• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

16/8 i bir arada bende uyguluyordum canm gwrçi hala da uyuyor sayılırm cunki aksam erken kapatmaya calisyrm ve sabahda gec kahvalti yapiyorum yani hala gece rahat 16 saat açlik oluyor hatta ben uygularken daha çok 18 saat gece açlg yapyrm şuanda da 16 saat filan oluyor
Maşallah kuzum iradelisin

Sabah(öğlen olmuştu gerçi)
1 haşlanmış yumurta
3 yeşil zeyitn
1 dilim beyaz peynir
Domates

Ara öğün
2 küçük mandalina

Akşam
Yoğurt (belki şehriye çorbası içerim)

Ara öğün
Sütlü kahve

Su
3 litre

Canm sen zaten harika verdin bak ben bir ayda 2 kilo anca verdim canm benim 2-3 ayda verebilecegm kiloyu sen bir ay da verdin daha ne olsun :KK19: vucut kendini dinlendiriyor arada zaten emziriyorsun da onumuzdeki haftalar gene harika dűşűşler yaşarsın zaten sen :KK37:
Aynen canım bende onu düşünüyorum bi de sanki kilo verdiğimden kendimi rahatlamış hissediyorum sanki biraz gevşedim gibi ama YÖK Cuma’ya kadar 67 olmam lazım

Kızlar bugün küçük cadım hiç durmadı yaa emmek de istemiyor biz sofradaydın bas bas bağırıyor yemeklerden istiyor... 5. Aydayız ben biraz daha bekleyeyim diyorum ek gıda için ama çok fena var yaaaa gülmekten öldüm bu gün sofrada... garibim elimizi hava da görünce hemen ağzını açıyor:KK45:kk ya da düzgün giremedim şimdi okuyorum birazdan spora başlıcam böyle kapışma çok iyi olmuş yaa herkes hırslanır :spor: ya da hırslanmayın kız oturun boşverin spor da neymişşş huhuhuuuuu karşı takım size diyimmmmmm:KK53:

Merhabalar menümü vereyim :)
Kahvaltı
25 gr lavaş (kepekli ev yapımı)
1 çay kaşığı kahvaltılık sos
1 çay kaşığı pesto sosu
25 gr tulum peyniri
Nane
Çay
4 az tuzlu zeytin
Öğlen
Salata
100 gr et döner
Ayran
Akşam
Patatesli köfte yemeği
Salata
Ayran
Ara
1 hurma
Spor eğer yapabilirsem 15 dk yapacağım
Su
2,5 lt
Adım 10 291

Çok geçmiş olsun canım çocuk için uğraşıyorsun sanırım moralini bozma bana 20 yasimdan bari tüm drlar bana çocuğumun olamayacağını söyledi hatta biri endokroloji hocasıydı kan tahlillerinde vücut ağrılarımın çok oldugunu sonuçlara göre yatalak olmam gerektiğini söyledi şuan iki çocuğum var ellerinizden öper kistlerimin fazlalığı ve büyüklüğü nedeniyle kendiliğinden cocugum olmadi tabi ama aşılama yada tüp bebekte değiller önce bana yumurta büyütmek için hap verdiler yumurtalar olmasi gereken boya gelince catlatma ignesi vuruldum ve hamile kaldim hatta kucuk oglumda dr yumurtlama olmadığı için çatlama iğnesinin bi ise yaramadığını söyledi bende biraz kalsın yaza tekrar tedavi olurum dedim bir ay sonra kistlerden dolayı rutin kontrolumde hamile olduğum haberini aldim oyuzden moralini bozma Olmazi oldurur Rabbim
Yaa cok sevindim senin adina cok duydum ama doktirlarin kesinlikle olmaz deyip de hamile kalanlari allah herkese nasip etsin insallah

Kahvalti
Yarim avakado ve yarim kase olcusu kadar kiymali melemen

Oglen
1 tabak nohut yemegi
Ayran
2 kasik pirinc pilavi

Ara 1 elma 2 dilim portakal

Aksam 3 kepce tarhana corbasi ve salata 1 lokma ekmek

Buyuk ihtimal tarcunli sut icerim

Bugunku menüm
Kahvalti iki haslanmis yumurta 2 ceviz biraz peynir havuç 9 zeytin
Ara 1 küçük elma 1 kucuk mandalina 1 fincan sütlü kahve