Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evt netten baktm çok fazla olumlu sonuç okudum canm 5gűn yapıp 2 gűn ara veriliyormuş bende zaten 4-5 gűn sonra regle olucam regleye kadar yapar reglede 2-3 gűn ara verir sonra bir 5gűn daha yaparm őlcűsű senin dedigin sekilde kaynatılıyor bir bardak kadar lahana suyuna yarım limon sıkıp içtim bende herbardaga içerken yarım limon sıkıcam kokusunuda yok ediyor:KK200: 58 olmak isteyen çok kişiyiz burda yaaa :dua: inslh hepimiz 58 olalım :KK36: yazın mutlu mutlu giyinelim
Aynen 58 olalım inşallah... yaa ben içine pul biber de katıyordum eğer giyebiliyorsun sende kat yağları daha çabuk yok ediyor

blonde ambition blonde ambition canım bu arada korseni kullanıyor Musun ben de netten sipariş vericem ama güvenemiyorum işe yarar mı diye... bi de fiyatı 190 tl o yüzden merak ediyorum inceltiyor mu acaba
Yok canm buraya yazdgm o gece takmstm ve sabahına migren bulantı ile kaldm baya kusma vs. Oldu 1-2 gűn sonra migren gecincede tekrar içine girmedim birazda ondan mı oldu diye korktum migdemde cok baskı yapıyor sırtm da agrıdı çok sîkı bana gőre diil o sıkı korseler yerine belki sadece toparlayıcı tarzı olan korseler var ya daha bir rahat ta onlar bayada ucuz oluyorlar onlar zaten alttan çıtçıtlı badi tarzı olanları var acaba ondan mı bide denesem diyorum

Kızlar ayın 1 den bu yana bel ve bacak bölgemde 6 cm incelme olmuş :KK49: ay ay ölçüm yapicam.
Çoookkk gűzel canm :KK200: sıkılaşmanın mutluluğu bam başka :KK200: bende 10gűn sonra tekrar őlçűcem 5gűn sonra filan regle olucam yani ozman reglem bitmis olur ve regle bitişi tekrar bir kontrol yaparm

Yok canm buraya yazdgm o gece takmstm ve sabahına migren bulantı ile kaldm baya kusma vs. Oldu 1-2 gűn sonra migren gecincede tekrar içine girmedim birazda ondan mı oldu diye korktum migdemde cok baskı yapıyor sırtm da agrıdı çok sîkı bana gőre diil o sıkı korseler yerine belki sadece toparlayıcı tarzı olan korseler var ya daha bir rahat ta onlar bayada ucuz oluyorlar onlar zaten alttan çıtçıtlı badi tarzı olanları var acaba ondan mı bide denesem diyorum
Hımmmm canım sıkı ya iyi olur diye düşündüm bi de kızımı sürekli kucakta taşıyorum ya bel ağrısına da iyi gelir diyorlar

Çoookkk gűzel canm :KK200: sıkılaşmanın mutluluğu bam başka :KK200: bende 10gűn sonra tekrar őlçűcem 5gűn sonra filan regle olucam yani ozman reglem bitmis olur ve regle bitişi tekrar bir kontrol yaparm
Yaa ben ne zaman ölçüm yapmıştım hatırlamıyorum ama karneler alındıktan sonra Pazartesi filan dı heralde bende ayda bir ölçümü alayım bakalım

Evet canım ya şimdi ay da bir ölçeyim diyorum en azından ne kadar incelediğimi görüp daha çok motive olurum.

Kızlar bugünlük sporumu bitirdim 2 gün iyi sıkmam lazım
45 dk Leslie. 135 puan
100 mekik. 40 puan
100 sguat. 40 puan
100 kalça hareketi 40 puan
100 bacak hareketi. 40 puan
100 yan hareket. 40 puan
100 alt karın. 40 puan
150 ipsiz zıplama. 18 puan

Toplam puan. 393 puan

Ama bittim bugün

Back