- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #298.821

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm gobek deliginin ustu kivrimda mi 78 dogrumu olctn ? Benim de belim 78Sağol canım ölçüm yaptım 78 belim kalın yani![]()
ayy evde bi d oturmadım cnm ev işi yemek zormuş cidden akşam tv moduna geçtim spor yapmadım ben migren tutar tutmaz karnım şişiyor sanki hiç tuvalete gitmemişim gibi yıllardır her belirtisini bilirim inşallah devamı hızla gelir cnm 62yi gördüm aylar sonra ilk defa bu kadar zorlandım kılo vermedeWC SIKINTIM VAR 2 GÜNDÜR . ELLERİM ŞİŞ UYANDIM AMA WC DEN Mİ MİGRENDEN Mİ BİLMİYORUM . İZLEMEM LAZIM BİR SÜRE .
SPOR YAPMADIN MI DÜN ?
62 YE DÜŞMÜŞSÜN TEBRİK EDERİM ÇOK İYİ GİDİYORSUN
Odem yapici bir sey yediysen yada içtiysen ondandr canm merak etme sen odem atici bir seyler ic yarina inerkızlarrrr ben 70,20 çıktım sabah![]()
hikayeleri okuyorum ben de mezdekeyle verenler olmuş arada ben de oynarımCanm gobek deliginin ustu kivrimda mi 78 dogrumu olctn ? Benim de belim 78ozman hemen bel calia yada benim gibi dansı seviyorsan dans edebilrsin
butun danscilarn beli incedir mesela cunki dans ederken surekli bel calisiyor canm
Aynen canm oryantel de de latin danslarda da direk birçok figűr bel ile yapılıyor ben cok oryantelde oynuyorum ozellikle shakira ile onun yaptgı oryantel tarzı hoşuma gidiyor onun muzikleri ile bende yapyrum direk belle yapyrsn zatenhikayeleri okuyorum ben de mezdekeyle verenler olmuş arada ben de oynarım![]()
annen nsıl oldu o yapyordu sanki yemekleri . hemde ne zor ev işi bnde yapacam bugün akşamdan başlayıp pazara kadar dip köşe bitiricem .ayy evde bi d oturmadım cnm ev işi yemek zormuş cidden akşam tv moduna geçtim spor yapmadım ben migren tutar tutmaz karnım şişiyor sanki hiç tuvalete gitmemişim gibi yıllardır her belirtisini bilirim inşallah devamı hızla gelir cnm 62yi gördüm aylar sonra ilk defa bu kadar zorlandım kılo vermede
aklıma ne yediğim gelmiyor şuan ama abartmadım yemek konusunda her zamanki gibi yedim .Odem yapici bir sey yediysen yada içtiysen ondandr canm merak etme sen odem atici bir seyler ic yarina iner
buki sahalara döndü 2 kiloya yakın vermişsindir sanırımdün yediklerim
Sabah cappucino
öglen somon baligi firinda yanina brokoli
aksam bir dilim tb ekmegi üstüne bir dilim pastirma, yatmadan öncede bir bardak tarcinli süt
ve tartida güzel eksilerle karsilastim bugünden, insallah yarina kadar az daha vermis olursa harika sonuclarla sizlerleyim:)
oryantal iyi fikir aslında bunu not edeyim spor listemeAynen canm oryantel de de latin danslarda da direk birçok figűr bel ile yapılıyor ben cok oryantelde oynuyorum ozellikle shakira ile onun yaptgı oryantel tarzı hoşuma gidiyor onun muzikleri ile bende yapyrum direk belle yapyrsn zatenshakira nın beli de zaten őyle bőyle oyuk diil yani olay
hiihhi yok kuzum ya artik kilom hic inmedigim kilolara yakin oldugu icin cook az az ilerliyo:)buki sahalara döndü 2 kiloya yakın vermişsindir sanırım
65 ile mezun olmuştun dimi ?hiihhi yok kuzum ya artik kilom hic inmedigim kilolara yakin oldugu icin cook az az ilerliyo:)
cnm ben akşamları bulaşık haftasonu temizlik yapardım akşam gidince yemeğim hazır olur sağolsun annem yapıyor akşam dinlendim cnm bide ben spor yaparken videoyla yapıyorum oğluşlarım yaptırmıyor çizgi fim istiyorlar netten bgn inş yaparımannen nsıl oldu o yapyordu sanki yemekleri . hemde ne zor ev işi bnde yapacam bugün akşamdan başlayıp pazara kadar dip köşe bitiricem .
tv izlerken yapaydın keşke neyse dinlendirmiş oldun kendini bugünde dinlen yarın yaparsın
zor olunca daha çok dikkat ediyor insan.
dün yediklerim
Sabah cappucino
öglen somon baligi firinda yanina brokoli
aksam bir dilim tb ekmegi üstüne bir dilim pastirma, yatmadan öncede bir bardak tarcinli süt
ve tartida güzel eksilerle karsilastim bugünden, insallah yarina kadar az daha vermis olursa harika sonuclarla sizlerleyim:)
ben spordan önce yapıyorum bazen enerjı getiriyororyantal iyi fikir aslında bunu not edeyim spor listeme
Ben hep dans ederim normal de de iş yaparken bile çok sevdiğim bir şarkı ciktysa jenifer lopez,beyonce filan hemen elimdeki işi birakip biraz oynayp sonra devam ediyorum meselaben spordan önce yapıyorum bazen enerjı getiriyor
valla bu hayatta öyle olmazk lazım gam keder kalmazBen hep dans ederim normal de de iş yaparken bile çok sevdiğim bir şarkı ciktysa jenifer lopez,beyonce filan hemen elimdeki işi birakip biraz oynayp sonra devam ediyorum meselaama yıllardr hep őyleyim
Canm benden de gene düşüş olmş ama tartı çok oynadı anlayamadm 100grm filan gibi bir düşüş daha olmş galibaayy evde bi d oturmadım cnm ev işi yemek zormuş cidden akşam tv moduna geçtim spor yapmadım ben migren tutar tutmaz karnım şişiyor sanki hiç tuvalete gitmemişim gibi yıllardır her belirtisini bilirim inşallah devamı hızla gelir cnm 62yi gördüm aylar sonra ilk defa bu kadar zorlandım kılo vermede
Evt ben stresimi oyle atıyorumvalla bu hayatta öyle olmazk lazım gam keder kalmaz![]()