- 20 Aralık 2018
- 610
- 1.698
- 33
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #296.941
Merhaba kaptanim bende bu takima girmek istiyorum:) araniza alir misiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kaptanim bende bu takima girmek istiyorum:) araniza alir misiniz
Yeni gördüm mesajını mezun oldum canım :))Teşekkür ederim zip zip mezun oldun mu bu hafta
Canm resmen bişey yememişsnbugünü boyle kapatrsan pazartesi tekrar güzel bir düşüş gőrűrsűn artk
![]()
Hoşgeldin canım tabiki alırız. Kendini tanıtır mısın? (Yaşın, boyun, güncel kilon, hedef kilon, kilo alma öykün vs.)Merhaba kaptanim bende bu takima girmek istiyorum:) araniza alir misiniz
Cok Teşekkür ederim kaptanim 4. Takimla devam edicem bu aksam uzeri oraya katildim. Yinede size cok teşekkür ediyorum:) takimca guzel kilo vermeler diliyorum canim:)Hoşgeldin canım tabiki alırız. Kendini tanıtır mısın? (Yaşın, boyun, güncel kilon, hedef kilon, kilo alma öykün vs.)
Birde 1. Sayfada kurallarımız var okuyup, kabul ettiğini beyan etmelisin.![]()
Başarılar dilerim canımCok Teşekkür ederim kaptanim 4. Takimla devam edicem bu aksam uzeri oraya katildim. Yinede size cok teşekkür ediyorum:) takimca guzel kilo vermeler diliyorum canim:)![]()
Başarılar dilerim canım
İnşallah sana ağır gelen herşeyden kolaylıkla kurtulursun. Sağlıklı ideal kilona kısa sürede gelirsin.
Sevgiler![]()
gunaydin cnm her gece oldugu gbi butun gece oglum uyumadi sabah 7de esim almis yanmdan hic duymadm bile 7 de uyudum 9 da uyandim spor yapmak bir yana koltuktN kalkip kahvalti bile hazrlayamiyrm ne zaman duzelecek uykularimiz bilmiyrm sanki heo byle gidecekmiş gbiGünaydın kızlar bugün hafta sonu diye öğlene kadar yayılmayın sakın erkenden kalkın sabah sporunuzu yapın güzel bir kahve yapın yağlar yanmaya devam etsin 1.saat sonra kahvaltı yapabilirsiniz dinlenirken de kaliteli.nefes almak için burundan alıp burundan verin hatta güneşi selamlamayi unutmayın
Canım benim düzelir inşallah yakın zamanda çoğumuz çok benzer dönemlerden geçtik. Gece uyumadığında uykuyu gündüz tamamlıyor mugunaydin cnm her gece oldugu gbi butun gece oglum uyumadi sabah 7de esim almis yanmdan hic duymadm bile 7 de uyudum 9 da uyandim spor yapmak bir yana koltuktN kalkip kahvalti bile hazrlayamiyrm ne zaman duzelecek uykularimiz bilmiyrm sanki heo byle gidecekmiş gbi
Günaydın kızlar bugün hafta sonu diye öğlene kadar yayılmayın sakın erkenden kalkın sabah sporunuzu yapın güzel bir kahve yapın yağlar yanmaya devam etsin 1.saat sonra kahvaltı yapabilirsiniz dinlenirken de kaliteli.nefes almak için burundan alıp burundan verin hatta güneşi selamlamayi unutmayın
gunaydin cnm her gece oldugu gbi butun gece oglum uyumadi sabah 7de esim almis yanmdan hic duymadm bile 7 de uyudum 9 da uyandim spor yapmak bir yana koltuktN kalkip kahvalti bile hazrlayamiyrm ne zaman duzelecek uykularimiz bilmiyrm sanki heo byle gidecekmiş gbi
Kuzum gunduz uyuyor ama spor yapiyorum oglum uyuyunca insallah gececek bbi zamnlar biliyrn ama suan cok zor geliyorCanım benim düzelir inşallah yakın zamanda çoğumuz çok benzer dönemlerden geçtik. Gece uyumadığında uykuyu gündüz tamamlıyor mu
Oğluşun ne zaman uyursa o zaman uyu. Başka şeyleri düşünme (mümkün oluyorsa tabi)
İnsallah tatlim 2 ayda 6 dis cikardi sipa ne acelen var yavas yavas sindire sindire cikarsanaDüzelir canım merak etme.
Gunaydin cnm supersin spordan once sade hvekahve muUn yanina da sut tavsiye ederim cardio dan snrmmuz vevsut ikilisiniispor hocalari da tavsoye tavrGunaydin kizlar 30 dk cardio 50 rane squat yaptim ardindan 1 muz arkadasa bebek girmeye gidiyorum elimden geldiğince dikkat edicem olmadi yarin detoks yapicam