- 7 Ocak 2018
- 27.523
- 79.934
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #298.701

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canim bu hareketi biliyorum ben yapmasida zor degil.Milana firuze cnm çok resim göndertmiyorum. Nete yaz istersen bacak hareketleri diye çıkıyor
Evet canmBaksana canim ya milletin boyu 170 cm 58 e düşmeye çalışıyo biz 40 kilo mu olsak napsak acaba![]()
179 canim senin boyun kac?Boyun kaçtı canım
ben is arkadasimla anlastim bisaate cikip spora gitcez :)Hadi spora kızlar![]()
inşallah canım yaaaaaaEt sen takilma tartiya durur durur bi anda gider stres olma zaten sen cok yakinda 60 olursun gibi geliyor bana
Senin boyun kaç kızEvet canmbizim 60 olmamamiz lazm o kesin
55-58 arası iyi canm ya ben bizim boyumuzda bile beğenmiyorum 55 in altını 70-75 boylarnda olanlara da bisey diyemicem zevk meselesi
azıcık etimiz butumuzda olsun napcaz bi deri bi kemik ben istemem eşimde istemez
Maşallah canım uzun. Boyluymuşsun179 canim senin boyun kac?
179 canim senin boyun kac?
Banada yakismiyo canim en aşağı 50 yi görmüştüm ama o zamanlar lisedeydimEvet canmbizim 60 olmamamiz lazm o kesin
55-58 arası iyi canm ya ben bizim boyumuzda bile beğenmiyorum 55 in altını 70-75 boylarnda olanlara da bisey diyemicem zevk meselesi
azıcık etimiz butumuzda olsun napcaz bi deri bi kemik ben istemem eşimde istemez
Ben açıkcası 57-58 in altına hiç inmedim hep biraz balık etliydim evlenirken de 58 dim ama tamdm yani herkes sakın kilo verme derdi bende cok begeniyrm kendimi o kilolarda birde ablam hep genelde 48-50 civariydi oda 1.60 benden uzun diil yani hatta benden 2cm kısa ama hiç iyi durmuyordu yani 50de gogusleri bile hic kalmamis oluyo dumduz kiyafetler bile çekici durmuyor ben kilo al diyip duruyordum simdi 2aylk hamile 53 kilo gene baktm esortmanlarn icinde kaybolmus benim zevkime gore 5kilo daha alsa iyi olacak yani illa 58Banada yakismiyo canim en aşağı 50 yi görmüştüm ama o zamanlar lisedeydim![]()
Bugünkü menün kalorisi baya düşükmüş dün biraz kacirdinmi canim bende kaçırınca böyle yapmaya çalışıyorum ama beceremiyorumKahvaltı : 300grm aktiva yoğurt
Őğlen: 1dilim tambugdy,1dilim peynir
Ara: 1mandalina
Akşam: 1kase çoba,1kase yoğurt
Spor: 1saat kondisyon bisikleti
180puanSchonerDuft
Dün menumu paylasmistm canm dün sağlıksz hiç bir sey yemdim aslinda ama kalorisi fazla gibi olmustu 1200 kalori almistim dun gerci dun aşırı bir spor yapmışdm aldgm kaloriden fazlasını sporla yakmısdm aslında ama gene de dün ki menum dolu dolu idi diye bugun hafif tuttum bide ben bir gun oncesi güzel dolu dolu bir menü yediysem ertisi gün hep tok gibi oluyorumBugünkü menün kalorisi baya düşükmüş dün biraz kacirdinmi canim bende kaçırınca böyle yapmaya çalışıyorum ama beceremiyorum![]()
Çok güzel menü tavuk şiş ızgara yada fırın olsa daha sağlklı olurdu tabi onu hepimiz iyi biliyrz zatnSabah
2 peynirli kepekli krep
Domates
3 zeytin
Ara öğün
Sütlü kahve
1 muz
Akşam
Tavuk şiş 2 tane (yağsa kızarmış)
Salata
Yoğurt
Birazdan da bi meyve yerim
Su 3 litre
Evet canım ızgara ya da fırın olsa güzel olurdu ama maalesef yağdaÇok güzel menü tavuk şiş ızgara yada fırın olsa daha sağlklı olurdu tabi onu hepimiz iyi biliyrz zatnonun disinda cok guzel sen hic ekmek yemiyorsun sanki sabah yada oglen 1dilim tambugday eklesen iyi olmaz mi canm ?