Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canm şakaklarnın alnının filan ağrıyan kısımlarına nane yağı sűrsen o çok iyi geliyor sűrűlen yerleri baya güzel uyuşturuyor
evde var akşam sürey,m cnm ama benim tüm kaslarım tutuluyor su an sırtım felan tutulmuş durumda parmaklaım zor yazıyor

Kızlar günaydın Cuma ya göre —200 ün... ama çok fena hastayım sütüm çok dolmuş göğüslerim resmen taş vücudum kırılıyor... acaba canım bişey çekti de ben mi farketmedim yaaa yatıyorum çok kötüyümmmm:hasta:

Kızlar günaydın Cuma ya göre —200 ün... ama çok fena hastayım sütüm çok dolmuş göğüslerim resmen taş vücudum kırılıyor... acaba canım bişey çekti de ben mi farketmedim yaaa yatıyorum çok kötüyümmmm:hasta:
Çok geçmiş olsun canm kiloda vermişsin tebrik ederim cumaya kadar daha düşer

ben kontrol etmiştim sanki bende mi yanlış hesapladım acaba o_O
Yüzdesi 1,032 çıkıyor sanırım o sıfırı yok saydınız ben açıkçası üyelerin hesaplamalarını kontrol edemedim, oğlanın telefonundan yaptığım için çabucak bitirmem gerekiyordu
Hatta çocuğu emzirdikten sonra tekrar tartıldim 63,8 çıktım :KK73: inşallah bu hafta bunu korurum:KK17:
Evet canım o göğüslerdeki doluluk 1 kilodan fazla farkettirebilir. Bende diyete başladığımda küçük oğlan 5 aylıktı sabah önce küçüğü sonra ortancayı iyice emzirip öyle tartılıyordum.
Bende tartildim kizlar 400 gr düşmüşüm bakalim insallah cumaya dahada düşüş gelir kiloyu almak basit vermek çok zor ne kadar kolay aldim bu kiloyu ben 60 i gormeden rahat edemiycem
İnşallah canım en kısa zamanda görürsün 60ı benimde hedefim 70in altına inmek
Canım az önce senazeynep hatırlattı sende çok sütüm dolmuş diyorsun bence -200 değil en az -700 dür
Çok su iç çok emzir canım alt kanallar sıkışabiliyor bazen geçen ay benim başımdan geçmişti. Ilık bir duş iyi gelebilir

Back
X