• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

09 OCAK - 15 OCAK SPOR LİSTESİ

PATATESLER

Masal3487/
Buki_89 /90+
orkide1453 /148

Verano_porteno/
Ponçikbirgelincik/
drdotty/ 300+
Kmsl Hnd /140+
Milana firuze /

DOMATESLER

bir garip/ 20+
ELF_LR35/
yellow girl/250+
Ocean/ 113+
sena zeynep/ 60+180+33

cumion/
tgb1907/
SchonerDuft/ 150 +

5 dakıkalık spor yapdim ama cok zod hareketdi spora alışkın olmayan biri için.
1 dk havada ac kapa.( 60 tane)
1 dk havada makas.(90)
1 dk havada bisiklet.(75)
1 dk havada ters bisiklet.(75)
1 dk havada capraz ayak cek uzat.(60)
Hepsini hiç dinlenmeden.
Bunu cok eskıden ebru salının konuk olduğu programda gormuşdum.
Her gün 5 dakıka 1 haftada dar paltolona girmek için.
1.sayfada puanlar yazıyor hesaplarsan listeye ekleyeceğim

tugbaFB tugbaFB bitmedi mi işler yarına nasılsın hazır mısın
Yaa yok bitmiyor cok yorgun hissediyorum kendimi arkadasla calistigimizdan onun yaninda acamiyorum kk yı yoksa affetmem aralarda bakardim :KK48:
Yarina hazirim p.tesi gunu 1.5 kilo fazlaydim :oha:( motivasyonunuzu bozmamak icin yazmamistim) ama yarin bi süpriz olmazsa eksideyim gecen haftaya gore
Sende durumlar ne ? Tartilmamaya devam mi

Tek isdeğim canım. Bir an once kurtulmak.
Yaşın sanırım 40. Annemden 2 yaş buyuksun.
Kac gosteriyorsun peki 25-30 arasımi?
Kilo insanı daha yaşlı gosteriyor.
Gencleşmek için kiloları vermek lazım.
:KK70::KK70::KK70: Yine kendimi alıntıladım (alıntıyı tıkla) alttaki alıntıda fotoğraflarım var birinde 75 kiloyum diğeri yazın çekilmişti 63 kilo bacaklardaki farkı görüyor musun her kilomu bacaklarıma almışım
Bu fotolar 10 dk içinde kendi kendini imha edecektir
Bilginize

valla göstermiyon resimleri görünce cok şaşırmıştım
Aslında kilo alınca gösteriyorum en azından yanımda 3 tane bebeyle yaşı ispatlıyorum. Fakat bu ara kendimi çok yıpranmış hissediyorum herşey üstüste geldi annemin sağlık sorunu, oğlanın sorunu öncesinde kendi sağlık durumum derken hem yorucu hem üzücü şeyler oldu. Herşeyin başı sağlık kendimize özen gösterelim

Yaa yok bitmiyor cok yorgun hissediyorum kendimi arkadasla calistigimizdan onun yaninda acamiyorum kk yı yoksa affetmem aralarda bakardim :KK48:
Yarina hazirim p.tesi gunu 1.5 kilo fazlaydim :oha:( motivasyonunuzu bozmamak icin yazmamistim) ama yarin bi süpriz olmazsa eksideyim gecen haftaya gore
Sende durumlar ne ? Tartilmamaya devam mi
Aynen tartilmadim bana da supriz olacak sonuc

Aslında kilo alınca gösteriyorum en azından yanımda 3 tane bebeyle yaşı ispatlıyorum. Fakat bu ara kendimi çok yıpranmış hissediyorum herşey üstüste geldi annemin sağlık sorunu, oğlanın sorunu öncesinde kendi sağlık durumum derken hem yorucu hem üzücü şeyler oldu. Herşeyin başı sağlık kendimize özen gösterelim
Aynen oyle canim.bazi donemler ust uste geliyor hersey moralini yuksek tut cnm hep birlikte toparliycaz

Insallah kuzum sagol bakalim daha baslangicmis

Bizimde öksurüyo sesi gitti doktor ilac verdi kullsniyoz bakalim. Ya mamayi birakti istemiyo mecbur süt olsn diye yiyom bende aslinda memnunum en azindan sadece emiyo artik:halay:

Tartinin pili bitti bende tartilmiyorm kuzu bilmuyom ysni :KK70:

Valla var o bosvermislk ama bakalm ne toparlarm yaza duzgn girmem lazim:110:
Canım emsinde boşver kiloyu daha sonra verirsin

Emziren anne menüsü

Sabah
1 yumurta kıymalı
3 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir

Ara öğün
Sütlü kahve

Öğle
Yeşil mercimek çorbası

Akşam
3 kadınbudu köfte
1 kase yoğurt
Salata

Sporu birazdan bildiriecem
Bence guZel cnm dedigim gibi ceviz ve hurma ekle komposto yap sekersiz sutun icin

Aaayyy canm biz aynı takımdaymışız :KK50: yandı bunlar ozmaan:KK70: bende hastanedeym bugun spor yapamam heralde diyordum ama milletteki azmi gőrünce bende hırslandım :-) madem őyle o spor kaçta eve gidilirse gidilsin yapılacak:sopa: hadi canm gősterelim şu patateslere:KK70::KK5:
Evet canım yandilar haberleri yok:KK70:ayyy böyle daha iyi oldu kızlar hem sıkılaşiriz hemde yarısiriz:-) savunma patatesler domatesler geliyorrrr:KK70:

Kızlar boyun ultrason + meme ultrason yapıldı sonucada çıktm kızlar temiz gőğűsűmde hiç birşey çıkmadı tamamen normalmiş sadece boyunda lenflerim şişmiş oda vucutta direnç gosterirken olabiliyormuş lazer bile lenfleri şişirebiliyor dedi doktor kızlar zaten bende lazere gidiyordum bacak koltukaltı őzelbœlge filan komple lazer yaptryorum demekki ondan ondu 1yıldr yapılyr du çűnki herneyse sonuç temizz :KK76: şimdi kadınhast. Çıkıcam bakalm reglemi de sőyliyim de inslh onda da normaldir de mutlu mesut dőnerim
Çok sevindim canım sağlık harika birşey maşallah diyelim o zaman.

Back
X