- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #297.801
Canm kilo vermenene ve hala diyet yapıyor olmana çok sevindim ve çocuklarınada tekrardan geçmiş olsun inslh biran őnce sağlıklarına kavusurlarAmaan yanlis yazmisim 95.5
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm kilo vermenene ve hala diyet yapıyor olmana çok sevindim ve çocuklarınada tekrardan geçmiş olsun inslh biran őnce sağlıklarına kavusurlarAmaan yanlis yazmisim 95.5
Canm evet izin diye bir şey var istersen konuşup 95.5 ile izne ayrılabilirsin cocuklar iyileşincede tekrar listeye geri girersinCnim suan cok kotuyuz hepimiz sabaha kadar uuku yok aksam esim ggelmce 1 saatbuyuyrm ates dis ishal kusma surekli canasr yikayip asiyrm oyle bir durundayim ki vucudum iflas edecek yakinda diyeti brakmadim zaten yycek vaktim de olmuyr izin de alabilitim belki oluyorsa
sen naptınCanm evet izin diye bir şey var istersen konuşup 95.5 ile izne ayrılabilirsin
elif seni listeye alabiliriz ama aktif olabilir misin ? bu ara sağlıkla uğraşıyorsunuz@drdottySchonerDuft başlangıç 103.6 geçen hafta 101.7 güncel 100.5 hedef 90
Hastanede olduğum için tartı fotosu cekemedim
Icimden bagirip sarki soylemek geliyor.
67.9 giden kilo 1.2
Bence bir ayda çok guzel kilo vermişsin tebriklerKızlar geçen hafta 68.4
Bugün. 67.8
Fark. 600
Heralde vücut alıştı diyete eskisi gibi gitmiyor kilo
Bu arada bugün diyete başlayalı tam 1 ay oldu... toplam. 6.100 grm verdim inşallah devamı gelir
Aaaa ben de 58.3:))@drdotty canım aday listesine girebilir miyim
Salı günü 58.9
Cuma günü 58.3
Fark 0.6
Yüzde 1.1
Yada direkt listeye mi girsemyüzde de iyiyken
Tatlm ben pazartesi + idim biliyorsun sonra pazartesi salı yaptgm o iki gunluk diyet sayesinde çarşambada +da kalmayı başarmıştmsen naptın![]()
Merhaba canım izine ayırabilmen için 2 ay gecmesi gerekli kardes takım olarak uyarmak istedim 14 aralıkda listeye girmisGizembetulyusa izne ayırcam seni ama aday listesine alıyorum cuma bildirimlerini akftifliğini yapabiliğin şekilde bekliyorum güzel gidiyorsun devam etmeni isterim
ben o tarz ne kadar karar versem olmadı cnm en iyisi sıkmadan az yemek yasak yememek ve spor grup olarak başaracağız bu sporla benceTatlm ben pazartesi + idim biliyorsun sonra pazartesi salı yaptgm o iki gunluk diyet sayesinde çarşambada +da kalmayı başarmıştmnerden ona bulaştysam artk
neyseki son birkaç gűn toparlamaya çalışınca geçen cuma ki kiloma dœnmüşüm en azından
çok garip bir hafta idi zaten dün ki yorucu günün üstüne gece sporu nuda ekleyince baya zor kalkdım bugűn
![]()
SchonerDuft tatlm ben sabitim
artılardan kurtulmakta bir başarı denemiş oldun aklında kalmadı en azından dimi :)Tatlm ben pazartesi + idim biliyorsun sonra pazartesi salı yaptgm o iki gunluk diyet sayesinde çarşambada +da kalmayı başarmıştmnerden ona bulaştysam artk
neyseki son birkaç gűn toparlamaya çalışınca geçen cuma ki kiloma dœnmüşüm en azından
çok garip bir hafta idi zaten dün ki yorucu günün üstüne gece sporu nuda ekleyince baya zor kalkdım bugűn
![]()
SchonerDuft tatlm ben sabitim
kontrol etmemiştim ne zaman girdiğini sağol canım uyarın içinMerhaba canım izine ayırabilmen için 2 ay gecmesi gerekli kardes takım olarak uyarmak istedim 14 aralıkda listeye girmis
Rica ederim canım sende kontrol et istersen yinedeartılardan kurtulmakta bir başarı denemiş oldun aklında kalmadı en azından dimi :)
kontrol etmemiştim ne zaman girdiğini sağol canım uyarın için![]()
ederim kuzum yine de .Rica ederim canım sende kontrol et istersen yinede![]()
51.6 ile mezun oldum işte bugun 52 canım, Cook zorlamıyorum artık 52-53 arası korurum inşallahederim kuzum yine de .
senin kilo ne durumda
Cok sagol canim senin bildirimni goremedim ne kadar gitmisCanm çok sevindim
Tebrik ederim seni