Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende kolay birakmadim canim eşim yer ben bakarim hele ki bizim memleketin ekmeği vardir ekşi mayali patatesli isitinca yumusacik olur uzerinede tereyağı yemede yaninda yat :KK70:yani arada gelir bizede dayanamam azicik da olsa yerim kuru patlıcanida salcali bol soğanlı kavururum üzerinede yoğurt :KK8:
Memleket nere? Biz de çok yaparız kuru patlıcan, kuru biber,yeşil fasulyeyi de kuruturuz,kuru domates ayy hepside favorim çok severim

Afyonluyum canım aynen bütün kurulari severim kışın kurtarici sen nerelisin
Ben elazigliyim canım ,bizim orda da çok yapılır,kesinlikle hem kurtarıcı hem de çok sağlıklı,mesela kışın benim evime domates,patlıcan,biber girmez sağlıklı bulmuyorum,kurutulmuslar yetiyor bana

tugbaFB tugbaFB
Canım kızın tuvalet eğitimi nasıl gidiyor, kreşte destekliyorlar mı? Çocuğun hazır mı? Zorlamayla ters tepiyor yaz ayları daha kolay olmaz mıydı?
Hadi şu yoğunlukları atlatta birlikte coşturalım takımı
Annen de gelmiş gözün aydın
canım kendi istedi başlamayı
rahatsız oluyordu her şiş ve kaka sonrası kreşteki öğretmeniyle de konuştuğumda aynı şeyi söyledi başlayabilirsiniz bence dedi hazır annemde gelmişken başlayalım dedik
öncelikle evde başlıyoruz bu hafta göndermiyoruz kreşe gündüz annem gece ben , haftaya da kreşte devamını getirecekler
dün 3. günümüzdü kaka sorununu hallettik ama şiş te 1-2 sefer kaçırdığımız oldu (kaçırdığında çok üzülüyor yine yaptım yaaa offf felen diyor :KK70:)
gece bağlıyor olmama rağmen gece 3 kere şişim var kakam var diye uyandırdı beni ve her seferinde de yaptı
zamanla şiş kaçırmalarıda olmayacaktır sanırım

Ben elazigliyim canım ,bizim orda da çok yapılır,kesinlikle hem kurtarıcı hem de çok sağlıklı,mesela kışın benim evime domates,patlıcan,biber girmez sağlıklı bulmuyorum,kurutulmuslar yetiyor bana
Aynen canım haklisin herşey mevisiminde güzel bende pek almam

canım kendi istedi başlamayı
rahatsız oluyordu her şiş ve kaka sonrası kreşteki öğretmeniyle de konuştuğumda aynı şeyi söyledi başlayabilirsiniz bence dedi hazır annemde gelmişken başlayalım dedik
öncelikle evde başlıyoruz bu hafta göndermiyoruz kreşe gündüz annem gece ben , haftaya da kreşte devamını getirecekler
dün 3. günümüzdü kaka sorununu hallettik ama şiş te 1-2 sefer kaçırdığımız oldu (kaçırdığında çok üzülüyor yine yaptım yaaa offf felen diyor :KK70:)
gece bağlıyor olmama rağmen gece 3 kere şişim var kakam var diye uyandırdı beni ve her seferinde de yaptı
zamanla şiş kaçırmalarıda olmayacaktır sanırım
Maşallah canım işin zor kısmını geçmişsiniz siz. Kaçırınca üzülür tabi. Şimdi bunu görev edinmiştir:KK200: Tuvalet eğitimi bir bütün bezi çıkardıysan bir kere, gece de bağlamamak gerekir. Biz bezi çıkardığımız gün itibariyle hiç kaçırmadık ama senin kız küçük benim oğlan en az 6 ay daha büyüktü ve abisi var örnek olan.

16/01/2018 - 22/01/2018
SPOR LİSTESİ

UN ÇUVALLARI

ELF_LR35/110+100+134+
yellow girl 180+210+614+
magickk 134+173+143+240+50+160+
tgb1907
SchonerDuft150+150+150+90+
gokyuzundekiturna
Kmsl Hnd 425+100+75
buzmavileylak

PATATES ÇUVALLARI

Ocean
drdotty 325+650+
sena zeynep 300+580+
Buki_89/372.50+110+300+406
Milana firuze 94+60+70+180+100+38+83+
nihaaal/
orkide1453/180+52,50
Bir garip/

KIZLAR PUANLAR BİRİNCİ SAYFADA YAZIYOR HERKES BENİ ETİKETLEYEREK TOPLAM PUANINI BİLDİRECEK BENİM DIŞIMDA KİMSE YAZMASIN KARIŞIYOR SONRA

Maşallah canım işin zor kısmını geçmişsiniz siz. Kaçırınca üzülür tabi. Şimdi bunu görev edinmiştir:KK200: Tuvalet eğitimi bir bütün bezi çıkardıysan bir kere, gece de bağlamamak gerekir. Biz bezi çıkardığımız gün itibariyle hiç kaçırmadık ama senin kız küçük benim oğlan en az 6 ay daha büyüktü ve abisi var örnek olan.
28 aylığız biz şimdi kaçırmalar olunca gece tedbirli olalım dedik (aslında bana kalsa ben bağlamam hatta sanırım yarından sonra bağlamayacazda)
ilk gün kaçırdığını da hissetmemişti ama 2. gün farketti ama tam olarak şişini hala söylemiş değil ama oturtugunda yapıyor ve çok seviniyor yaptım diye
bilmiyorum bu kadar emek verip dediğin gibi zor kısmı halledip tekrar beze dönmek istemiyorum ama erken mi diye de düşünmüyor değilim :KK51:

Günaydın canım,valiz hazırlıyorum öğleden sonra cikicaz inşallah.
Bu arada bir kaç egzersiz programı indirdim onları yapıyorum bir ayın sonunda bakalım ölçülerim nasıl değişecek çok merak ediyorum
bende çok fark edecek bel bölgeni özellikle çalıştır.

Back
X