• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

20 ayakta yana bacak açma
20 ayakta yan eğilme
20 ayakta geriye ayak açma
96 ipsiz atlama
20 sise ile kol geriye
20 bebek ile yukarı kaldır indirme bu bugünün
9 ocak 10 dk eliptik
20 mekik 20 şinav 20 squat
30sn plank
10 ocak 10 dk eliptik
20 mekik 20 şinav
30sn plank
20 yana bacak açma
11 ocak 56 ipsiz atlama 10 dk eliptik
20 mekik cuma dr gittiğim için az yaptım cumartesi ve pazarı yazmıştım ama yazdıklarımı tekrar etiketlerim hesap yapamadım kusura bakmayın drdotty drdotty SchonerDuft SchonerDuft çocuk çok huysuzdu bugun:emir_bebek::emir_bebek::deli::deli::deli:

Sen moralini bozma herşeyin bir zamanı nezaman istersen dertlesiriz yanı hatta ben tedavi gordugume degilde baska bir doktorla dogum yaptim bu dr cok eski bir doktordu o da yeni şöyle birşey dedi 3 çocuğu istersen kistleri patlatiriz daha kolay hamile kalırsın dedi izmirde olsa ismini vereyim çok harika bir adam
Sağol canım çok tatlısın :KK19:ben Bursadayim ama İstanbul düşünüyorum çünkü tüp yapılacak nasip olursa.
Maşallah iki çocuğun varmış üçüncüyü düşünürsen de kistleri patlatmaya gerek kalmaz bence kolay hamile kalirsin,profilinde ki minnoslar mi çocukların maşallah ya çok tatlilar:KK68:

Merhabalar menümü vereyim :)
Kahvaltı
25 gr lavaş (kepekli ev yapımı)
1 çay kaşığı kahvaltılık sos
1 çay kaşığı pesto sosu
25 gr tulum peyniri
Nane
Çay
4 az tuzlu zeytin
Öğlen
Salata
100 gr et döner
Ayran
Akşam
Patatesli köfte yemeği
Salata
Ayran
Ara
1 hurma
Spor eğer yapabilirsem 15 dk yapacağım
Su
2,5 lt
Adım 10 291
Afiyet olsun canım

Kızlar bugünkü menüm

Sabah üç gün kurusu kayısı
Kahvaltı 10.30
Bir dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
10 yeşil zeytin
Bir parça kırmızı pancar
1 dilim tb ekmeği

Öğle 14.00 dört kaşık kadar kısır( arkadaş yapıp getirmiş okula çok ısrar etti kiramadim bende)

Aksam 17.30
Bir tabak ıspanaklı yoğurt

2.5 litre su 30 dk yürüyüş
Cnm menün çok güzel hedefe de az kalmış en kısa zamanda verirsin kiloları

Sağol canım çok tatlısın :KK19:ben Bursadayim ama İstanbul düşünüyorum çünkü tüp yapılacak nasip olursa.
Maşallah iki çocuğun varmış üçüncüyü düşünürsen de kistleri patlatmaya gerek kalmaz bence kolay hamile kalirsin,profilinde ki minnoslar mi çocukların maşallah ya çok tatlilar:KK68:
3 düşünmüyorum canım 3 unde boşar herhalde kocam :-) herkese yetisemiyorum cok cocuk gercekten zormus cocuklarim profildekiler evet Rabbim isteyen herkese nasip etsin :dua:

20 ayakta yan eğilme
96 ipsiz atlama
20 sise ile kol geriye
9 ocak 10 dk eliptik
30sn plank
10 ocak 10 dk eliptik
20 mekik 20 şinav
30sn plank
20 yana bacak açma
20 mekik cuma dr gittiğim için az yaptım cumartesi ve pazarı yazmıştım ama yazdıklarımı tekrar etiketlerim hesap yapamadım kusura bakmayın drdotty drdotty SchonerDuft SchonerDuft çocuk çok huysuzdu bugun:emir_bebek::emir_bebek::deli::deli::deli:
blonde ambition blonde ambition çok eski ve de şuan aynı spor takımi arkadaşım olarak bana yardım edermisin :dua::dua: sporlarımı hesaplayalım mi zira kaptanlar meşguldür belki çocuk kucagi

Aayyy yerim ben seni :KK19: hem sen benden 3 kilo daha zayıfsın benim seni kıskanmam lazım :KK12:
Hahahhhhh valla sen bu azimle beni geçer gidersin:KK49: inşallah. Da verirsin hepimiz fit olalım hatta ben kızımı uyuttum hemen kalkayım Leslie yapayım:KK76:

20 ayakta yan eğilme
96 ipsiz atlama
20 sise ile kol geriye
9 ocak 10 dk eliptik
30sn plank
10 ocak 10 dk eliptik
20 mekik 20 şinav
30sn plank
20 yana bacak açma
:KK9: gurur verici tablo ve menulerinde hergűn güzel gidiyor :nazar: çok güzel kilolar vericeksin canm ben çok eminin:KK200: harika gidiyorsun:KK37:

Hahahhhhh valla sen bu azimle beni geçer gidersin:KK49: inşallah. Da verirsin hepimiz fit olalım hatta ben kızımı uyuttum hemen kalkayım Leslie yapayım:KK76:
Yap canm maşallhn var seninde bir de emziriyorsun sen canm benim metobolizmam senin gibi yakmaz ki yetişemem sana ama gene de arkandaym geliyorum :KK4:

blonde ambition blonde ambition çok eski ve de şuan aynı spor takımi arkadaşım olarak bana yardım edermisin :dua::dua: sporlarımı hesaplayalım mi zira kaptanlar meşguldür belki çocuk kucagi
Canm benim tabiki yardm etmek isterim :KK16: ama liste uzun hareketler hep bolgesel filan biraz karısk hesap:confused: sanki kaptanlar yapsa daha iyi olur gibi tatlm merak etme birazdan hesaplarlar kaptan mesgul olsa bile ikide kaprltan yardmcimiz var :ıslık:sahiden yaaa @tgb1907 diye bir kaptan yardmcısı vardı noldu acaba:KK48: muzaffer kuşandan sonra akibeti belli diil:KK70:kız yoksa benim gibi madur mu oldun sen de ne oldu tartıldın mı :KK70:

Yap canm maşallhn var seninde bir de emziriyorsun sen canm benim metobolizmam senin gibi yakmaz ki yetişemem sana ama gene de arkandaym geliyorum :KK4:
Hahahhhhh kızım uyandı tekrardan sallıyorum gel canım yetiş inşallah geçersin de emzirmeye gelince kızım çok az emiyor yaaa zorla... aslında güzel emse daha çabuk gider.. ilk kızımdayken hiç diyet tapmadan 5 ayda eski kiloma dönmüştüm ama o zaman 18 yaşındaydım şimdi 30:KK47:

Evet Güzel bir Akdeniz menüsü ve spor ile ben geldiiimm :kk77:

Kahvaltı: 2dilim tambuğday arası peynir ve çeri domatesli tost ile çay

Ara: 50ml sűt ilaveli kahve

Őğlen : 200grm activa yoğurt,1dilim elma, mini mandalin in yarısı

Akşam: Ton balıklı salata,1dilim tambgdy

-1tatl ksg tahin,çay ve 2lt su
Spor::KK55:
2saat kondisyon bisikleti: 360puan
20dakika dans: 70puan:
200 trambolin zıplama : 25puan
Toplam : 455 puan
:halay:
:KK9::KK9:menü cok iyi spor harikasin canim ya bu gidisle seni tutamayacağız gibi :KK37:

20 ayakta yan eğilme
96 ipsiz atlama
20 sise ile kol geriye
9 ocak 10 dk eliptik
30sn plank
10 ocak 10 dk eliptik
20 mekik 20 şinav
30sn plank
20 yana bacak açma
:super:

Evet Güzel bir Akdeniz menüsü ve spor ile ben geldiiimm :kk77:

Kahvaltı: 2dilim tambuğday arası peynir ve çeri domatesli tost ile çay

Ara: 50ml sűt ilaveli kahve

Őğlen : 200grm activa yoğurt,1dilim elma, mini mandalin in yarısı

Akşam: Ton balıklı salata,1dilim tambgdy

-1tatl ksg tahin,çay ve 2lt su
Spor::KK55:
2saat kondisyon bisikleti: 360puan
20dakika dans: 70puan:
200 trambolin zıplama : 25puan
Toplam : 455 puan