Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yellovkız napıyon akşam bacaklarım nasıl ağrıdı temizlikten de yorulmuşum dün yapmadım ama bgn devam squatı ben en son cok dıkkat ederek yaptım kalkınca popomu sıktım felan baya acımış bacaklar
Evt canm zatten en cok sguat zorluyor ben onu bayaaaa uzun zamandr yapmyrm tabi bu hafta alldgm karaar ile ilerliyorum canm bir gűn zumba+zıplama bir gűn bisiklet +zıplama yapyrm canm her gűn zıplyrm yani dűn 1saat biaiklet ve 500 zplama yaptm őnceki gűn 15dk zumba ile 1000 zıplama yaptm bugűn gene 1000zıplama yapıcam bana çok iyi geldi canm zıplarken sonlara doğru iyice benim de bacaklarım baldirlarmn filan arkası resmen geriliyor tranbolinde ve iner inmez hemen tuvalete kosuyorum resmen tum metobolizmam bızlaniyor şimdilik iyi gidiyorum bu haftamda spor ve sıfır kaçamak ile ilerliyor dyr bi tartiılaym bakiim sen de tartldın mı ?

Evt canm zatten en cok sguat zorluyor ben onu bayaaaa uzun zamandr yapmyrm tabi bu hafta alldgm karaar ile ilerliyorum canm bir gűn zumba+zıplama bir gűn bisiklet +zıplama yapyrm canm her gűn zıplyrm yani dűn 1saat biaiklet ve 500 zplama yaptm őnceki gűn 15dk zumba ile 1000 zıplama yaptm bugűn gene 1000zıplama yapıcam bana çok iyi geldi canm zıplarken sonlara doğru iyice benim de bacaklarım baldirlarmn filan arkası resmen geriliyor tranbolinde ve iner inmez hemen tuvalete kosuyorum resmen tum metobolizmam bızlaniyor şimdilik iyi gidiyorum bu haftamda spor ve sıfır kaçamak ile ilerliyor dyr bi tartiılaym bakiim sen de tartldın mı ?
ip de çok iyi cnm da bacaklarım ağrıyor işte ayakkabıyla mı atlasam

Ya sen nerelerdesin gelsene artk ne gűzel uğraşıyodun benle őzledim valla :KK70: sen tartılıyormusun kaç kiloaun merak ettim:KK53:
bi hafta sonu yoktum hissettin hemen yokluğumu :KK36:
çalıştığım için h.içi kızıma çok vakit ayıramıyorum o yüzden h.sonu telefonu çok nadir elime alıyorum dolayısı ile burayada vakit ayıramıyorum kuzum
yaa aslında bugün tartılmaya niyetlendim (gerçeklerle yüzleşmek istedim) ama regl olduğumu görünce vazgeçtim :KK48: annem bi süre daha bende o yüzden spor ve diyeti çok aksattım
benimde pis bi huyum var başladımmı ikisinede başlarım bıraktımmı ikisinide bırakırım :KK51:
bu arada sen takılmalarımın fragmanını gördün :KK70::KK70:

Kızlar tartıldım da yüksek çıktım nasıl iştir ya hiç kaçamak da yapmadım :KK14:işte sana demiştim blonde ambition blonde ambition ben birden düştüğümde ya sabit çıkıyorum yada böyle oluyor işte o_O

Regl yakın mı belki şişlik vardır benimde sisligim inmedi bitmesine ragmen

kızlar aynaya bakınca bel oyuntumun yavaş yavaş gittiğini dümdüz bir görüntüm olduğunu farkettim çok üzücü hatlar kayboluyor resmen

Nasıl bel oyuntun gitmiş kuzum ya:KK57:benimde aksi bel oyuntum çıkmış yavaş yavaş karın kaslarım sertleşmiş aynaya bakınca değişik geldi bana da.

Ama ben yağ yerine kas olsun isterim zaten:)

Nasıl bel oyuntun gitmiş kuzum ya:KK57:benimde aksi bel oyuntum çıkmış yavaş yavaş karın kaslarım sertleşmiş aynaya bakınca değişik geldi bana da.

Ama ben yağ yerine kas olsun isterim zaten:)
yani kıvrımlar olurya o yok oluyor düzleşiyor yukarıdan aşağıya

kızlar aynaya bakınca bel oyuntumun yavaş yavaş gittiğini dümdüz bir görüntüm olduğunu farkettim çok üzücü hatlar kayboluyor resmen
Canm ozaman sen bele ağırlk ver benim bel oyuntum çok fazla zaten bide apora başlayinca iyice hatlar direk cok cok berirgin oyuk oluyor ondan bele art hic agirlik vermiyorum yoksa tam tersi olasa direk surekli bel calışrm canm suguata filan ara ver bence apor programını değiştr canm sen direk bel oyuntusu için yapılan videolardan yap

Kızlar tartıldım da yüksek çıktım nasıl iştir ya hiç kaçamak da yapmadım :KK14:işte sana demiştim blonde ambition blonde ambition ben birden düştüğümde ya sabit çıkıyorum yada böyle oluyor işte o_O
Canm aynını yaşıyorm bende gwçen dedigimn 2haftada bir veriyorum dedigm buydu bende de ayni oluyor 2hafta őnce 900grm birden gidince gecen hafta gitmedi hatta 200grm arti ciktim ve buhafta gene simdi 900grm gitmis cikti canm bende de direk aynısı oluyor cuma artı ile 71.8 di şimdi 69.9 gene 2haftada tam 900 gitmis

Canm ozaman sen bele ağırlk ver benim bel oyuntum çok fazla zaten bide apora başlayinca iyice hatlar direk cok cok berirgin oyuk oluyor ondan bele art hic agirlik vermiyorum yoksa tam tersi olasa direk surekli bel calışrm canm suguata filan ara ver bence apor programını değiştr canm sen direk bel oyuntusu için yapılan videolardan yap
benim de iyiydi ama kalınlaşma başlamış bnm kılo vermem şart bide endokrine gidicem adet geçtikten sonra bakalım bide sürekli kullandığım ilacı sorcam doktora o da kılo vermeyi engeller mi diye

Back
X