Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Senin de kilon gayet iyi canım hem menülerin de güzel bence sende yakın zamanda istediğin kiloya inersin,hem emzirdiğin için bizden daha hızlı verirsin
Zaten emzirdiğim için daha kısa sürede vermek istiyorum büyük kızım 7 ay emdi küçük de şu anda 4 bitti... zaten çok az emiyor bırakmasın diye çabalıyorum bırakırsa kilo vermem zor olur o yüzden dikkat etmem lazım

Karataya uyuyor bu diyet listesi afiyet olsun gayet güzel
Canm karataya uymuyor karatayda ekmek yok yemek doyana kadar ve salatalarda yağ var leptin içinde őğlen ve ara őğűn yapılmıyor bunda yağ yok slatalar yağsız ve menű 3őğűn her sabah 1dilim ekmekde var

Kizlar menumu paylasiyorum
Kahvalti 8
1bhaslanmis yumurta
1 parca tulum peyniri 4 badem

Oglen
Kuru fasulye 3 kasik pirinc pilavi 2 kasik da yogurtlu patates salatasi

Arada 1 armut yedim vc icin

Aksam5.30
3 yemek kasigi balkabagi corbasi
4 5 catal tavukli kereviz salatasi
3 4 catal da fasulye piyaZ
Ve birazdan spor kizlae misafirim gitti

Sabah: 1 dilim ekmek
. Kaymak
Cok az peynır rendesi
1 bardak cay
Oglen
Saat 13:30
Patateslı tavuk
Yarım dilim ekmek
2-3 catal lahana turşusu
1 tane peynırlı sigara borek.
Ara: kıvı Elma
Akşsm 17:30
Tavuk
Yarım dilim ekmek
1-2 catal turşu.
Afiyet olsun canım

Kızlar Muzaffer kuşan'a başladm

12:00 = 2yumurta,beyaz peynir,domates, yarım dilim tambuğday,çay

16:00 = 3bűyűk salatalık limonlu tuzlu

19:00= 4kőfte,1biber,1domates,1salatalık

gűndűz bir ara Sade tűrk kahvesi ve şuan da da sade çay içiyorum ama bugűn pek su içemedim 1lt anca bitti kızlar biraz daha içmeye çalıscam t evi dip kőşe temizlil mobilyaları ordan oraya çek camlara kadar saatlerce ev ile uğraştm kızlar bugűnlűk spor bu :KK66:
Afiyet olsun canım inşallah ise yarar.

Emziren anne menüsü

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin

Öğle(hastaneye gidecektim)
1 kase yoğurt
Yarım portakal

Akşam
1 tabak topalak çorbası

Su 2 litre

Afiyet olsun canim

Canım kahvaltıya yumurta zeytin ekleyebilirdin,sigara böreği ve patates haftaici yenmese daha iyi olur
Tamam canım yumurta ekleye bilirim ama zeytın hiç benlik değil.
Yemekde ne pişreceğmi kv soruyorum o ne derse onu pişirıyorum bu yuzden günlerni ne yazıkı belirleyemiyorum.
Zaten bu düzensiz beslenme sonucu hamilelikde bu kadar kılo aldım

Valla bizde garip gelsede spor yapmayanlari teşvik etse diyorduk . Kaç kilo oldun
Baslayacam canım hafif hafif menüde vermek istiyorum yarından itibaren bakalım insallah

Canım içine kuru kayısıda koyalım hoşaf niyetine
Ama işe yarayacağı kesin

Canım sen nerelerdesin
Nasılsın, herşey yolunda mı
Oğlun nasıl

Yeni bir yıl Yen’i bir başlangıç Olsun gel aday listesinde kendini yormadan katıl bize
Seviyoruz seni:KK200:

Afiyet olsun canım çok güzel
Maşallah ın var senin:nazar:
Yöresel tarifleri severim çokta yaparım ama topalak çorbasını zihnimde canlandıramadım
Nasıl bişey o
Tamam canım geliyorum inşallah çünkü baya baya belli oluyor artık kilo aldığım herkese göre böyle daha iyi olmuşum ama hayır ben mutlu degilm boyle

gűndűz bir ara Sade tűrk kahvesi ve şuan da da sade çay içiyorum ama bugűn pek su içemedim 1lt anca bitti kızlar biraz daha içmeye çalıscam t evi dip kőşe temizlil mobilyaları ordan oraya çek camlara kadar saatlerce ev ile uğraştm kızlar bugűnlűk spor bu :KK66:
Bende cok begendim bu diyeti baktim simdi de sen yap bakalim faydasi olursa bendr yapıyım :KK48:

PAZARTESİ KİLO KONTROL LİSTESİ
Lütfen isminizin karşısına güncel kilonuzu ve hedef kilonuzu yazınız

Nilar(65,40/Gk/Hk)
Masal3487 (58,5/Gk/Hk)
Buki_89 (67,8/Gk/Hk)
orkide1453 (63,7/63,7/62,9

Verano_porteno (58.5/Gk/Hk)
Ponçikbirgelincik (65.4/Gk/Hk)
drdotty(75.1/75,0/74
Sevgiclk (77,4/Gk/Hk)
Kmsl Hnd (68.4/Gk/Hk)

gokyuzundekiturna( 76,7 /Gk/Hk)
Gizembetulyusa(96.9 /Gk/Hk)
Milana firuze( 69,10/Gk/Hk)

buzmavileylak (64,50/Gk/Hk)
ELF_LR35 (101,70/Gk/Hk)

3cadianasi (80,0/Gk/Hk)
sedoga (57,00/Gk/Hk)
yellow girl (71,50/Gk/Hk)
Ocean (96.7/Gk/Hk)
Yasii_ (76,90/Gk/Hk)
sena zeynep (65.0/Gk/Hk)

cumion (55,70/Gk/Hk)
tgb1907 (66.7/Gk/Hk)
SchonerDuft
(69.9/69,40/68,90)
fitcivciv (?/Gk/Hk)
Nihaaal (68.1/67.5/67)
Çok üzgünüm bu kadar geç kaldım bugün ise başladım sonra senelik izne ayrıldım geldim annemi acile kaldırdım dün zaten alsancak dh götürmüştüm zatürre teşhisi koydular bugün tekrar kötü oldu acilden geldik yemek hazırla sofra kur kaldır bu saat ancak vurun beni sesim cikmaz:110::110::dua::dua::dua::dua: 101.7 güncel 101.1 hedef 90

Çok üzgünüm bu kadar geç kaldım bugün ise başladım sonra senelik izne ayrıldım geldim annemi acile kaldırdım dün zaten alsancak dh götürmüştüm zatürre teşhisi koydular bugün tekrar kötü oldu acilden geldik yemek hazırla sofra kur kaldır bu saat ancak vurun beni sesim cikmaz:110::110::dua::dua::dua::dua: 101.7 güncel 101.1 hedef 90
Geçmiş olsun canim

Kizlar allah gunah yazmasin da balkabagi corbasi icilecek gibi degil
:KK70: Katılıyorum canım
Benim küçük oğlan sütlü balkabağı çorbasına bayılıyor. Ama içilir bişey değil
Baslayacam canım hafif hafif menüde vermek istiyorum yarından itibaren bakalım insallah

Tamam canım geliyorum inşallah çünkü baya baya belli oluyor artık kilo aldığım herkese göre böyle daha iyi olmuşum ama hayır ben mutlu degilm boyle
Canım biz öyle etine dolgun kadın severiz bastığı yerden ses getiren:KK70:
Ben 75 kilo olunca herkes bi güzelleşmişin diyor oysa 75 kiloda iri yarı bi kadın oluyorum boyumda uzun kendimi koskocaman hissediyorum. Sen kendini hangi kiloda hangi görüntüde sağlıklı rahat hissediyorsan o aralıkta olmaya gayret et. Ama ne güzel çevrendekiler sana güzel şeyler söylemişler.
Zayıflarsın “derdinden çöktü” derler
Şişmanlarsın “hiç kendine bakmamış, yaymış gitmiş” derler
Ooooof ooooof depresyondayım

Geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim annene. Sende koşturmuş yorulmuşsun buna rağmen menün güzel kaçamak yapmamışsın. Afiyet olsun
Sabah yulaf lapası ve 1 litre su
Öğlen iş yerinde olduğumdan yiyemedim eve geldim hastaneye gittim kaldi
Bi ara sadece 3 hurma 4 fındık yiyebildim akşam bir tabak taze fasulye bir kase yoğurt 1 dilim tam buğday ekmeği

Güle güle kirlet canım
O kim hiç duymadım afiyet olsun
Emziren anne menüsü

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin

Öğle(hastaneye gidecektim)
1 kase yoğurt
Yarım portakal

Akşam
1 tabak topalak çorbası

Su 2 litre
Cok az geldi bana
Bugünkü menum

Sabah 11.00
Bir haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
10 yeşil zeytin
Kirmizi pancar
İki dilim tb ekmeği

Ara 14.30 bir avuç çiğ fındık badem ve yarm greyfurt

Aksam 17.30
Bir tabak balıklı salata(balık fırınlanmış 7-8 kadar istavrit) küçük bir tabak haşlanmış brokoli

30 dk yürüyüş 100 sguat 2.5 litre su
Afiyet olsun canım
Kizlar menumu paylasiyorum
Kahvalti 8
1bhaslanmis yumurta
1 parca tulum peyniri 4 badem

Oglen
Kuru fasulye 3 kasik pirinc pilavi 2 kasik da yogurtlu patates salatasi

Arada 1 armut yedim vc icin

Aksam5.30
3 yemek kasigi balkabagi corbasi
4 5 catal tavukli kereviz salatasi
3 4 catal da fasulye piyaZ
Ve birazdan spor kizlae misafirim gitti
Sporunu gördüm tebrik ederim
Tamam canım yumurta ekleye bilirim ama zeytın hiç benlik değil.
Yemekde ne pişreceğmi kv soruyorum o ne derse onu pişirıyorum bu yuzden günlerni ne yazıkı belirleyemiyorum.
Zaten bu düzensiz beslenme sonucu hamilelikde bu kadar kılo aldım
Kv ile mi yaşıyorsun

Bir yerden başlamak gerekli canım

Back
X