Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benimde 1850 ile 2 bin arasi cikmisti herkesin metabolizmasi farkli mesela ben cok sporla az veririm diğeri hiçbirşey yapmadan verir :KK70:ilk başta çok veririm sonra durur bazi hafta hiç veremeyebilirim bazısı takir takir veriyor diyetisyen bana çok az veriyosun demişti napayim dedim bende :-)
Oo senin 1850-2000 e az demiş benim 1650yi gőrse şok olucak :KK57: ca dűşűnsene yaaa ben hergun 350kalorilik spor yaptgda toplam 2000 kalori yakiyorum yani hergün 2saat spor yaparak ben anca hic spor yapmayan biriyle esit kalori yakmis oluyorum :KK22: hiç adil diill :KK61: erkekler 3000 kaloriye kadar yakıyor çok şanslılar

Oo senin 1850-2000 e az demiş benim 1650yi gőrse şok olucak :KK57: ca dűşűnsene yaaa ben hergun 350kalorilik spor yaptgda toplam 2000 kalori yakiyorum yani hergün 2saat spor yaparak ben anca hic spor yapmayan biriyle esit kalori yakmis oluyorum :KK22: hiç adil diill :KK61: erkekler 3000 kaloriye kadar yakıyor çok şanslılar
Çok şanssızmışsın canım anlattığına göre o zaman sende extra bişeyle destekle mesela ben yoğurtlu zencefil zerdeçal ve tarçın karışımından her zaman iyi sonuç almışımdır

Aynen canım erkekler cok sansli demistim ya önceden esimle ayni seyleri yedik o masallah baklava börek hepsini goturur hic kilo almazken hatta 1 kilo vermiş ben 4 kilo aldim bu nasil iş ya :kızgın:benimle dalga geçti tabi sen hep aç kal bence dedi gıcık oldum :oha:

Aynen canım erkekler cok sansli demistim ya önceden esimle ayni seyleri yedik o masallah baklava börek hepsini goturur hic kilo almazken hatta 1 kilo vermiş ben 4 kilo aldim bu nasil iş ya :kızgın:benimle dalga geçti tabi sen hep aç kal bence dedi gıcık oldum :oha:
Benimki de őyle :KK48: aralıksız yer sonra bana senin bu açlkla bir deri bir kemik olman lazm resmen hiçbirşey yemiyorsun der dalga geçer :KK70: tabi biz akşam yemeginden sonra ağzımıza birsey surmuyorken kendileri ekstra 5-6 ogűn yapiyor resmen:KK70: aksm yemk sonrasi tatli gidiyo çerez geliyo o gidiyo meyve geliyo meyve gidiyo sanki bi migdem kazindi deyip sandavic yapiyo vs. :KK57: ben normal yiyorum sen aç duruyosun diyor bana :deli: kio alabilmen çok ilginç nasl alyon sen anlamadm diyo:KK70::KK70::KK70:

Benimki de őyle :KK48: aralıksız yer sonra bana senin bu açlkla bir deri bir kemik olman lazm resmen hiçbirşey yemiyorsun der dalga geçer :KK70: tabi biz akşam yemeginden sonra ağzımıza birsey surmuyorken kendileri ekstra 5-6 ogűn yapiyor resmen:KK70: aksm yemk sonrasi tatli gidiyo çerez geliyo o gidiyo meyve geliyo meyve gidiyo sanki bi migdem kazindi deyip sandavic yapiyo vs. :KK57: ben normal yiyorum sen aç duruyosun diyor bana :deli: kio alabilmen çok ilginç nasl alyon sen anlamadm diyo:KK70::KK70::KK70:
:-):KK70::KK70:

Naptınız kızlar nasılsınız.
Görümcem bende bugün Yarın pazartesi gidicekler . Reformer ın de jubilesini bugün yaptım. Sizler naptınız kaçamak yapan yoktur umarım
Bende yok hatta kızım tatlı istedi yaptm yediler ama ben sadece tatlıya eklediğim muz dan bir kaç dilim yiyip kahve içtim 69 - 68 lere donene kadar ufacık bir kacamak bile yapmiycam oyle kararm var yani :KK66: spor konusunda şimdilik bir şey yapmadm ama gűzel ődem attrp cok iyi kalori yaktırdığı için birazdan zuba yapmayı dűşűnűyorum canm bugűn zumba ve zıplama yapıcam

Milana firuze Milana firuze dün korkuyordu tartılmaktan artı gelme ihtimali yüksek
Hadi Firuze bu saate kadar tartılmamış olamazsın
Cok üzgünüm canım dün internetim olmadı. 67.8 100 gram gitmişdi.
Ayrıca artık mezun olmak isdiyorum kilomdan memnunum hem aktıf olamıyorum hemde ailem ve eşin daha fazla zayıflamamı isdemiyor.

Milana firuze Milana firuze neden bildirim yapmadn canm sen de gűzel spor yapıyordun kaç çıktn merak ettim tartılmadın mı hala?? Sen hergűn giriyordun da buraya canm birşey mi oldu? Bir sorun mu var yoksa??
Hiç bir sorun yok sadıce internetim bitdi bildirim yapamadım 67.8 cıkdım 100 gram gitmiş mezun olmak isdiyorum

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates
1 dilim pide ekmek

Ara
2 is bir arada nescafe
1 küçük hoşbeş

Akşam
5 kaşık taşlık kavurma
3 kaşık. Bulgur pilavı