Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım daha yaza çokkkkk varrrrrr verirsin ya ümitsiz olma:KK49:
inslh canm yaaa valla çoğu gece aç yatyorum ve benim de canm artk kurabiye kek vs. Çekiyor ama kilo vermem gerek diye onları gőrdűğűm yerden bile kaçıyorum ondan bukadar sıkıp da kilo verdigni gormeyince biraz űmitsizlik oluyor evt haklsn moralimi biraz toplamam lazm benim boyle kotu bir huyum var diyet yapınca her hafta dűşűş bekliyorum bir hafta dűşűş gőrmessem hemen demorelize oluyorum malesef :KK43: umarm bir kaç gűnű bir dűşűş olurda tekrar motive olurum

Sabah: 1ince dilim salam,1ince dilim sucuk,bir kaç parça sosis ve peynir, 2dilimekmek ,çay

Ara: 100ml sűtten kahve,1mini muz

Oğlen: 1kase terbiyeli tavuk çorbası

Ara: 3kaşık yoğurt

Akşam: çeyrek portakal,çeyrek elma,çeyrek nar,1greyfurt,1limon makinadan çekip içtim

kızlar 2gün bu detoks tarifinden içicem :KK66:

Spor:KK55:
100 dakika kndsyn bisikleti= 300puan
200 zıplama = 25puan
Toplam bugun = 325puan
Harika :KK9:detoks iyi gelir inşallah canim bana hic iyi gelmiyor fazlasiyla yiyiyorum

62 de sana iyi olur canim 58 diye takilma bence sen 62 de 36 bedene düşersin kesin :confused:
Evt ca zaten fikrim biraz ondan da değişti yabi 62 ye dűşmem gerek orası kesin ama 62 nin altına dűşmem gerekmeye bilir zaten olmam gereken bedenin normalde en az 1beden altında oluyorum ondan 62kiloda iken 36 olursam zaten diyet yapmama gerek kalmamış olucak :KK200: bu arada madonnada bizle aynı boyda ama 61-62 kilo ce çoookkk fit :KK48: tabi 62de benimde kas oranım okadar olmuş olursa zaten altına inmem ben de :KK70: hedef madonna

Evt ca zaten fikrim biraz ondan da değişti yabi 62 ye dűşmem gerek orası kesin ama 62 nin altına dűşmem gerekmeye bilir zaten olmam gereken bedenin normalde en az 1beden altında oluyorum ondan 62kiloda iken 36 olursam zaten diyet yapmama gerek kalmamış olucak :KK200: bu arada madonnada bizle aynı boyda ama 61-62 kilo ce çoookkk fit :KK48: tabi 62de benimde kas oranım okadar olmuş olursa zaten altına inmem ben de :KK70: hedef madonna
Aynen canim gerek yok 58 e belki sende kötü durur neyse bir düşte bakarsin bence ama 62 ideal

blonde ambition blonde ambition canım neden zigzag kalori diyetini denemiyorsun? Herkesin metabolizması farklı tabi. Ama bende çok işe yaramıştı 3,5 ayda 22 kilo verdim büyük kısmını zigzag yöntemle.
Canm ben gűnlűk 1650 kalori yakyrm metobolizma hızım 1650çıkmştı ondan 1kilo 7700 kalori olduğu için haftada 1kilo vermek için gűnlűk 1100 eksik almam lazm oda 1650-1100 = 550 ediyor yani haftada 1kilo vermem için gűnlűk en fazla 550 kalori almam lazım oda hem imkansız hemde şok diyetlerin bile altında bir rakam canm yani en fazla olabilecek ben eğer hergűn 1100 kaloride kalabilirsem haftada 500grm verebiliyorm

Canm ben gűnlűk 1650 kalori yakyrm metobolizma hızım 1650çıkmştı ondan 1kilo 7700 kalori olduğu için haftada 1kilo vermek için gűnlűk 1100 eksik almam lazm oda 1650-1100 = 550 ediyor yani haftada 1kilo vermem için gűnlűk en fazla 550 kalori almam lazım oda hem imkansız hemde şok diyetlerin bile altında bir rakam canm yani en fazla olabilecek ben eğer hergűn 1100 kaloride kalabilirsem haftada 500grm verebiliyorm
Yaptığın sporlada bi kalori açığı sağlıyorsun canım Onuda kat hesaba.
Ben aç kalmamak İçin sürekli kendime yöntemler bulmaya çalışıyorum
Sende aç kalmadığın daha kolay bir yöntem bulursun umarım

Uzun zamandır menü paylaşmıyorum bugün yine başlayalım
9:00
1 fincan süt nescafe
1 dilim kızarmış t.b ekmeği
12:00
1 yumurtadan sebzeli omlet
1 dilim hellim peyniri ızgara
Çok bardak çay:rapci:
16:00
1 kabak muffin (mücver gibi karışım hazırlanıp muffin kalıplarında yağsız olarak pişirilir)
Çay
19:00
Közlenmiş patlıcandan karnıyarık
1 bardak yoğurt
Domates salatası 2 kaşık karabuğday
21:00 sonrası
Portakallı beyaz çay
1 kuru kayısı

Yaptığın sporlada bi kalori açığı sağlıyorsun canım Onuda kat hesaba.
Ben aç kalmamak İçin sürekli kendime yöntemler bulmaya çalışıyorum
Sende aç kalmadığın daha kolay bir yöntem bulursun umarım
işte ondan spora yukleniyorum canm yoksa veremem ondan geçen hafta abartı şekilde yűklenmiştim dansa filan çok yűklenince 900gram gitmişti ozman yani ben hem cok spor yapip hemde duşűk kaloride kalmam lazm ki anca ikisi birden kalori açığı yapsn zıplama ve dansı filan arttp kalori fazla yaaya çalışmam gerekiyor canm birde proteine az daha ağırlık vereyim tok tutsun diye bari bu arada senin yœntemlerini okudum azőnce biraz gerçekten bayıldım tam benlik çoğuda aslında onlar da aklımda canm bana da ilham oldun ayrıca 22kilo műthiş :KK200: seni çok takdir ettim ve őrnek almaya çalışıcam

Uzun zamandır menü paylaşmıyorum bugün yine başlayalım
9:00
1 fincan süt nescafe
1 dilim kızarmış t.b ekmeği
12:00
1 yumurtadan sebzeli omlet
1 dilim hellim peyniri ızgara
Çok bardak çay:rapci:
16:00
1 kabak muffin (mücver gibi karışım hazırlanıp muffin kalıplarında yağsız olarak pişirilir)
Çay
19:00
Közlenmiş patlıcandan karnıyarık
1 bardak yoğurt
Domates salatası 2 kaşık karabuğday
21:00 sonrası
Portakallı beyaz çay
1 kuru kayısı
iyiki paylaşmışsn harika bir menü

Back
X