Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Arkadaşlar her şey için teşekkürler
Takımdaki arkadaşlara başarılar
Ben an itibariyle mezun oluyorum
Herkese bol sporlu diyetli yapsız günler diliyorum
cnm sadece liste kalabalık olduğu için dediler ben de sabit olursam haftaya ben de çıkıyorum sadece listeden sen gruptan ayrılma yine bi,zle ol kovulma yok

Maşallah hamilelikte az almışsın canım... ben ilk hamileliğimde 58 kilodan 75 le Doğuma girdim... 2. Hamileliğimde ise 60. Kilodan 82,5 la girdim...

O ilk hamileligim canım ikincisinde 70le kaldım 71 le doğuma girdim almadım verdim bu sefer sadece karnım çıkmıştı ikincisinde. Almicam diye diye 9 ay goturdum öyle zor oldu ama oldu valla. Şimdi de 10 sene önceki kiloma dönmek istiyorum.

Aynı ben ya kızım 2 ay sonra 5 yaşına giricek bemde hala doğum kiloları verip 50leri goremedim sinir oluyorum 67ye kadar inip tekrar 70lere cikiyorum kac kez ve gecen yazada 69la girip gene yazı 72-73le bitirdim ay bıktm şu rakamlarda gezmekten 5yıl uğraşms yeter yani kafada bitirdim bukez hepsini verip kurtulucam

İnşallah canım gerçekten bende çok sıkıldım bu durumdan hani veremiyince insan başa sarıyor.

Bence kafada bitti mi bitiyor yoksa DEVAM ediyorum bende ama hani 55 olmasa bile 50leri görsem o bile basma yeter 6 seneden beri 60larda geziyorum 70lere Bile çıktım yani. İlk doğumu 75 ile yaptım 65le kalmıştım. Eee bunun emzirme dönemi var iki katı alıyor insan.
Bnde hamileliklermde 5 ve 10 kilo aldim emzrmr dinemnde ikisinde de 10 ar kilo aldmcnm emzrrkn cok zorlanyrm.bn

Bnde hamileliklermde 5 ve 10 kilo aldim emzrmr dinemnde ikisinde de 10 ar kilo aldmcnm emzrrkn cok zorlanyrm.bn

Aynen canım çünkü sürekli yeme isteği oluyor seni anlıyorum ki geçen hafatay kadar inan gece bile kalkıp yiyen bir insanım. Hala da canım istiyor özellikle tatlı ama arada bir tane hurma atıyorum ağzıma falan çikolatadan ya da recelden iyidir diye dusunuyorum

cnm bence sen ne yap biliyo musun sabahları ıkı tane haşlanmış yumurta ye zeytin 2 dilim ekmek
öğlen ya sebze ya da et ye tavuk haşla en basiti aralarda kuruyemiş kefir çok acıkırsan bir dilim ekmek üzeri yoğurt akşamı da öğlene göre ayarla ama akşam altıdan sonra yeme 3 akşam dayansan alışırsın bi böyle dene alıştıkça miden küçüldükçe rahatlarsın ama gözünü bi doyur önce ama yasaklardan kesinlikle yeme iştahını aççma daha yeni başlamışsın bıkmanı gerektirecek bi durum yok ki
Aksam 5 6 da bitirince sorun olmuyor cnm dayanabiliyorum yogurtla falan idare edyrm bnm en once hayr demeyi ogrenmem lazim ya gecen yyil yspabilmistm bunu bu sefer yapamadm bir turlu esimle kizim onumde neler neler yerdi de agzims sürmez dim sonra hsmilelk de ayni ggecti ama emzrmede durduramadimkendimi

Aynen canım çünkü sürekli yeme isteği oluyor seni anlıyorum ki geçen hafatay kadar inan gece bile kalkıp yiyen bir insanım. Hala da canım istiyor özellikle tatlı ama arada bir tane hurma atıyorum ağzıma falan çikolatadan ya da recelden iyidir diye dusunuyorum
Evet yaa tatli istegimi anlatamam regl da olmadim daha canm surekli tatli istyr kendimi tuttuklarim.var tutmasam.mahvolurdum

***14.Takım 603.Etap ***

Sahihuban (66,20///%) Sabit ( Mezun olmak istiyor )
Nilar(65,60/65,40/0,20/%0,30) izne ayrılmak istiyor
Masal3487 (58,50///%) sabit
Buki_89 (67,8///%) sabit
orkide1453 (63,70///%) sabit

Verano_porteno (58.50////%) sabit
Ponçikbirgelincik (66,10/65,4/0,7/%1,06)
drdotty(77,30/75,10/2,2/%2,85)
Sevgiclk (77,90/77,40//%0,64)
Kmsl Hnd (70,10/68,40/1,7/ %2,43)
gokyuzundekiturna( 76,70 /// %) sabit
Gizembetulyusa( 97,50/96,90 /0,6/%0,62)
Milana firuze( 69,10/// %) sabit

nihaaal (68,80/68.1/0.7/%0,51) geçen hafta bildirimde bulunmadığından yüzdesi 2ye bölündü ( 2.Takımdan transfer)

14.Takım Ortalama : % 0,600

Geçen hafta 77.9
Bu hafta 77.4
Fark 500 gr.
Tebrikler
Geçen hafta: 72.0
Bu hafta: 71.5
Fark: 500gram :halay:
Tuvalete çıkmayı bekliyemedim üstelik regleme de 2gűn kalmıştı ama genede 500 gram - eksik çıktm :KK76:
Harikasın tebrik ederim. Artarak devam etsin inşallah

:KK70: aaayyy canm dőktűrdűm birden çűnki onca kaçama rahmen son 3gűn de hemen 1-2 kilo atilabiliyosa biz neden tűm hafta kaçamksız+sporla kilo vermeye uğraşalım :KK34: valla sinirleniyorum artk bak sen bir avuç leblebi için kilo verememişsin arkas bunca şeye rahmen çok iyi kilo vermiş olmam gerekirdi yıkıldm vs. Tarzı gőrűnce ne diim şimdi:KK51: bazen sert uyarı kendine getirir :tokat: iyiliği için hatalarını gőzűne sokmak zorundayım :mapus:
Kilo verme işi ciddi anlamda emek isteyen bir iş. Süreç içerisinde sabırlı davranmak gerek. Aynı zamanda metabolizmayı da yavaşlatmadan sağlığımıza da dikkat ederek diyete devam etmeli. Bence tepkin yerinde olmuş.

Kızlar veeere —-1.700
Çok çok çok güzel
Başlangıç 55.7, Ilk cuma 55.5, ikinci cumam 55.2 Gram gram vermek çok motivasyon düşürücü. Ama 27 aralıkta basladim 8 günde yarim kilo gidecekse iyi galiba.
Bence gayet başarılı. Kilo az olunca eksiler daha küçük oluyor. Yüzde olarak güzel sonuç
madem karatay yap evde misin çalışıyo musun evde olsam kesinlikle karatay yapardım beni erken yemek mahvediyor
Ben de ancak Karatay diyeti ile kilo vermeyi başaranlardanım. Sağlıklı olduğunu da düşünüyorum. Yabancı makalelerde de Canan Karata yı destekleyen çok çeviri var. Kendisi de uzun yıllar yurt dışında hekimlik ve eğitmenlik yapmış
Canm her şeyin hayırlısı olsun yoksa daha űzűcű şeyler yaşanacaksa yaşanmayp hayrlı zmanı beklesin :dua:demekki hayırlısı bőyle olcak en doğru zanani bekliyordur őyle dűşűn :KK19: bak eşimin kuzeni hamile diye resmen űstűne tűm aileler titredi ben bőyle hamilelik gőrmedim herşeyo normal olduğu halde tehlikeli bir hamilelik geçiriyormuş gibi sűrekli 9ay yattı gitti annesinde kaldı herşey őnűne geldi gitti sok oluyorduk őyle abarttılar ki hiçbir şeye el sűrmeden peri kızı baktılar resmen aman bişey olmasın diye ve 9ay bitti iki űç gűn őnce doğuma gitti bebek ve kakasını yutmuş ve őlműş :KK57: şok oldum biz doğumdan gelecekler sanırken cenaza kalktı dűşűnebilyomusun canm demekki ne yaparsak yapalım nasip değilse olmuyor bu űstűne titremeye rağmen bebek kaybedildi hemde doguma gidip őlmesi en űzűcűsű en ağırı ve sőyle dűşűn canım hemen hamile kalıp bu acıları yaşamakdan ise geç olsun sağlıkla sağsağlim olsun insalh.:KK19:
Ne zor olmuştur. Konu evlat olunca... allah olmayan herkese annelik duygusunu er geç tattırsın hatta ben her kadının bir kızı mutlaka olmalı diye düşünüyorum

insllh canm yılbaşı haftası normal zaten :KK66: hadi bakalm devam haftaya bende yanına geliyorum haftaya benim hedefte 70.5 canm :KK66: biran őnce 69a geçelim artk 70lere sonsuza dek elveda diyelim :KK5:
Insalah blr ab once oda. 67 ilk hedefin ondan sonra 65. Insallah

Sabah 10:00 1 bardak cay 1 haslanmış yumurta. Kayısı recelı 1 kaşık.

Öglen 13:15 Cok az balık (tatna bakdım) 3-5 kucuk kofte bolca kara buğday. Ceyrek dilim peynır
Ara: 6 yer fisdiği.
Ara yarım muz biraz portakal bıraz yuzum. Aksan 18:40 1 tabak et suyna lahana corbasi. Ceyrek dilim ekmek 1 bardak sade cay.

gecen sefer full çıplak ayaktı tartılar da Bende ay çıplak ayak la resim çok kőtű cıkıyor bőyle foto koymam dedisdim burda hatta onusoyledikden sonrada çorapla çekilip foto attım :KK70: bugűn de herkes benim gibi çoraplı atmış gőrűnce aklıma o geldi kendime gűldűm :-) sanki ayaktan tanıyacaklar beni saklıyorum :KK70:
Sabah tartı fotoğrafı atsam mı diye düşündüm ama çıplak ayak asla dedim
Gunaydın herkesi tebrik ederim. 65.4"kilom
Tebrikler
Dün gece yazıp gönderememişim :KK70:

Önce kök hücre tedavisi yapılacak canım yaşı küçük doku kendini onarabilir dediler. Bu hafta enfeksiyon riskinin atlatılmasını bekliyoruz. Dizinden doku arasındaki kanı çektiler.
Şarjım bitmek üzere umarım yarın fırsat bulur gelirim yanınıza
Herkese sevgiler selamlar
Bak ne güzel ameliyat a gerek kalmadan çözülecek inşallah herşey. Enfeksiyon da olmadan atlatırsınız inşallah. Olumlu düşünelim güzel şeyler yaşayalim. Enerjimiz çevremizdeki herşeyi etkiliyor. Etrafa kaliteli enerji yayalım
***14.Takım 603.Etap ***

Sahihuban (66,20///%) Sabit
Nilar(65,60/65,40/0,20/%) izne ayrılmak istiyor
Masal3487 (58,50///%) sabit
Buki_89 (67,8///%) sabit
orkide1453 (63,70///%) sabit

Verano_porteno (58.50////%) sabit
Ponçikbirgelincik (66,10/65,4/0,7/%1,06)
drdotty(77,30/75,1/2,2/%2,85)
Sevgiclk (77,90/77,40//%)
Kmsl Hnd (70,10/68,00// %)
gokyuzundekiturna( 76,70 /// %)
Gizembetulyusa( 97,50/96,90 // %)
Milana firuze( 69,10/// %) sabit

nihaaal (68,80/68.1/0.7/%0,51) geçen hafta bildirimde bulunmadığından yüzdesi 2ye bölündü ( 2.Takımdan transfer)

14.Takım Ortalama : %
Harikasın kesin ilk 3 arasındasın
nihaaal nihaaal
Canım çok güzel kilo vermişsin :nazar: 81 den 68e ...
Neler yaptığını bilmek isterim:rolleyes:
Eylül 1 sen beri diyetteyim ara verdiğimdönemler oldu. Karatay diyeti ve ketojenik beslenme yapıyorum. Tek eksiğim spor. Ona da yeni yeni başlıyorum.

Tebrikler

Harikasın tebrik ederim. Artarak devam etsin inşallah

Kilo verme işi ciddi anlamda emek isteyen bir iş. Süreç içerisinde sabırlı davranmak gerek. Aynı zamanda metabolizmayı da yavaşlatmadan sağlığımıza da dikkat ederek diyete devam etmeli. Bence tepkin yerinde olmuş.

Çok çok çok güzel

Bence gayet başarılı. Kilo az olunca eksiler daha küçük oluyor. Yüzde olarak güzel sonuç

Ben de ancak Karatay diyeti ile kilo vermeyi başaranlardanım. Sağlıklı olduğunu da düşünüyorum. Yabancı makalelerde de Canan Karata yı destekleyen çok çeviri var. Kendisi de uzun yıllar yurt dışında hekimlik ve eğitmenlik yapmış

Ne zor olmuştur. Konu evlat olunca... allah olmayan herkese annelik duygusunu er geç tattırsın hatta ben her kadının bir kızı mutlaka olmalı diye düşünüyorum
:KK50::KK200:

Kızlar cümle sonuna gülücük koydum
Ben yazarım yine
84 lerden 66 ya gerçekten bi başarı elde ettim çok mutluyum
Artık kotlarda 28 bedene düştüm
Sağlıklı görünmek mükemmel bi şey
Herkese tavsiyem sıkı sıkı tutunun diyetlere listelerinize
Spor bambaşka zaten
Çabalamaktan vazgeçmeyin lütfen birlikte başarabiliriz
Vazgeçme üşenme diri ol

Back
X