- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #299.281
puan kaç demiştik br hesaplasan ben karıştırıyorum dabana 15dk zumba da ekle cnm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
puan kaç demiştik br hesaplasan ben karıştırıyorum dabana 15dk zumba da ekle cnm
evet canim gördüm olsun kiz tadini cikar vallah... kilo elbet veriliyo benimde bu duruma gelmem baya sürdü sen bilion:)... gecmis olsun kuzum circir sorunu bende de var cuma cumartesi yatakdan cikamadimtebrik ederim canım.
bende kötüdür sanırım
dün gördün ınstgramdan canlı müzik vardı yanında rakı
bir hafta böyle geçecek sanırım
şuan ödem doluyum üşütmüşüm birde midemi böbreğimi bulantım var cırcırım da kısaca tartı beni özlesin biraz
Canımsın listeyi paylaşmadan önce kontrolleri yapmak gerekiyordu yani benim hatamdı oğlanın telefonunu kullandığım için acele ettim yinede birdahaki sefere iki kez kontrol ederiz.MUHTEMELEN ÖYLE OLDU . BİLİYORSUN BENDE HATA YAPIYORUM NEYSE SIRALAMA DEĞİŞMEDİ EN AZINDAN YOKSA LİSTE BAŞTAN HAZIRLANACAKTI . BİR DAHA Kİ SEFERE DAHA DİKKATLİ OLURUM CANIM
Geçmiş olsun canım.Kızlar günaydın Cuma ya göre —200 ün... ama çok fena hastayım sütüm çok dolmuş göğüslerim resmen taş vücudum kırılıyor... acaba canım bişey çekti de ben mi farketmedim yaaa yatıyorum çok kötüyümmmm![]()
Geçmiş olsun canım.
16/01/2018 - 22/01/2018
SPOR LİSTESİ
UN ÇUVALLARI
ELF_LR35/110+100+134+
yellow girl 180+210+614+
magickk 134+173+143+240+50+
tgb1907
SchonerDuft150+150+
gokyuzundekiturna
Kmsl Hnd 425+100+75
buzmavileylak
PATATES ÇUVALLARI
Ocean
drdotty 325+650+
sena zeynep 300+580+
Buki_89/372.50+110+300
Milana firuze 94+60+70+180+100+38+
nihaaal/
orkide1453/180+52,50
Bir garip/
KIZLAR PUANLAR BİRİNCİ SAYFADA YAZIYOR HERKES BENİ ETİKETLEYEREK TOPLAM PUANINI BİLDİRECEK BENİM DIŞIMDA KİMSE YAZMASIN KARIŞIYOR SONRA
Benimde hersey üst üste geldi (iş feci yoğun,annem geldi,kıza tuvalet alıştırıyorum) cok ugrayamiyorum ama bir daha daha dikkatli oluruz bi kac göz bakarsak gözden kacmaz canim kusura bakmayınCanımsın listeyi paylaşmadan önce kontrolleri yapmak gerekiyordu yani benim hatamdı oğlanın telefonunu kullandığım için acele ettim yinede birdahaki sefere iki kez kontrol ederiz.
Çok az yemişsin canım bugün.Kızlar őğlene doğru birden migrenim tuttu çok bulantılı geçeriyorum ben tutunca hatta çıkartıyorum o derece ondan sabahdan beri ilaç alıp nane yağı filan sűrűp yattım su kaybım olup fenalaştrmasn diye sűrekli yudum yudum su içtim 2ltlik su şişemi bitirmişim daha şimdi biraz biraz kendime gelmeye başladm hala yatakdaym
Sabah: bir lokma ekmek peynir
Ara:1-2 kaşık yoğurt ufak bir parça muz
Oğlen: 1haşlanms patates üzerine 5kaşık yoğurt
Ara: 2ceviz
Akşam: 1greyfurt,1yeşil elma
Sabah
1 kepekli börek ıspanaklı
3 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
Ara öğün
1 portakal
Öğle
6 kaşık mercimekli bulgur pilavı
5 kaşık tavuklu bezelye
Yoğurt
Akşam
Öğlenin aynısı
Su 3 litre
Spor yapamadım çok hastayım çünkü
Ben se daha iyiyim canım ama ilaçlarla teyzeme de pasta börek yapıyoruz o da unutturdu sanırım off benim karnım sisiyor işte olmadi lavman yapı camKızlar őğlene doğru birden migrenim tuttu çok bulantılı geçeriyorum ben tutunca hatta çıkartıyorum o derece ondan sabahdan beri ilaç alıp nane yağı filan sűrűp yattım su kaybım olup fenalaştrmasn diye sűrekli yudum yudum su içtim 2ltlik su şişemi bitirmişim daha şimdi biraz biraz kendime gelmeye başladm hala yatakdaym
Geçmiş olsun canım migren berbat bişey ya bazen benim iki üç gün sürüyor aynen bendede bulanti oluyorKızlar őğlene doğru birden migrenim tuttu çok bulantılı geçeriyorum ben tutunca hatta çıkartıyorum o derece ondan sabahdan beri ilaç alıp nane yağı filan sűrűp yattım su kaybım olup fenalaştrmasn diye sűrekli yudum yudum su içtim 2ltlik su şişemi bitirmişim daha şimdi biraz biraz kendime gelmeye başladm hala yatakdaym
Aynen canm akşama kadar kendimde diildim ilaçlarla filan biraz hafifledi şimdi bende inşallah yarın devam etmez diye dua ediyorum gerçekten berbatGeçmiş olsun canım migren berbat bişey ya bazen benim iki üç gün sürüyor aynen bendede bulanti oluyor
Afiyet olsun kurupatlıcan bende çok severim sporlarnda harika gidiyorBugünkü menüm
Kahvaltı dünden kalan az parça hindistan ceviz unlu pankek 1 yumurta az peynir domates salatalik 5 zeytin
Ara yarim portakal yarim elma
Aksam izgara tavuk az kuru patlican biraz yoğurt
2 lt su
Spor 40 dk dorisin videosu
Toplam 160 puanSchonerDuft