• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menű
Kahvaltı = 500grm meyveli yoğurt

Őğlen = yarım dilim tmbgy,bir çatal peynir

Ara= 100ml sűtten yapilan kahve,7fıstık

Akşam = 220g yoğurt incircevizli Activa
SchonerDuft SchonerDuft 2lt de su içildi :KK66:

Evt canım :KK70: hatta bende sorunca hafızana şok oldum filan gibi bişey yamıştı oda:KK70: benim gibi izmirde olduğunu konakta gorev yaptgnı filan hepsini hatırladm hemen gorunce bende sordum evt oyum dedi :KK70: ne hafıza varmış bizde de beeeee:KK59: bu arada 1.takımda burda toplanmaya basladı 2.takımda buraya toplandı zaten :KK48: bulundgm takmlarin hepsi birarada
Kızlar kulaklarım çınladı sanki:halay: valla ben hafızamla övünürdüm ama sizinki benden daha iyiymiş maşallah sizlere:KK200::KK200:

Bisey sorucam canim ya sen 1. Takimdamiydin onceden ben mi yanlis hatirliyorum bilemedim :oha:
Doğru hatırlıyorsun canım doğum iznine :anneadayı:ayrılmıştım :emir_bebek:bebekle geri döndüm bi baktım takım yok sağolsun arkadaşlar buraya kabul etti sende hoş geldin nasilsin hafizaya da masallah diyorum:nazar::nazar::nazar:

Canm bu listeyi yaptn mı? Yoksa bugün yapmayı mı düşünüyorsun?
Hepsini bu saat itibariyle uyguladım canım toplu yazdım ki buraya bir daha bir daha olmasın genel menüm böyle arada öğlen yemeğini değiştiriyorum sadece ama mutlaka protein ağırlığını öğlene veriyorum

Hepsini bu saat itibariyle uyguladım canım toplu yazdım ki buraya bir daha bir daha olmasın genel menüm böyle arada öğlen yemeğini değiştiriyorum sadece ama mutlaka protein ağırlığını öğlene veriyorum
Canım bebeğin kaç aylık.. sabah yulaf yiyormuşsun bebeğe bi zararı oluyor mu

Sa

ğol canım... annenim başka çocuğu yok evlendiği adam kötü içkici kadını dövüyor... ama yüne de adamı bırakmıyor... işte ben her zaman söylemişimdir doğurmak annelik değildir bana göre önemli olan bakmak büyütmek fedakarlık göstermek
Kesinlikle canım,benim gibi bir çok kadın var evlat hasreti çeken bir de böyle anneler ahh ahh ne denir ki biz elimizde olmayanla kimi de elinde olanla imtihan oluyor işte,ve kesinle doğurmakla anne olunmuyor

Kesinlikle canım,benim gibi bir çok kadın var evlat hasreti çeken bir de böyle anneler ahh ahh ne denir ki biz elimizde olmayanla kimi de elinde olanla imtihan oluyor işte,ve kesinle doğurmakla anne olunmuyor
Haklısın canım... rabbim inşallah en kısa zamanda sana da bi evlat nasip eder inşallah

Back
X