Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çok az yemişsin canım bugün.
Hastaydım canm bulantı olduğu için yemek yiyemedim ondan meyve ,yoğurt vs tarzı yedim sabah bastrsın diye azına bir lokma peynir ekmet attm onuda geri çıkarttm sonra bir iki kaşık yoğurt yedim tutsun diye vs. O tarz ilerledi gűn yani bulantıyla műcadele

Ben se daha iyiyim canım ama ilaçlarla teyzeme de pasta börek yapıyoruz o da unutturdu sanırım off benim karnım sisiyor işte olmadi lavman yapı cam
Ben çok ağır oluyorum canm ayakta duramadm çıkartp durduğum için tabi halsizlik migde agrisi ve bulantisı oluyor yatakda kivraniyorum ben zaten beynimin ağrısı ayrı ışık ses filan olmayan yerde ancak ilaç alıp yatmam lazm yoksa geçmez oofff canm senin o bőreklerin pastalarn yanında işin ne canın çekmiyormu zor olcak sana yaaa bu arada lavman ne ?

Sabah: iki dilim keçi peyniri 3 çeri domates zeytin iki dilim ekmek çay.

Yarım muz

Öğlen: buharda pişmiş 20 25 yaprak ıspanak bir küçük karnabahar üzerine yoğurt.

Bir Nescafe şekersiz.

Akşam; bir tabak kereviz yemeği bir kase yoğurt 1 dilim ekmek.
3 lt su.
Afiyet olsun canım çok güzel menü akşamki ekmeği öğleye çeksen daha da güzel olur
Bugünkü menüm
Kahvaltı dünden kalan az parça hindistan ceviz unlu pankek 1 yumurta az peynir domates salatalik 5 zeytin
Ara yarim portakal yarim elma
Aksam izgara tavuk az kuru patlican biraz yoğurt
2 lt su
Spor 40 dk dorisin videosu
Toplam 160 puan SchonerDuft SchonerDuft
Afiyet olsun canım sanırım ekmek yemeyenlerdensin çok güzel
Kuru patlıcan demiyeydin iyyydi
Aynen canm akşama kadar kendimde diildim ilaçlarla filan biraz hafifledi şimdi bende inşallah yarın devam etmez diye dua ediyorum gerçekten berbat
Geçmiş olsun sarıkızım çok üzüldüm
Mesajlarını gördüm bişey yiyememişsin
Ben migrenim tuttuğunda beyaz sıvılarla ve çiğ sebzelerle beslendiğimde kendimi iyi hissederim (tamamen psikolojik)
Kafein içeren ilaçlarda ağrıyı kesmeye ve enerjiyi arttırmaya katkıda bulunuyor ama herkesin farklı bir yöntemi var umarım çabucak geçer

Takım da aktiflerin sayısı giderek azalıyor mu ne :işsiz::işsiz:
Diyet ve spor herkesin harcı değil canım biraz takılıp gider bazıları.
orkide1453 orkide1453 canım seninde migrenin tutmuş geçmiş olsun lavman demişsin neden lavman daha kolay ilaçlar şuruplar varken

Afiyet olsun canım çok güzel menü akşamki ekmeği öğleye çeksen daha da güzel olur

Afiyet olsun canım sanırım ekmek yemeyenlerdensin çok güzel
Kuru patlıcan demiyeydin iyyydi

Geçmiş olsun sarıkızım çok üzüldüm
Mesajlarını gördüm bişey yiyememişsin
Ben migrenim tuttuğunda beyaz sıvılarla ve çiğ sebzelerle beslendiğimde kendimi iyi hissederim (tamamen psikolojik)
Kafein içeren ilaçlarda ağrıyı kesmeye ve enerjiyi arttırmaya katkıda bulunuyor ama herkesin farklı bir yöntemi var umarım çabucak geçer

Diyet ve spor herkesin harcı değil canım biraz takılıp gider bazıları.
orkide1453 orkide1453 canım seninde migrenin tutmuş geçmiş olsun lavman demişsin neden lavman daha kolay ilaçlar şuruplar varken
Sağol canim aynen ekmek yemiyorum kuru patlicani sevmeyen az heralde çok tuketirim yazin sağolsun annem kurutmuş yoksa ben zor istanbulun neminde kurutmak imkansiz

görümcemler gelirken olmega getirmişler bizde de gold u var rakısı birası derken nasıl bir hafta geçirecem bilmiyorum :KK70: dün iki dublede göçtüm :KK70: birde tarot kartları getirmişler bana çok mutlu oldum . sizler naptınız burayı çok özledim eskisi gibi aktif olamıyorum işlerde çok yoğun .
Kızım az iç sen yarışma enişteyle
Sen bedenine iyi bakcan! Unutuyorsun sanki yoksa bana mı öyle geldi
Tarot mu
Beni de sıraya al (falları çok seven bi üyemiz vardı Turkuaz07 Turkuaz07 çakılın annesi )

Sağol canim aynen ekmek yemiyorum kuru patlicani sevmeyen az heralde çok tuketirim yazin sağolsun annem kurutmuş yoksa ben zor istanbulun neminde kurutmak imkansiz
Tebrik ederim canım ekmekten kurtulmak kolay değil
Benim ekmekle yemeyi çok sevdiğim şeyler var haftada iki kere ikişer dilim ekmek yiyorum mesela menemen yada melemen :KK70:)
Kuru patlıcanı soğan biber domates ile kavurup üzerine yoğurt dökerek servis etmek fikrini bu takımda bir arkadaş paylaşmıştı ilk kez o zaman denedim muhteşem

Kızım az iç sen yarışma enişteyle
Sen bedenine iyi bakcan! Unutuyorsun sanki yoksa bana mı öyle geldi
Tarot mu
Beni de sıraya al (falları çok seven bi üyemiz vardı Turkuaz07 Turkuaz07 çakılın annesi )
Yaa inanır mısın artık herşey yiyip içiyorum doğru diyorsun haklısın ama biraz dagitmaya ihtiyacım var. Bakarım tabi öğrenmem için bol bol kart açmam lazım bugün 2 kişiye baktım enişte iyi başladın dedi. Kendi de bakıyor ara ara . Haftaya bakarım sana özelden mesaj atarım

Benim ekmekle yemeyi çok sevdiğim şeyler var haftada iki kere ikişer dilim ekmek yiyorum mesela menemen yada melemen :KK70:)
Kuru patlıcanı soğan biber domates ile kavurup üzerine yoğurt dökerek servis etmek fikrini bu takımda bir arkadaş paylaşmıştı ilk kez o zaman denedim muhteşem
Ekmek arası tuzlu fıstık gibi ya da pilav gibi değil mi ergenligim bunlar ile geçti o zaman çıtırdım ve gençtim

Ben çok ağır oluyorum canm ayakta duramadm çıkartp durduğum için tabi halsizlik migde agrisi ve bulantisı oluyor yatakda kivraniyorum ben zaten beynimin ağrısı ayrı ışık ses filan olmayan yerde ancak ilaç alıp yatmam lazm yoksa geçmez oofff canm senin o bőreklerin pastalarn yanında işin ne canın çekmiyormu zor olcak sana yaaa bu arada lavman ne ?
yok teyzemin günü var yemek yiyip yaptık cnm da çekmedi ama yorulmuşum bgn cok yorgunum lavman nasıl anlatsam netten bı bak cnm:olamaz:hangi ilacı kullanıyorsun mıgrene

16/01/2018 - 22/01/2018
SPOR LİSTESİ

UN ÇUVALLARI

ELF_LR35/110+100+134+
yellow girl 180+210+614+
magickk 134+173+143+240+50+160+
tgb1907
SchonerDuft150+150+150+90+
gokyuzundekiturna
Kmsl Hnd 425+100+75
buzmavileylak

PATATES ÇUVALLARI

Ocean
drdotty 325+650+
sena zeynep 300+580+
Buki_89/372.50+110+300
Milana firuze 94+60+70+180+100+38+83+
nihaaal/
orkide1453/180+52,50
Bir garip/

KIZLAR PUANLAR BİRİNCİ SAYFADA YAZIYOR HERKES BENİ ETİKETLEYEREK TOPLAM PUANINI BİLDİRECEK BENİM DIŞIMDA KİMSE YAZMASIN KARIŞIYOR SONRA

Bende kolay birakmadim canim eşim yer ben bakarim hele ki bizim memleketin ekmeği vardir ekşi mayali patatesli isitinca yumusacik olur uzerinede tereyağı yemede yaninda yat :KK70:yani arada gelir bizede dayanamam azicik da olsa yerim kuru patlıcanida salcali bol soğanlı kavururum üzerinede yoğurt :KK8:

Back
X