Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ooooo canım çok abartmışsın bence bu kadar fazla yapma mesela. Bi gün bisiklet bi gün dans bi gün hareketler olarak yapabilirsin
Evt canm işte dün magickk magickk ile bizde onu konuşuyorduk çok hata ettim pişman oldum hani 60-62 kilo filan olsam diyim kilo gitmesin sorun diil kas artsın daha iyi hem bedenim kuculur hem vucut sıkı gergin daha gűzel olur ama 70kilo iken yapılcak şey diil di bu cok hata ettim çok pişman oldum bidaha yapmam zaten dűn hiç spor yapmadm vucudu dinlendirdim ama bőlgeselleri direk bırakdm yani bugun ve diğer gűnler artk sadece cardio çeşitleri yapıcam bisiklet,koşu,yűrűyűş,zıplama,dans vs. gibi cardio çeşitleri dışında yapmıycam canm en az 5kilo daha vermeden bőlgesel eklememe kararı aldm sadece yağ yakıcı cardiolar ile devam

Evt canm işte dün magickk magickk ile bizde onu konuşuyorduk çok hata ettim pişman oldum hani 60-62 kilo filan olsam diyim kilo gitmesin sorun diil kas artsın daha iyi hem bedenim kuculur hem vucut sıkı gergin daha gűzel olur ama 70kilo iken yapılcak şey diil di bu cok hata ettim çok pişman oldum bidaha yapmam zaten dűn hiç spor yapmadm vucudu dinlendirdim ama bőlgeselleri direk bırakdm yani bugun ve diğer gűnler artk sadece cardio çeşitleri yapıcam bisiklet,koşu,yűrűyűş,zıplama,dans vs. gibi cardio çeşitleri dışında yapmıycam canm en az 5kilo daha vermeden bőlgesel eklememe kararı aldm sadece yağ yakıcı cardiolar ile devam
Bence de canım biraz kilo ver sıkılaşmak için yaparsın diğer sporları

geçen sene 21 gün meyve dahi yemedim cnm 60a kadar indim 3 kılo verdim arkadaşım ısrarla ananas detoksu yap diyor ama detoks mantığı benim psıkolojımı bozuyor ama bak ben elma suyu yapmıştım çok fayda etmişti onu yapalım hem kış karanfil tarçın karabiberli lımon o ödem attırıyor iki gün içicez arkadaş bunun mısır püsküllüsünü yaptı full vc ye çıkmış ben haftasonu kendimi toplayıp pazartesi başlamak istiyorum ama spora yüklencem
Canm benim dediğimde de elma,greyfurt,limon,portakal,nar var hepsi bol bol yağ yakıcı C vitamini içeriyor canm sabah kahvaltımı yapıcaz őğle ve ara őğűn olarak bunu içelim akşamda hafif bişey yiyede biliir hemde çok vitamin alms olucaz rahatca sporda yapabiliriz ben zaten hergűn bisiklet ve zumba yapmaya devam edicem

Bence de canım biraz kilo ver sıkılaşmak için yaparsın diğer sporları
Aynen canm şuan zaten yeterince sıkıyım boşa daha kas arttrp tartıda fazlalaşma yada sabit çıkmaya sebep olmıyım 5-10 kilo verirsem anca ozaman tekrar sıkılaşma ihtiyacm olur zaten

23/01/2019 29/01/2019
SPOR LİSTESİ

UN ÇUVALLARI

ELF_LR35
yellow girl
magickk 160+
tgb1907
SchonerDuft 150+
gokyuzundekiturna
Kmsl Hnd
buzmavileylak

PATATES ÇUVALLARI

Ocean
drdotty
sena zeynep

Buki_89
Milana firuze 280+
nihaaal
orkide1453
Bir garip

herkes son listeyi alıntı yaparak sporunu eklesin kızlar
Bu günden 64 puanım var.
1 dk plank 20 puan
110 suguats 44 puan

Canm benim dediğimde de elma,greyfurt,limon,portakal,nar var hepsi bol bol yağ yakıcı C vitamini içeriyor canm sabah kahvaltımı yapıcaz őğle ve ara őğűn olarak bunu içelim akşamda hafif bişey yiyede biliir hemde çok vitamin alms olucaz rahatca sporda yapabiliriz ben zaten hergűn bisiklet ve zumba yapmaya devam edicem
Ben acıkırım kiz öğlen sadece bu suyla

Kahvaltı : 2dilim tambuğday,beyaz peynir, 2çeri domates,5zeytin,çay

Ara: 150ml sűtlű kahve

Ara: yarım portakal

Akşam: Bűyűk kase terbiyeli tavuk çorbası

Simdi de bir greyfurt yedim

Spor:
200trambolin zıplama: 25 puan
1saat kondisyon bisikleti: 180puan
Toplam bugűn : 205 puan
SchonerDuft SchonerDuft

23/01/2019 29/01/2019
SPOR LİSTESİ

UN ÇUVALLARI

ELF_LR35
yellow girl = 205
magickk 160+
tgb1907
SchonerDuft 150+
gokyuzundekiturna
Kmsl Hnd
buzmavileylak

PATATES ÇUVALLARI

Ocean
drdotty
sena zeynep

Buki_89
Milana firuze 280+
nihaaal
orkide1453
Bir garip

herkes son listeyi alıntı yaparak sporunu eklesin kızlar

23/01/2019 29/01/2019
SPOR LİSTESİ

UN ÇUVALLARI

ELF_LR35
yellow girl = 205
magickk 160+
tgb1907
SchonerDuft 150+
gokyuzundekiturna
Kmsl Hnd
buzmavileylak

PATATES ÇUVALLARI

Ocean
drdotty
sena zeynep

Buki_89
Milana firuze 280+64
nihaaal
orkide1453
Bir garip

herkes son listeyi alıntı yaparak sporunu eklesin kızlar[/QUOTE]

]23/01/2019 29/01/2019
SPOR LİSTESİ

UN ÇUVALLARI

ELF_LR35
yellow girl = 205
magickk 160+
tgb1907
SchonerDuft 150+
gokyuzundekiturna
Kmsl Hnd 160+
buzmavileylak

PATATES ÇUVALLARI

Ocean
drdotty
sena zeynep

Buki_89
Milana firuze 280+
nihaaal
orkide1453
Bir garip

Spor:
SchonerDuft SchonerDuft
Yediklerin baya az sabaha etkiler diye düşünüyorum

Spor:
SchonerDuft SchonerDuft

Afiyet olsun canım.

Sabah: iki dilim ekmekten kaşarlı tost 1 haşlanmış yumurta iki bardak çay.

Öğlen 7 tane badem.kereviz salatası yoğurtlu tavuklu

Aksam: eve servis pideli köfte sadece üç parça pide 5 köfte bir kase yoğurt. Annemdeydim yemek yapmadım. 2lt su

Back
X