- 9 Ocak 2015
- 12.844
- 29.166
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #298.941
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım bugün cuma listesine alıyorum seni yer var sanırım hazır mısın listeye girmeyeSchonerDuft 103.6 geçen haftayı hatırlamıyorum güncel 98.9 hedef 90
bunda suan hasta olmamın etkisi var geceden beri başım dönüyor ve midemde bisey durmuyor
hesaplarım canım sen sadece listeye yazmayı öğren bu şekilde son hesaplamayı biz yaparız sıkıntı yok .tebrik ederim güzel kilo vermişsinSchonerDuft @drdotty başlangıç 103.6 geçen hafta 100.5 güncel 98.9 fark 1.6 ben hala hesaplamayı bilmiyorum üzgünüm
akşam 1 avuç mısır yemişsin tuzlumuydu ? ödem olmuş olabilir birde aç yatma belki sende ters tepiyordur.yok canım olur mu öyle şey çok emek verdin 1 hafta daha dene kendin istersen çıkarsın sonuçta -500 gr verdin birde spor yapıyorsun oda kas oranını arttırır tartıya ya sabit yansır ya da + olarak yansır canımarkadaşlar dün 62,8 dim akşam az yememe gündüz de kaçamak falan yapmamama rağmen sabah 63,0 çıktım maalesef takımı kötü etkileyecekse izne ayırabilirsiniz kızlar üzgünüm cidden
olabilir cnm ödem olduğundan eminim çünkü yüzüm şiş uyandım gözlerim hala inmedi çocukda uyumadı baya gec uyudum ama aç yatmıycam ciddden süt içseydim hiç olmazsa metobolizma çalışırdı yarın bi daha tartılcam bakalım kaç olmuşum bgn spora dönüyorum spor iyi hissettiriyorakşam 1 avuç mısır yemişsin tuzlumuydu ? ödem olmuş olabilir birde aç yatma belki sende ters tepiyordur.yok canım olur mu öyle şey çok emek verdin 1 hafta daha dene kendin istersen çıkarsın sonuçta -500 gr verdin birde spor yapıyorsun oda kas oranını arttırır tartıya ya sabit yansır ya da + olarak yansır canım
yeşil çay tüket dün benimde ödemim vardı bugün tayt ve kazak ile tartıldım 70 çıktım üstümdekiler de kalındı ve dün bayağı yedim evde tek olunca zor oluyor frenlemekolabilir cnm ödem olduğundan eminim çünkü yüzüm şiş uyandım gözlerim hala inmedi çocukda uyumadı baya gec uyudum ama aç yatmıycam ciddden süt içseydim hiç olmazsa metobolizma çalışırdı yarın bi daha tartılcam bakalım kaç olmuşum bgn spora dönüyorum spor iyi hissettiriyor
evet cnm içtim az önce vc ye de çıktım yarın kontrol edicem kılomıuyeşil çay tüket dün benimde ödemim vardı bugün tayt ve kazak ile tartıldım 70 çıktım üstümdekiler de kalındı ve dün bayağı yedim evde tek olunca zor oluyor frenlemek
wc çok sıkıntı ya bende 2 gün çektim öyle olduğunda kahvaltı yapmıyorum bol su içiyorum sistem normale dönüyor.evet cnm içtim az önce vc ye de çıktım yarın kontrol edicem kılomıu
Günaydın hemen kilo paylaşımımi yapayım, daha az bir kayıp bekliyordum açıkçası ama pazartesiden beri çok ciddi bir emeğim oldu ve karşılığını aldim diye düşünüyorum.Herkese bol kayiplar Eki Görüntüle 2226361
yap evde kuzum ben evdede yapiyorum o engel olmasin sana4 servis kaşığı ideal.aslinda yanına salata ve yoğurt ile gayet doyurucu bir yemek olur.
Çok iyi ya benim spor bitiyor evde yapmaya başlayacam ama evde zor oluyor işte