karatyi o hafta baya vermstm 2 hafta once falandi hatrlarsin sende belki ama surdurebikir miyim bilmiyrm atstrmamla savasiyrm hende cok savasyrm

Aynen sporla atarim nasilsmmantigi var bende arastra bakalm.diyetsyenleri canm fiyatlar cok ucuk oluyir 200 300 vermeem de bi bakaym biraz cevreme devlet hastanesinde ki.diyetsyenler zaten oc coktiso verip gonderiyrlar onlari istemiyrm:işsiz:
karatay yap sen hem tok da tutar ama tam karatay yap

inşallah verirsin seni de merakla bekliyorum
Evt canm bende yersem sizde acımayın:KK70: şimdilik iyi gidiyorum bakalm bu hafta reglede olacağım için bir aksilik olmassa çok gűzel bir dűşűş bekliyorum :dua: inslh olur:KK200: hemen zayıflayp alısverise cikmak iatiyorum artk yaaa:110: ama yol uzun daha :KK55:

Evt canm bende yersem sizde acımayın:KK70: şimdilik iyi gidiyorum bakalm bu hafta reglede olacağım için bir aksilik olmassa çok gűzel bir dűşűş bekliyorum :dua: inslh olur:KK200: hemen zayıflayp alısverise cikmak iatiyorum artk yaaa:110: ama yol uzun daha :KK55:
Canım hedeflerimiz aynı hadi bakalım ne kadar sürede vericez kilolarımız

IMG_20190104_120715.webp kızlar günaydın bu da benim kilom :)

Back
X