Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar günaydın dün gece bir serum yedim şuan turp gibiyim ne grip ya bu seneki virusumuzun adi gergedan gribi imis dün çok fenaydım sabah lavabo için yataktan kalktım sonrasını hatırlamıyorum annem kafamı tutuyordu eşim ayakları havaya kaldırmıştı bayılmışım dr gidecek hal bulana kadar yattım gece acile götürdüler serumla ancak kendime geldim diyetim öyle ekstra zorlayıcı değil ama bu iki üç eşim ara vermemi istiyor ona göre baygınlık nedenim ac kalmak:sopa:zorla ağzıma yılmaya çalışıyor dün sadece bir kase çorba içtim birde mide bulantısı için çizi yedim @SchonerDuft Canım spora 110+100 eklermisin carsamba persembenin cuma spor yapamadim bugun iyi hissedersem yaparim:spor:

Geçmiş olsun canım.

Günaydin kizlar. Sabah tartıldim 64 çıktım 3 günden beri wc sorunum var siskinligim var bakalım pazartesi için kaçamak yapmadan sporla 64u tekrar görürüm insallah.

Kızlar eczaneye uğramam lazım,bugün hava güzel yürüyerek gidip geleyim yaklaşık 7 kilometre gidiş geliş,eve geçince de bel egzersizi yapicam,ayy çok hırs yaptım ya bu kadar zayıfladım ama belim hala kalın:(

Bu arada 78 olan belim kaç olsa ideal olur sizce?65 e falan kadar inceltebilir miyim?

Kızlar eczaneye uğramam lazım,bugün hava güzel yürüyerek gidip geleyim yaklaşık 7 kilometre gidiş geliş,eve geçince de bel egzersizi yapicam,ayy çok hırs yaptım ya bu kadar zayıfladım ama belim hala kalın:KK43:

Bu arada 78 olan belim kaç olsa ideal olur sizce?65 e falan kadar inceltebilir miyim?
Bence de 65 civari ideal canm inslh okadar inceltebilrsin

Kızlar günaydın dün gece bir serum yedim şuan turp gibiyim ne grip ya bu seneki virusumuzun adi gergedan gribi imis dün çok fenaydım sabah lavabo için yataktan kalktım sonrasını hatırlamıyorum annem kafamı tutuyordu eşim ayakları havaya kaldırmıştı bayılmışım dr gidecek hal bulana kadar yattım gece acile götürdüler serumla ancak kendime geldim diyetim öyle ekstra zorlayıcı değil ama bu iki üç eşim ara vermemi istiyor ona göre baygınlık nedenim ac kalmak:sopa:zorla ağzıma yılmaya çalışıyor dün sadece bir kase çorba içtim birde mide bulantısı için çizi yedim @SchonerDuft Canım spora 110+100 eklermisin carsamba persembenin cuma spor yapamadim bugun iyi hissedersem yaparim:spor:
Geçmiş olsun canım

Kızlar eczaneye uğramam lazım,bugün hava güzel yürüyerek gidip geleyim yaklaşık 7 kilometre gidiş geliş,eve geçince de bel egzersizi yapicam,ayy çok hırs yaptım ya bu kadar zayıfladım ama belim hala kalın:KK43:

İnceltirsin canım yaaa hırslı olduktan sonra.. bende kayınvalidem hile gittiğimde ölçeyim bakalım kaç cıkıcak... yaa benim belim inçe ama simit bölgem var... bi de ölçüyü göbek deliğinden mi alıyorsun yoksa daha yukardan bel boşluğundan mı

Hadi bakalım kızlar herkes spora
:spor::temizlik::KK73::KK6:
Benden size spor motivasyonlarınız geliyor şimdi size spor ile değişen insanların öncesi ve sonrası faotoğraflarını atıyorum :KK6: işte spor un bize katacakları
kadin-2.webp
images.webp
27327743.webp

İnceltirsin canım yaaa hırslı olduktan sonra.. bende kayınvalidem hile gittiğimde ölçeyim bakalım kaç cıkıcak... yaa benim belim inçe ama simit bölgem var... bi de ölçüyü göbek deliğinden mi alıyorsun yoksa daha yukardan bel boşluğundan mı
Canm gobek olcuau gobek deliğinden ama bel olçusu yukardan tam kivrimin olduğu yerden canm ;) benimde bel yapim cok ince ama simidim var aynen onu da kilo verdikce ve kiloyu sporla birlikte vermeye çalstkca yok edicez canm ;)

Canm gobek olcuau gobek deliğinden ama bel olçusu yukardan tam kivrimin olduğu yerden canm :KK66: benimde bel yapim cok ince ama simidim var aynen onu da kilo verdikce ve kiloyu sporla birlikte vermeye çalstkca yok edicez canm :KK66:
Tmm canım öyle alayım bakalım... ben zayıflayınca simidim kalmıyor ama kilo alınca direk ordan alıyorum o yüzden ne kadar zayıf olursam o kadar iyi bi de sezeryan Doğum yapınca şimdi daha çok bakalım çok çıkmaz

Tmm canım öyle alayım bakalım... ben zayıflayınca simidim kalmıyor ama kilo alınca direk ordan alıyorum o yüzden ne kadar zayıf olursam o kadar iyi bi de sezeryan Doğum yapınca şimdi daha çok bakalım çok çıkmaz
Aynen canm bende kiloyu ençok oraya alıyorum verirkende direk ordan gidiyor bel yapimizda ince olunca zayıfladkca çok güzel oluyor o kısım ;) o açıdan şanslyz ;) değerini bilip zayıflamamız lazm şőyle 3 kilo filan versem karnım düz olacak hiç bir çıkıntı kalmayacak gibi suan alt kisimda sadece bir avuç çıkıntı var zaten 68de gobek diye bir sorun kalmadan giyiniyor olucam tekrardan ;) vermem gereken kilonun gerisi bacaklarda kalms olucak sadece ;)

Havada bacak egzersizi yaparak yaziyorum.
Degisim olan ustu
Evt canm spor gőrűntűműzű çok değiştiriyor :KK5: bende şimdi bisikletimin űzerindeyim inincede bőlgesel hareketler yapıcam:KK36: bugün eşim geç gece gelecek ondan akşam da rahat rahat dans edicem:KK73::KK73::KK73:

Evt canm spor gőrűntűműzű çok değiştiriyor :KK5: bende şimdi bisikletimin űzerindeyim inincede bőlgesel hareketler yapıcam:KK36: bugün eşim geç gece gelecek ondan akşam da rahat rahat dans edicem:KK73::KK73::KK73:
Oh mis o zaman.
100 suguat.
100 mekik yapdim.
Kizlar uyursa birazda ip atliycam.
Ve bazi bolgeser hareketler ama onun puanini hesaplayamiyorum.
Zaten cok fazlada puan etmiyor.

Çok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Geçmiş olsun canım.
Çok geçmiş olsun canım bu grip berbat bişey
Hepinize teşekkür ederim diyete uyamiyorum ama çokta yiyemiyorum hala hafif baş dönmem ve mide bulantim var sabah ilk uyandığımda iyi gibiydim ama saatler ilerleyince tükeniyor insan sizlerde kendinize dikkat edin valla dün hastanenin acili benim gibi hastalarla doluydu acilde serum takılacak yer kalmamıştı

Hepinize teşekkür ederim diyete uyamiyorum ama çokta yiyemiyorum hala hafif baş dönmem ve mide bulantim var sabah ilk uyandığımda iyi gibiydim ama saatler ilerleyince tükeniyor insan sizlerde kendinize dikkat edin valla dün hastanenin acili benim gibi hastalarla doluydu acilde serum takılacak yer kalmamıştı
Sen kendine dikkat et canım böyle zamanlarda diyet düşünülmüyor bende yeni atlattım günlük yemedigim kalmadı iyilesmek için yapacak bişey yok bol vitamin meyve yedim

Göbek deliğinden aldım ölçüyü,hırs yaptım incelecek o bel inşallah tabi,dans etmeyi seviyorum dansla biraz da platesle falan incelir diye umut ediyorum

Back
X