Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yaa ben ne zaman ölçüm yapmıştım hatırlamıyorum ama karneler alındıktan sonra Pazartesi filan dı heralde bende ayda bir ölçümü alayım bakalım
Canm őlcumunu bir not defterine yaz o olcunun yanina tarihi at ve ogűn kaç kiloda olduğunuda yaz ozman karsilastirma yapabilirsin ben hep oyle yapiyorum canm

Geçen ayın 27 si başlamıştım buraya 67,7 ile pazartesi 63,5 çıktım tartı da canım 4,2 gibi fark var.
4çok guzel canm tam aylık ideal saglıklı rakam ve őlçűműnden de belli ki direk yağ kaybı yaşamışsn seni tebrik ederim :KK9: çok gűzel ilerliyorsun çok takdir ediyorum seni :KK200:

Canm őlcumunu bir not defterine yaz o olcunun yanina tarihi at ve ogűn kaç kiloda olduğunuda yaz ozman karsilastirma yapabilirsin ben hep oyle yapiyorum canm
Aynen ölçüleri telefona yazmıştım ama tarihi akıl edemedim neyse bi dahakine yazarım artık :deli:

Kızlar bugünlük sporumu bitirdim 2 gün iyi sıkmam lazım
45 dk Leslie. 135 puan
100 mekik. 40 puan
100 sguat. 40 puan
100 kalça hareketi 40 puan
100 bacak hareketi. 40 puan
100 yan hareket. 40 puan
100 alt karın. 40 puan
150 ipsiz zıplama. 18 puan

Toplam puan. 393 puan

Ama bittim bugün
Maşallah canm:nazar:m :KK9::KK200:

Aynen ölçüleri telefona yazmıştım ama tarihi akıl edemedim neyse bi dahakine yazarım artık :deli:
Aynen canm bundan sonrakilere tarih atarsın :KK66: hatta istersen aybaşında başla 1şubat bende őyle yapcaktn ama benim regleye denk geliyor ondan vazgectim cűnki 1 subatta hem de tartı gűnűműz regleme 1-2 gűn kalms olucak şiş olurum yanlış çıkar

Aynen canm bundan sonrakilere tarih atarsın :KK66: hatta istersen aybaşında başla 1şubat bende őyle yapcaktn ama benim regleye denk geliyor ondan vazgectim cűnki 1 subatta regleme 1-2 gűn kalms olucak şiş olurum yanlış çıkar
Evet canım o zaman öyle yapayım Cuma günü ayın 1i tekrar alayım ölçülerimi kaydederim

4çok guzel canm tam aylık ideal saglıklı rakam ve őlçűműnden de belli ki direk yağ kaybı yaşamışsn seni tebrik ederim :KK9: çok gűzel ilerliyorsun çok takdir ediyorum seni :KK200:

Bende seni gördükçe daha çok azimli devam ediyorum canım sana da masallah:nazar::KK200:

Geçmiş olsun canım inşallah bı sıkıntı yoktur

Geçmiş olsun canm

Geçmiş olsun canim

Cok gecmıs olaun canm nasıl oldu kızın
Çok teşekkürler kızlar yeni geldim hastaneden bir sürü ilaç verdi doktor ateşi çok yüksek cıktı bişey de yemiyo kustu hep çok salgın varmış domuz gribi 1 iki güne geçmezse tahlil yapacaklar domuz gribi varmı diye inşallah yoktur bakalım onunla uğraşıyorum biseyler yese ilaç fayda edecek yedirmeye çalışıyorum bir iki lokma

Çok teşekkürler kızlar yeni geldim hastaneden bir sürü ilaç verdi doktor ateşi çok yüksek cıktı bişey de yemiyo kustu hep çok salgın varmış domuz gribi 1 iki güne geçmezse tahlil yapacaklar domuz gribi varmı diye inşallah yoktur bakalım onunla uğraşıyorum biseyler yese ilaç fayda edecek yedirmeye çalışıyorum bir iki lokma
Cok gecmis olsun canim salgin var ama insallah domuz gribi degildir bi an önce atlatırsınız insallah:dua::anne:

Sabah
1 yumurtalı sucuk
3 zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 dilim t.b. Ekmeği

Ara
Sütlü kahve

Ara
3 kaşık yoğurt

Akşam
1 tabak kıymalı kabak
4 kaşık etli döğme pilavı