Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım hedeflerimiz aynı hadi bakalım ne kadar sürede vericez kilolarımız
:KK30: ay sen guncelinide 68 yapda bize hava at hadi :cool: ben seni yenemem ki sen emziriyorsun o sűper kalori yaktırıyor hemde bende insűlin direnci var ondan bőyle zorluya zorluya gidiyor ama peşindeyim:KK4: hadi bakalm:KK66: senin hedef64 yazıyor ama benim 68e carınca ikinci hedef63 ama asıl hedef 58 5er 5er bőldűm hedefleri sen 64de mi bitiriceksin

Canim benm uzulme senin icin ve bebek sahibi olmak isteyen tum takim arkadaslarim icin cok dua ediyrm insallah en en en yakin zmnda mujdeli haberi aliriz ins olsun ama saglikli olsun saglikla.dogsun bak benm yengem 9. Ayinda bir bebeginkkaybetti 5. Aynda 2. Yi kaybetti 7. Aynda 3. Yu kaybetti 4. Hamileligi tuttu dogdu buyuyor Rabbim .Bu acilarin hicbirini gostermeden vakti gekince saglikla kucaginiza aalmayi nasip etsin acisini tattirmasinda ins bir gun olur kafaniza cok takmamaya calisim rahatlatm kendinizi psikoloji cok onemli
nsıl zor geçmiştir yengene allah sabır versin .
allah razı olsun canım
Canim olur aslnda cunku ben illa sunu yiyim demiyr .Ben sadece yiyorum soyle anlataym.bir gun gun annemle oturuyrz annem 2 saat snra dediki gizem sen napiyorsun ben 2 saattr seni izliyrm yediklerin ne can cekilcek seyler ne de karnin ac seac sej sadece surekli yiyorsun ne yemisim onda da yemek yaparken dolabi her actigimda peynir atmsm agzimzzeytin atmisim bal kasiklamisim salata yaoarken havuc havuc yenisim 1 tane koca daha birsuru sey saydi ve ben bu yediklerimin farknda degildim bile bende yeme bozuklugu var aslnda buna psikolojik destek aliyrlarmis ama hic arastrmadm
ağzın illa oynamalı yani yicekleri damağında tut ara ara doygunluk hissi veriyor bende işe yarıyor belki sende de yarar ama kalorisiz şeylere yönel kriz zamanında
Zatennya egitim arastrma ya da tip fakultesine gtmek gerekiyr devlet hastaneleri gunum.bitsin de eve gideym dye bastan bastan saviyorlar
kesinlikle doğru diyorsun
Yaa kızlar. Bu listeye nasıl yazıcam ben yapamıyorum ki
listeyi alıntıla başta ve sonda
olan yerleri sil bilgilerini yaz cevapla

Kizlar yeni evimize gectigimiz icin sabah tartilamadim. Ama carsamba tartilmistim ayniyim
sabit yazıyorum canım .
tam anlamı ile yerleştin mi _

Günaydın bugün benim artı ne yazıkki üzgünüm geçen hafta çok hızlı kilo verdim galiba yılbaşında kaçamakta yapmadım ama sonrasında toparlanıp diyetime uyamadım
Başlangıç kilom 103.6 geçen hafta 101.3 bu hafta 101.7 başlangıç hedefim 90 kilo asıl hedefim 70 kilo

Olsun canım yaparsın azıcık dayan kaçamak yapma

Ben ne zmn kilo vermeye kalksam ilk.baslarda daha cok aliyorum canim ama moralim.cok bozuluyor vucut mu direniyor odem mi tutuyr anlamadm ki ilk 1 ay mutlaka aliyorum ama diyetlerimde ama bu sefer cok umutluydum kendimi 95 e hazrlamstim

Olsun canım umudunu kaybetme

Canim bebegin kac aylik 2 4 8 10 aylarda meme krizi oluyir ben kizimi nasil emzirdim bir biksej betulu goren gerkes betul sen annene iskence gibiydin der omzuma toplar dikti annem hep o gomlekle emzirirdim agzima cingirak aalirdim sallardim sarkilar soylerdim sallayio uyutur oylenemzirirdim 1 yasina kadar emdi ama omrunden omur gitti kabus gibi gunlerdi diyet yap ama tatki meyveyi kuru meyveyi ara ogunlerinde mutlaka ye benm benm da diyet yapinca emmezdi meyve yemeye baslaynca emmeye baslamsti sen diyetini yap bir de spor yapinca vucut laktik asit uretirmis sutun tadi bozulurmus spordan sonra mutlaka dusa gir ve gogsunu biraz sık yada makinan varsa birazini sag ooyle emzir terliyken emzirme insallassorun cozulur ama dedgm.gbi meme krizi oluyor

Sende moralini bozma kızım verirsin zamanla inşallah.

nsıl zor geçmiştir yengene allah sabır versin .
allah razı olsun canım

ağzın illa oynamalı yani yicekleri damağında tut ara ara doygunluk hissi veriyor bende işe yarıyor belki sende de yarar ama kalorisiz şeylere yönel kriz zamanında

kesinlikle doğru diyorsun

listeyi alıntıla başta ve sonda

olan yerleri sil bilgilerini yaz cevapla

sabit yazıyorum canım .
tam anlamı ile yerleştin mi _
Canm her şeyin hayırlısı olsun yoksa daha űzűcű şeyler yaşanacaksa yaşanmayp hayrlı zmanı beklesin :dua:demekki hayırlısı bőyle olcak en doğru zanani bekliyordur őyle dűşűn :KK19: bak eşimin kuzeni hamile diye resmen űstűne tűm aileler titredi ben bőyle hamilelik gőrmedim herşeyo normal olduğu halde tehlikeli bir hamilelik geçiriyormuş gibi sűrekli 9ay yattı gitti annesinde kaldı herşey őnűne geldi gitti sok oluyorduk őyle abarttılar ki hiçbir şeye el sűrmeden peri kızı baktılar resmen aman bişey olmasın diye ve 9ay bitti iki űç gűn őnce doğuma gitti bebek ve kakasını yutmuş ve őlműş :KK57: şok oldum biz doğumdan gelecekler sanırken cenaza kalktı dűşűnebilyomusun canm demekki ne yaparsak yapalım nasip değilse olmuyor bu űstűne titremeye rağmen bebek kaybedildi hemde doguma gidip őlmesi en űzűcűsű en ağırı ve sőyle dűşűn canım hemen hamile kalıp bu acıları yaşamakdan ise geç olsun sağlıkla sağsağlim olsun insalh.:KK19:

Hava buz gibi canım ya :KK70:
gecen sefer full çıplak ayaktı tartılar da Bende ay çıplak ayak la resim çok kőtű cıkıyor bőyle foto koymam dedisdim burda hatta onusoyledikden sonrada çorapla çekilip foto attım :KK70: bugűn de herkes benim gibi çoraplı atmış gőrűnce aklıma o geldi kendime gűldűm :-) sanki ayaktan tanıyacaklar beni saklıyorum :KK70:

gecen sefer full çıplak ayaktı tartılar da Bende ay çıplak ayak la resim çok kőtű cıkıyor bőyle foto koymam dedisdim burda hatta onusoyledikden sonrada çorapla çekilip foto attım :KK70: bugűn de herkes benim gibi çoraplı atmış gőrűnce aklıma o geldi kendime gűldűm :-) sanki ayaktan tanıyacaklar beni saklıyorum :KK70:

Hahaha aynen tanımasinlar diye dicem de patigimi tanirlar :D

Kesinlille katılıyorum canm bende karatay uyguladığım zaman buşekilde çok zararını gőrdűm bidaha asla denemem zaten karayı bıraktm bidaha ne can çekmesi kaldı,ne tatlı isteği kaldı,nede inatla sabit duran tartı kaldı hepsinden kurtuldum insana çok zarar veriyor resmen
denemediğim yöntem detoks yoktur belki ama karataya hiç bulaşmadım uzun süre açlık bana göre değil az ve sık en güzeli :super:

❤️MİNİK ADAYLARIMIZ❤️
603.ETAP

buzmavileylak (64,50///%) B.tarihi 19/12/2018 B.Kilosu : Hedef :56,00
ELF_LR35 (101,30/101,70//%) B.Tarihi :20/12/208 B.Kilosu : Hedef :

3cadianasi (80,0///%) Bşl.T:27/11/2018 Bşl.K:85 Hedef:65
sedoga (57,00///%) B.Tarihi : 25/12/2018 B.Kilosu:57,00 Hedef K: 51,00
yellow girl (72,00/71,50/0,50/ %) B.Tarihi : B.Kilosu Hedef K: ( nick değişliği :mirafatos / 1.Takımdan izne ayrılan üye döndü 572. Etap
Ocean (97,20/96,70/+0,50/%) B.Tarihi:26/12/2018 B.Kilosu:97,50 Hedef K:
Yasii_ (76,90///%) B.Tarihi:28/12/2018 B.Kilosu:76,90 Hedef K:65,00
sena zeynep (66,40/65,00/-1,40%)
B.tarihi:27/12/2018 B.Kilosu:67,70 Hedef K:55,00
cumion (55,70///%) B.tarihi:27/12/2018 B.Kilosu: 55,70 Hedef K:50

Kart Minnaklar

tgb1907 (67,30/66.7/0.6/%0,89)
SchonerDuft
(70,00/69,90/0,10/%0,14)

@sedoga @Yasii_ listeye devam etmek istiyor musunuz ?

Canm her şeyin hayırlısı olsun yoksa daha űzűcű şeyler yaşanacaksa yaşanmayp hayrlı zmanı beklesin :dua:demekki hayırlısı bőyle olcak en doğru zanani bekliyordur őyle dűşűn :KK19: bak eşimin kuzeni hamile diye resmen űstűne tűm aileler titredi ben bőyle hamilelik gőrmedim herşeyo normal olduğu halde tehlikeli bir hamilelik geçiriyormuş gibi sűrekli 9ay yattı gitti annesinde kaldı herşey őnűne geldi gitti sok oluyorduk őyle abarttılar ki hiçbir şeye el sűrmeden peri kızı baktılar resmen aman bişey olmasın diye ve 9ay bitti iki űç gűn őnce doğuma gitti bebek ve kakasını yutmuş ve őlműş :KK57: şok oldum biz doğumdan gelecekler sanırken cenaza kalktı dűşűnebilyomusun canm demekki ne yaparsak yapalım nasip değilse olmuyor bu űstűne titremeye rağmen bebek kaybedildi hemde doguma gidip őlmesi en űzűcűsű en ağırı ve sőyle dűşűn canım hemen hamile kalıp bu acıları yaşamakdan ise geç olsun sağlıkla sağsağlim olsun insalh.:KK19:
Bende öyle diyorum ama inan o kadar kolay değil yoksa tabi ki e hayırlısı olsun herşeyin . kıza da üzüldüm ya dayanması çok zor böyle birşeye

Back
X