• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

neyden kaynaklı idi benimde 2 kaybım var .

genetik test yaptırdık kan pıhtılaşması çıktı, gebelik düşünmeden 3 ay önce kan sulandırıcı hap ve hamile kaldığım an hem hap hem iğne tedavisine başladı dr o şekilde sağlıklı ilerledi. 9 ay iğne oldum

ben de tedavi olucam regli bekliyorum ama olamadım henüz
belki tutmuştur kuzum. diyorum biri daha vardı bayağı kişi tedaviyi bekliyoruz . hadi başı sen çek bari.
darısı sana olsun canım
ne kadar kalacaklar , ev temizliğini yaptın mı? (nedense işten çok ev aklıma geldi :KK48:)
yoooo :D
cumartesi günü yapacam :D
çamaşırı bitiricem bugün salonu toparladım biraz bugün çocuk odasına dalarım cumartesi klasik temizlik yaptım mı pazar günüde pasta yapıp dolaba koymaya niyetim var
Geçmiş olsun canım ihmal etme
Genel cerrah tanıdıkta varmış niye bekliyorsun
bugün aklıma geldi ben hep sinirsel diye düşündüm de randevusuna baktım dolmuş olmazsa sağlık ocağında test yaptırırım önce
genetik test yaptırdık kan pıhtılaşması çıktı, gebelik düşünmeden 3 ay önce kan sulandırıcı hap ve hamile kaldığım an hem hap hem iğne tedavisine başladı dr o şekilde sağlıklı ilerledi. 9 ay iğne oldum
hangi genlerde peki bende heterozigot var 3 gende dr normal demişti .

Canmm sen direk yap zaten ben senin gibi 64olsam hepsini yaparm 60lara gelmeden baslamak istemiyorum ama heveslendim ondan simdi biaikleti bitirip ineyim bir plank yapicam bakiim nekadar durabiliyorum merak ettim
En fazla 20 sn durabiliyorum o da zorla :KK70:

belki tutmuştur kuzum. diyorum biri daha vardı bayağı kişi tedaviyi bekliyoruz . hadi başı sen çek bari.

yoooo :KK70:
cumartesi günü yapacam :KK70:
çamaşırı bitiricem bugün salonu toparladım biraz bugün çocuk odasına dalarım cumartesi klasik temizlik yaptım mı pazar günüde pasta yapıp dolaba koymaya niyetim var

bugün aklıma geldi ben hep sinirsel diye düşündüm de randevusuna baktım dolmuş olmazsa sağlık ocağında test yaptırırım önce

hee hafta sonu gelecekler sandım aynen hafta sonu halledersin o zaman :KK48:
haftaya biz seninle yarışalım yemeler içmeler gani olur sende :KK70::KK70:

yok canım yaa olması imkansız :(
yumurta takibi yaptırdım klomen kullandığım için
gelişen folikül olmadı küçük küçük bir sürü oldu ama büyümedi çatlamadı

bendede 3 gen heterozıgot evde belgelerm soylerım bana ıgne baslattı oyle oldugu ıcn

Ben bu menüyle asla doymam ve fazlasiyla yerim iraden çok iyi canım bu arada hedefin 65 mi o zaman mezun olacaksın yakinda
evet ya yeni yil ile birlikde acayip bi sekilde irade ve motivasyon geldi bana hic bozmadim daha böyle devam etmeyi planliyorum... aslinda hep 65 hedeflemistim ama sanki söyle bi 60 inesim var ama tabi boyum uzun oldugu icin nasil durur bilmiyorum... eger olursa herhalde 65 le mezun olmam hedefimi dahada düsürebilirim... senin hedef 58 dimi?

evet ya yeni yil ile birlikde acayip bi sekilde irade ve motivasyon geldi bana hic bozmadim daha böyle devam etmeyi planliyorum... aslinda hep 65 hedeflemistim ama sanki söyle bi 60 inesim var ama tabi boyum uzun oldugu icin nasil durur bilmiyorum... eger olursa herhalde 65 le mezun olmam hedefimi dahada düsürebilirim... senin hedef 58 dimi?
Boyun kaç cnm

Canm sen 65 ile mezun ol kepi bir başına tak zaten mezunkende birelikte gene 60lara doğru devam edebilirsin :ıslık: hem bize yer açılır listede:KK70:bak biz sırada bekliyoruz :KK70:

hee hafta sonu gelecekler sandım aynen hafta sonu halledersin o zaman :KK48:
haftaya biz seninle yarışalım yemeler içmeler gani olur sende :KK70::KK70:
:D
uyanık seni :D
enişte olmega almış getirmek için evde rakı olmega baileys var cila olarak bira :D
benim için zor bir hafta olacak sanırım
yok canım yaa olması imkansız :KK43:
yumurta takibi yaptırdım klomen kullandığım için
gelişen folikül olmadı küçük küçük bir sürü oldu ama büyümedi çatlamadı
bitkisel ürünler denedin mi ?
bendede 3 gen heterozıgot evde belgelerm soylerım bana ıgne baslattı oyle oldugu ıcn
sevinirim canım karşılaştırmak isterim
insallah canim ben 66,2 dim cuma, buhafta hedefim 65,5 kesinlikle olmak bakalim belki biraz daha fazla veririm insallah yani
hedef kilon ?
kesin verirsin canım o kadar

09 OCAK - 15 OCAK SPOR LİSTESİ

PATATESLER

Masal3487/70+70
Buki_89 /290+ 390+200+200+370
orkide1453 /148+298+295+310+48

Verano_porteno/
Ponçikbirgelincik/
drdotty/ 300+945+435+325+
Kmsl Hnd /140+165+66,5+445+425
Milana firuze /10+100+