- 7 Ocak 2018
- 27.545
- 79.978
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #299.881
Sağol tatlımAfiyet olsun canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol tatlımAfiyet olsun canım.
Tut bir niyet 4 kart açacam özelden yazacam sonra niyetinle ilgili birşey yazma bana etkisinde kalmayayım
Aynen çok zor valla ama anne olmak güzel... benim kız da uyumuştu şimdi geri uyandı ayağımda sallıyorumSağol canım benimde bu hafta ufaklık durmadı zor oluyor bazen şu an büyük olan uyudu diğerini de babası pispisliyor. Duşa girdim çocuklarla 1 saat yalnız kaldı bu çocuklar senin hakkını nasıl oduyecek diyordedim anla işte sen bir saat ben 20 saat tepelerindeyim
![]()
Tuttum canmTut bir niyet 4 kart açacam özelden yazacam sonra niyetinle ilgili birşey yazma bana etkisinde kalmayayım
Yaaaaaa bende istiyorum lütfennnnnTut bir niyet 4 kart açacam özelden yazacam sonra niyetinle ilgili birşey yazma bana etkisinde kalmayayım
Afiyet olsun canım guZel menü spor da her gün 1 saat yapsan zaten alışırsın.İyi akşamlar herkesee
Kahvaltı
- 1 yumurta, yarım kk peynir, 5 yeşil zeytin, 1 dilim ekmek
Ara
- 1 portakal
Akşam
- Balık, salata
Ara
- sade Türk kahvesi, çay
Su: yatana kadar 2 lt olur
Spor: Bugün yapmadım malum uzun süre ara verince Dün ki küçücük Bir harekette bile hamlamışımbugün ara verip yarın devam ederim dedim
Enerjik güzel haftalarınız olsun![]()
Amin canım sağol inşallah ben yine gece nöbetteyim:)Çok geçmiş olsun kısa sürede iyileşir inşallah![]()
Yellow da yazdım şimdi .
Yapmayanı zorlayamayız ki dorty yazmıyorlar yapmıyorlar.
Ayrıca çok yoğunum beyan dönemleri misafirim eşimle ciddi sorunlarım boşanma bile olabilir ben nasıl Her şeyi bir kenara bırakıp fazladan zaman ayirayim liste yi toplamayı unuttum yoğunum sorunlarım var . Neyse bana müsade
Kuzum enerjim kalmadı 2 kişiye açtım sana salı akşamı bakarım 22 gibi evde olursam daha iyi odaklanirim
Yaaaaaa bende istiyorum lütfennnnn
Tuttum bile niyetimi
Hadi bebemi sallıyom ayağımda
Bekliyorumm![]()
Allah razı olsun canım inşallahOyyy kuzucum inşallah herşey yoluna girer Rabbim gönlünden ne geçiyorsa kabul etsin inşallah.
Bizde bireysel yarışa döneriz sporda puanlama sistemi ile kaybedene listedeki herşey 10 tekrar × 3set halinde ceza verir mekiz plank şeklindeAynen canm bende buna sinir oldum sűrekli teşvik etmek zorunda kalyoruz hatta spor yapsa bile listeye puan yazmayip ugrasmiyor kimse sanki zorluyormusuz gibi tabiki zorliyamayiz bosuna takip edcez diye sorumluluk almaya calsnca kendimiz stres oliyoruz istemeyen yapmasn grup bőyle olmaz cunki zorla grup olunmaz zaten sporu severek yapan insanlar kendilerine herdurum da vakit yaratp yapiyorlar yapmayan yapmasn kendi bilir bencede bu arada sorunlarna űzűldűm inslh en kısa sűrede dűzelir ama yoğun olduğunu zaten biliyorum bunu kac defa soyledigin ve listeyi siz takip edin siz ekleyin bu hafta yoğunum dediğin halde bazıları kendi sorumluluğunu bile almadı ben onlara sinir oldum zaten 3-5 kişi kendi kendimize gelin gűvey olduk san ki diğerleri banane havasinda takildi neyse canm bunlr kolaylıkla halolucak seyler zaten sen birde buna kafa yorma şimdi daha őnemli şeylerle meşgulsun sonucta zaten yarn dorety durumu bir el atar![]()
Inşallah yaa hiç gücüm de kalmadı ki umarım sabırlı ve güçlü olmaya devam edebilirim
Hedefine odaklanman gerekir canım. Hayattaki amacın ne, ne yapmak istiyorsun kendini tartıp, hedefini doğru belirleyip hiç bıkmadan sabırla ilerlemelisin. Eş yönetmek, duygularını yönetmek artık hepsi stratejik işler. Duygularını bile planlayarak yaşamak gerekiyor.Inşallah yaa hiç gücüm de kalmadı ki umarım sabırlı ve güçlü olmaya devam edebilirim
Ceza harika fikir bencedeBizde bireysel yarışa döneriz sporda puanlama sistemi ile kaybedene listedeki herşey 10 tekrar × 3set halinde ceza verir mekiz plank şeklinde
Çok gűzel yazmışsn canm çok doğru her konuda mutluluğun tek formulu bunlarHedefine odaklanman gerekir canım. Hayattaki amacın ne, ne yapmak istiyorsun kendini tartıp, hedefini doğru belirleyip hiç bıkmadan sabırla ilerlemelisin. Eş yönetmek, duygularını yönetmek artık hepsi stratejik işler. Duygularını bile planlayarak yaşamak gerekiyor.
Sabırlı ol canım güçlü ol
Üzme kendini hiçbişey için
Çok gűzel yazmışsn canm çok doğru her konuda mutluluğun tek formulu bunlar
Edersin tabiki de canm biz kadınlar her zorluğun altından kalka bilecek gűçde yaratıldık yeter ki inanalım be demiş Newton: "Neye inanırsanız onunla karşılaşacaksınız" veInşallah yaa hiç gücüm de kalmadı ki umarım sabırlı ve güçlü olmaya devam edebilirim
Tamam canım unutma bakKuzum enerjim kalmadı 2 kişiye açtım sana salı akşamı bakarım 22 gibi evde olursam daha iyi odaklanirim