- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #298.801
günaydın kızlar nasılsınz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
göbek üstünden alıyordu spor hocamKızlar bel ölçüsünü nasıl alıyorsunuz tam göbek deliğinin olduğu yeri mi
Günaydin canim maşallah hedefine yaklasiyorsun:)günaydı kızlar sabah 7ye geliyordu tartıldım yine 62,8 az geç tartılsam 62.5 i görürdüm inş yarına görürüm
Tam kıvrımin olduğu yerden dimi. Bende bugün olcucem 2 hafta önce olcmustum.göbek üstünden alıyordu spor hocam
EVET ORDANDITam kıvrımin olduğu yerden dimi. Bende bugün olcucem 2 hafta önce olcmustum.
Sağol canım ölçüm yaptım 78 belim kalın yanigöbek üstünden alıyordu spor hocam
bölgesel çalışman lazım biraz kilon oturdu zaten bölgesel ile belini inceltirsin.Sağol canım ölçüm yaptım 78 belim kalın yani![]()
Canm yararı için diil de kendimi tutamıyorumHer sabah tartılıyormusun canım yararı oluyormu
ne kadar yedin ? başka ne yapmıştıTaze fasulye yapmış canım şükür ya ama ben biraz fazla kaçırdım galiba şişkinlik yaptı çünkü
Canm ozman bolgel harekerle spor yap biraz daha incel bence çünki zaten kilon guzel senin sadece sporla az daha daralman lazm bu arada biz gobek deliğinden olctgmz yere kızlar ile hepimiz gőbek olcusu diye yazyr gobegin ustundeki gogsun altindaki o en ince yer var ya bel orası olarak beli őlcuyoruz canmblonde ambition canım ölçümlerimi doğru alabildiysem
Göğüs 93
Bel 78( tam göbek deliğinden olctum)
Basen 97
Kol bacak ölçümü yapmadım
migrende benim vücudum şişiyor özellikle karnım patlayacak gibi olurum seninde mi öyle oldu acabakızlarrrr ben 70,20 çıktım sabah![]()
bence tartıl ben tartılmadan deneyim dedim ama kontrol açısından daha iyi geldi bana ben diyetisyene giderken hergün aynı yiyordum ve tartılıyordum 3 gün aynı 4 gün aynı sonra bi anda gitmiş oluyorduCanm yararı için diil de kendimi tutamıyorumilla tartılcam mumkin diil ne yapsam olmuyor tartlmadan duramıyorum takıntı olmuş resmen
![]()
Hahaa ay aklma geldi aynısı benim başıma geldi kocanla sorun mu var diyenlerCevap verip çenesini kapattım adam hala diyorki daha fazla vermeyin hocam,tobe tobe kocam karışmıyor sanane be adam.
Kadınlar kilo verince insanlar nedense bunu düşünüyor eşiyle sorunları mi var diye,sağlık için güzellik için ve bir çok sebeple kilo verilebilecegini akil etmiyorlar
WC SIKINTIM VAR 2 GÜNDÜR . ELLERİM ŞİŞ UYANDIM AMA WC DEN Mİ MİGRENDEN Mİ BİLMİYORUM . İZLEMEM LAZIM BİR SÜRE .migrende benim vücudum şişiyor özellikle karnım patlayacak gibi olurum seninde mi öyle oldu acaba
analadim canim olsun kiz minos minos bide zayifladinmi ohhhh negüzel:)ben baya minnakim sana göre canım
160
![]()