- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #297.421
kızlar çok sessiz bgn burası
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim bi süre düzgün gidiyor sonra bozuluyor ve kilo almışım ya nasıl olurki sağlıksız hiçbişey yemedimben diyet yaparken hiç düzgün çıkamıyorum sanırım psıkolojık
kayısı yiyorum şuan etki etmezse 1 - 2 gün sonra denerim canım sağolasınponcikbirgelincik ponçik bi yerde okudum Bir bardak kaynar suyun içine 10 gram kuru üzüm ilave edip 10 dakika kaynattıktan sonra içerseniz, kabızlık sorununun üstesinden gelebilirsiniz. Bu üzüm küründen hergün üç bardak içmelisiniz. denesek mi
cnm iki gündür suda ıslatığım kaysıyı yiyorum ben de istediğim gibi çıkamıyorum var kabızlık ama artık takmıyorum düşündükçe kitleniiyorbenim bi süre düzgün gidiyor sonra bozuluyor ve kilo almışım ya nasıl olurki sağlıksız hiçbişey yemedim![]()
kayısı yiyorum şuan etki etmezse 1 - 2 gün sonra denerim canım sağolasın
Afiyet olsun canım çok az yemişsin menüleri kayınvalideye göre planlıyordun sanırım ama kendine 1 meyve 1 kase salata eklesen keşke.
Canım ufakti dimi bebişin menulerine biraz dereotu Marul bulgur eklersen daha iyi olur emziriyorsaan tabiii
Sorma canım ya dün butun gün huysuzlandi. Gece uyumuyor sabahta fosur fosur uyuyor sipaYatmadı mı bu saate kadar benim cadı da uyumuştu bende kahve keyfi yaptım
GunaydinnnKızlarrrrrr günaydınnnnn
günaydınnnnn
ay canım biraz az gibi geldi menünEmziren anne menüsü
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Ara öğün
1 muz
Akşam
Fırında balık
Salata
1 dilim ekmek
Su 3 litre
Spor
2 mile Leslie
50 sol bacak hareketi
50 sağ bacak hareketi
100 kalça hareketi
100 yan hareketi
30 sguat
diyetisyenim bana haftada 1 gün yarım simit, menemen,omlet vs. yiyebilirsin demişti.Zamanla kendi kendinizin diyetisyeni oluyoruz canım,üstelik zeytin peynir yumurta bence kahvaltı da olmazsa olmazlardan yani,hem bir simit nasıl diyette oluyor anlamış değilim,sen bilirsin ama bencede sen sağlıklı beslenerek kilo vermeye bak azar azar olsun ama kalıcı olsun
aynen doğru söylüyorsun düşündükçe geçmiyor ben kahvenin yanında ve kahvaltada yiyorum suya koymayı unutuyorum ama bu akşam koyayım inşallah unutmamcnm iki gündür suda ıslatığım kaysıyı yiyorum ben de istediğim gibi çıkamıyorum var kabızlık ama artık takmıyorum düşündükçe kitleniiyor
Sporları zorluk derecesine göre puanliyoruz ve iki grup halinde yarisiyoruzNasıl bir yarişma? Ben yeniyim burda
cicim sen kaçsın şuan gecen yıl 2000falan atlıyordun hatırlıyorumSporları zorluk derecesine göre puanliyoruz ve iki grup halinde yarisiyoruz
Evet canım farkındayım bundan sonra daha düzenli olacakay canım biraz az gibi geldi menün
bi öğle yemeği eklesen, sebze yemeği olur, çorba vs
bi de emziriyorsun helal olsun sana
Kilo olarak mı 59 canımcicim sen kaçsın şuan gecen yıl 2000falan atlıyordun hatırlıyorum
topik kalabalık takip ederim dersen yapalım ;Sporları zorluk derecesine göre puanliyoruz ve iki grup halinde yarisiyoruz