• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Haydi domatesler sizde bastırın bakalım:KK70: Tüm domatesler eriyip salça olana kadar devam :KK70: Haydi Tempo :KK49:
ya ben reformer olarak yazdım ama aslında haksızlık oldu bana esneme bölgesel mekik squat yapıyorum ve bazı hareketler cidden çok zor ve zorla yaptırıyor bırakmak yasak ve ben her dersime 150 yazdım yarın paun arttıracam bugünde biraz yüklenecem bakalım biz kazanmalıyız :D

:KK70:
uyanık seni :KK70:
enişte olmega almış getirmek için evde rakı olmega baileys var cila olarak bira :KK70:
benim için zor bir hafta olacak sanırım

bitkisel ürünler denedin mi ?

sevinirim canım karşılaştırmak isterim

hedef kilon ?
kesin verirsin canım o kadar
Ohh yarasin :KK48:
Bos yere birayla sisirme mideni :KK53:
tugbaFB tugbaFB sporunu kontrol eder misin
sabah seni etiketleyip eklemistim aslinda kacti hatirlamiyorum

Ohh yarasin :KK48:
Bos yere birayla sisirme mideni :KK53:

sabah seni etiketleyip eklemistim aslinda kacti hatirlamiyorum
yyaaa benim için sınav olcak önümüxdeki hafta enişte ile tekila yarışı yapcaz hiçte geri çekilmem ne halt olcak bilmiyorum :D kontrol edeyim ben o zaman

09 OCAK - 15 OCAK SPOR LİSTESİ

PATATESLER

Masal3487/70+70
Buki_89 /290+ 390+200+200+370
orkide1453 /148+298+295+310+48

Verano_porteno/
Ponçikbirgelincik/
drdotty/ 300+945+435+325+
Kmsl Hnd /140+165+66,5+445+425
Milana firuze /10+100+

toplam :

DOMATESLER

bir garip/ 20+222+300+330
ELF_LR35/110+227+
yellow girl/250+300+250+420+120+90+455
Ocean/ 113+132+140+45+60+100
sena zeynep/ 60+180+33+193+250+

cumion/
tgb1907/137,5+225+367,50
SchonerDuft/ 150 + 150+225+150

toplam :

ya ben reformer olarak yazdım ama aslında haksızlık oldu bana esneme bölgesel mekik squat yapıyorum ve bazı hareketler cidden çok zor ve zorla yaptırıyor bırakmak yasak ve ben her dersime 150 yazdım yarın paun arttıracam bugünde biraz yüklenecem bakalım biz kazanmalıyız :KK70:
Ecet kazanalim ben őğlen sporumu yapmistim zaten akşamda dansımı yapiyim ikisinin puanini birlikte yazarm ben elimden geleni yaptm gene valla hatta bide bugun o sporun ustune mobilyalari sildim cok yoruldum ama az dinleneyim de ona rahmen mutlak 1-2 saat sonra filan zumbamı yapicam yani :KK70:

Canm sen 65 ile mezun ol kepi bir başına tak zaten mezunkende birelikte gene 60lara doğru devam edebilirsin :ıslık: hem bize yer açılır listede:KK70:bak biz sırada bekliyoruz :KK70:
hahahaah kiz benim zaten kepim var:D ama listede oluncada insan daha bi baksa gazla devam ediyo:D ama illa isterseniz cikarim sorun degil:D hahahaha

:KK70:
uyanık seni :KK70:
enişte olmega almış getirmek için evde rakı olmega baileys var cila olarak bira :KK70:
benim için zor bir hafta olacak sanırım

bitkisel ürünler denedin mi ?

sevinirim canım karşılaştırmak isterim

hedef kilon ?
kesin verirsin canım o kadar
hedefim 65 aslinda ama ben busene galiba 65le yetinmek istemiyorum ve 60 kadar düsmek istiyorum

merhaba kızlaar iyi akşamlar,
sonunda yazabiliyorum kusura bakmayın, haftaya iki gün sınavım var, çalışabildim mi yoo , en iyisi artık gireyim dedim, atılmadıysam tabi:) atıldıysam da canım sağolsun napim :)
diyete devam ettim bir iki kaçamak yaptım , hiç söylemiyim, maalesef benim zaman zaman meyva kaçamaklarım oluyor,pazartesi itibarıyla diyetisyene başladım , kilo verme hızım düştüğü için, şuan 74,8 -75 bandında gidip geliyorum , bakalım bundan sonrası ne olacak sizler nasılsınız umarım iyisinizdir..

Ecet kazanalim ben őğlen sporumu yapmistim zaten akşamda dansımı yapiyim ikisinin puanini birlikte yazarm ben elimden geleni yaptm gene valla hatta bide bugun o sporun ustune mobilyalari sildim cok yoruldum ama az dinleneyim de ona rahmen mutlak 1-2 saat sonra filan zumbamı yapicam yani :KK70:

senle kim yarışır:) bu nedir yaa ben yarım saat yapınca eliptik göbek atıyorum

hahahaah kiz benim zaten kepim var:KK70: ama listede oluncada insan daha bi baksa gazla devam ediyo:KK70: ama illa isterseniz cikarim sorun degil:KK70: hahahaha
Hahahaaa valla kepin de varmış :KK70: ben listede kendime yer açıcak başkasını arıhım ozman:-) tűűűhhhhh... gene tutturamadık:KK70: hehe kal canm kal şaka yapym ben:ıslık: heemm olmassa birini izne filan ayırırız :KK70: hıımmm yok mu canı sıkılan buralardan az uzaklaşmak kafa dağıtmak isteyen varsa haber versin cekinmesin izne ayiririz:KK53:

senle kim yarışır:) bu nedir yaa ben yarım saat yapınca eliptik göbek atıyorum
Őyle deme valla drdotty drdotty canıma okudu benim :KK70: onu gecebilmek icin baya heba oldum parcaladm kendimi:rolleyes: çok zorluyor beni:KK70:olimpiyatlara hazirlanir gibi calismak zorunda kaldm

ay hadi bakalim:) anlatsana biraz neler yapiosun ve bu cuma nekadar vermeye hedefliyosun
Ben karisik karatay beslenmesi uyguluyorum karisik dedim çünkü bazen sıkıyor :KK70:evde leslie yapiyorum bu cumada reglme 1 gün kalacak kilomu etkilermi bilmiyorum sen neler yapiyosun

Hayırdır canım sıkıntı ne:işsiz: aman boşver kızzz hayat bu illa bişeyler çıkıyor bozma moralini:rapci:
Canım biz eltimin altlı üstlü oturuyoruz eltimle bı sıkıntım yok çok şükür ama kayınbiraderimle gelirimiz ortak kazandığımız ne bize ne onlara yetiyor (ki derdim maddi sikintida değil ) ama bu ortaklık bişey yapılacak olunca tek başıma karar veremiyorum bugün bunu yapıyoruz diyorlar ve sen istesende istemesende o işin içinde buluyorsun kendini yapmayınca laf ederlermi diyorsun falan işte huzurlu değilim kısacası ama şu şartlarda yapacağımız bişey de yok :KK43:
Burdan taşınmak kendi yagimizda kavrulmak istiyorum ama ülkenin halı malum ve eşimin diplomasi falanda yok ha deyince nereden iş bulsun ki ayrılmak istiyormu onuda bilmiyorum öyle işte canim

Nasılsın canım beni hatırladın mı bir türlü yazamadım sana.

Hmmm
Stil yüzme klasik şekil değil mi.
Bende başlamalıyım kısa sürede

Ben duydum :KK70:

Evet senlede ben kapışalım :KK70:

Şalgam bağırsakları çalıştırır canım anneme gidersem bende içeyim.

Menüne bulgur ve pirinç eklemen lazım zaten tedavi yakın sayılır. Bak beni hep tüketiyorum.bize lazım olam gıdalar.

Kuzum nerelisin sen . Kv ile yaşıyorum diyordun sendin değil mi o . Ne zamandır sorcam.

Hayırdır canım ne oldu
[/QUOTE]
Dünya işleri işte canim

Beklentilerimizi kontrol altına alabilirsek psikolojimiz daha sağlıklı kalır canım. İnsanları olduğu gibi kabul etmek, anlayışlı olmak ama her zaman her duruma karşı tedbirli olmak
En önemlisi kendine inanmak lazım. Herşeyin üstesinden gelecek güce sahip olduğunu hep aklında tutmalısın.
Anlayışlı olacam diyede kimseye tavizler vermeyeceksin.
Birde bu senin için, ASLA YALNIZ OLMADIĞINI düşünmelisin sanırım sen bunun tam aksini düşünüyorsun. Çocuğun eşin var. Ve sen çok güçlüsün
Çok teşekkür ederim canım senin yazıların bana güç katiyor gerçekten

hedefim 65 aslinda ama ben busene galiba 65le yetinmek istemiyorum ve 60 kadar düsmek istiyorum
3 4 haftaya mezun olursun sen o zaman bu tempo ile ama 60 çok kuzum sana boyun var zaten.
merhaba kızlaar iyi akşamlar,
sonunda yazabiliyorum kusura bakmayın, haftaya iki gün sınavım var, çalışabildim mi yoo , en iyisi artık gireyim dedim, atılmadıysam tabi:) atıldıysam da canım sağolsun napim :)
diyete devam ettim bir iki kaçamak yaptım , hiç söylemiyim, maalesef benim zaman zaman meyva kaçamaklarım oluyor,pazartesi itibarıyla diyetisyene başladım , kilo verme hızım düştüğü için, şuan 74,8 -75 bandında gidip geliyorum , bakalım bundan sonrası ne olacak sizler nasılsınız umarım iyisinizdir..
Yok canım listedesin
Diyetisyene başlamak ile çok iyi yapmışsın.
Spor yarışmamız var seni de ekliyorum o zaman yarına her çarşamba yeni liste oluşturacam spor listesini herkes kendi doldurcak .
Sınav ne sınavı idi

Canım biz eltimin altlı üstlü oturuyoruz eltimle bı sıkıntım yok çok şükür ama kayınbiraderimle gelirimiz ortak kazandığımız ne bize ne onlara yetiyor (ki derdim maddi sikintida değil ) ama bu ortaklık bişey yapılacak olunca tek başıma karar veremiyorum bugün bunu yapıyoruz diyorlar ve sen istesende istemesende o işin içinde buluyorsun kendini yapmayınca laf ederlermi diyorsun falan işte huzurlu değilim kısacası ama şu şartlarda yapacağımız bişey de yok :KK43:
Burdan taşınmak kendi yagimizda kavrulmak istiyorum ama ülkenin halı malum ve eşimin diplomasi falanda yok ha deyince nereden iş bulsun ki ayrılmak istiyormu onuda bilmiyorum öyle işte canim
Dünya işleri işte canim

Çok teşekkür ederim canım senin yazıların bana güç katiyor gerçekten[/QUOTE]
Sen nasıl tr ye gelin geldin canım .
Çalışma imkanın yok mu senin

Dünya işleri işte canim

Çok teşekkür ederim canım senin yazıların bana güç katiyor gerçekten[/QUOTE]
İnşallah en kısa zamanda kendi düzeninizi kurarsınız cnm

Back
X