• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çok geçmiş olsun canım çocuk için uğraşıyorsun sanırım moralini bozma bana 20 yasimdan bari tüm drlar bana çocuğumun olamayacağını söyledi hatta biri endokroloji hocasıydı kan tahlillerinde vücut ağrılarımın çok oldugunu sonuçlara göre yatalak olmam gerektiğini söyledi şuan iki çocuğum var ellerinizden öper kistlerimin fazlalığı ve büyüklüğü nedeniyle kendiliğinden cocugum olmadi tabi ama aşılama yada tüp bebekte değiller önce bana yumurta büyütmek için hap verdiler yumurtalar olmasi gereken boya gelince catlatma ignesi vuruldum ve hamile kaldim hatta kucuk oglumda dr yumurtlama olmadığı için çatlama iğnesinin bi ise yaramadığını söyledi bende biraz kalsın yaza tekrar tedavi olurum dedim bir ay sonra kistlerden dolayı rutin kontrolumde hamile olduğum haberini aldim oyuzden moralini bozma Olmazi oldurur Rabbim
Çok teşekkür ederim canım moral oldun,Allah yavrularını sana bağışlasın Hayırlı uzun ömürleri olsun.Allah dilerse doktorlar ne derlerse desinler olacağı varsa oluyor

Sabah(öğlen olmuştu gerçi)
1 haşlanmış yumurta
3 yeşil zeyitn
1 dilim beyaz peynir
Domates

Ara öğün
2 küçük mandalina

Akşam
Yoğurt (belki şehriye çorbası içerim)

Ara öğün
Sütlü kahve

Su
3 litre
Canm hiç bir şey yememişsin:KK57: zaten sabah ekmeksiz kahvaltı etmişsin ve ona rahmen őğle yemeyi yemeyip akşam yoğurt:KK57: canm bu emziren biri için iyi bir menü olmamış çok çok az bu ne sebze var ne et ne çorba bari olsaydı genede olmadı bőyle yapma bidaha

Çok teşekkür ederim canım moral oldun,Allah yavrularını sana bağışlasın Hayırlı uzun ömürleri olsun.Allah dilerse doktorlar ne derlerse desinler olacağı varsa oluyor
Evet cnm moralini hic bozma rabbim en kisa zamanda kucagina versin insalllah

Kahvalti
Yarim avakado ve yarim kase olcusu kadar kiymali melemen

Oglen
1 tabak nohut yemegi
Ayran
2 kasik pirinc pilavi

Ara 1 elma 2 dilim portakal

Aksam 3 kepce tarhana corbasi ve salata 1 lokma ekmek

Buyuk ihtimal tarcunli sut icerim
Afiyet olsun canım menü çok güzel

Canm hiç bir şey yememişsin:KK57: zaten sabah ekmeksiz kahvaltı etmişsin ve ona rahmen őğle yemeyi yemeyip akşam yoğurt:KK57: canm bu emziren biri için iyi bir menü olmamış çok çok az bu ne sebze var ne et ne çorba bari olsaydı genede olmadı bőyle yapma bidaha
Canım şimdi 1 kase şehriye çorbası içtim

Kahvalti
Yarim avakado ve yarim kase olcusu kadar kiymali melemen

Oglen
1 tabak nohut yemegi
Ayran
2 kasik pirinc pilavi

Ara 1 elma 2 dilim portakal

Aksam 3 kepce tarhana corbasi ve salata 1 lokma ekmek

Buyuk ihtimal tarcunli sut icerim
Çok güzel menü olmuş canm afiyet olsun

Evet Güzel bir Akdeniz menüsü ve spor ile ben geldiiimm :kk77:

Kahvaltı: 2dilim tambuğday arası peynir ve çeri domatesli tost ile çay

Ara: 50ml sűt ilaveli kahve

Őğlen : 200grm activa yoğurt,1dilim elma, mini mandalin in yarısı

Akşam: Ton balıklı salata,1dilim tambgdy

-1tatl ksg tahin,çay ve 2lt su
Spor::KK55:
2saat kondisyon bisikleti: 360puan
20dakika dans: 70puan:
200 trambolin zıplama : 25puan
Toplam : 455 puan
:halay:

Son düzenleme:
Kızlar bugünkü menüm

Sabah üç gün kurusu kayısı
Kahvaltı 10.30
Bir dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
10 yeşil zeytin
Bir parça kırmızı pancar
1 dilim tb ekmeği

Öğle 14.00 dört kaşık kadar kısır( arkadaş yapıp getirmiş okula çok ısrar etti kiramadim bende)

Aksam 17.30
Bir tabak ıspanaklı yoğurt

2.5 litre su 30 dk yürüyüş

200 trambolin zıplama : ? Kaç puan?
Süper menü :KK9:

Kızlar bugünkü menüm

Sabah üç gün kurusu kayısı
Kahvaltı 10.30
Bir dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
10 yeşil zeytin
Bir parça kırmızı pancar
1 dilim tb ekmeği

Öğle 14.00 dört kaşık kadar kısır( arkadaş yapıp getirmiş okula çok ısrar etti kiramadim bende)

Aksam 17.30
Bir tabak ıspanaklı yoğurt

2.5 litre su 30 dk yürüyüş
Canm cok guzel menu tebrikler kısırı 4 kask ile kalmissin o 4kasgn zaten yarisi yesillik kalan 2-3 kasik bulgurda zarari olmaz faydası olur ;) zaten aksam da sadece sebze ve yoğurt var çok güzel dengelenmiş afiyet olsun canm

Canm cok guzel menu tebrikler kısırı 4 kask ile kalmissin o 4kasgn zaten yarisi yesillik kalan 2-3 kasik bulgurda zarari olmaz faydası olur :KK66: zaten aksam da sadece sebze ve yoğurt var çok güzel dengelenmiş afiyet olsun canm
Aynen canım özellikle aksam az yedim bencede etkisi olmaz ama işte kısır biraz şişlik yapıyor ondan hafta içi pek tercih etmiyorum

Sen moralini bozma herşeyin bir zamanı nezaman istersen dertlesiriz yanı hatta ben tedavi gordugume degilde baska bir doktorla dogum yaptim bu dr cok eski bir doktordu o da yeni şöyle birşey dedi 3 çocuğu istersen kistleri patlatiriz daha kolay hamile kalırsın dedi izmirde olsa ismini vereyim çok harika bir adam

200 trambolin zıplama : 25puan
Toplam : 455 puan
:halay: