- 5 Ocak 2017
- 785
- 2.123
- 113
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #301.941
yellowgirl kızın nası oldu canım iyi mi yeni gördüm çok çok geçmiş olsun kuzucuğa allah şifa versin, dikkat et bol sıvıyı ihmal etme canım aşırı bi salgın var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol kuzum aynen öyle bu gece erkek kardeşimin doğum gününü kutlamaya eğlenceye gidecektik dün demistim hatta size onu erteledik canm gece ateş daha çok artıyor diyeGeçmiş olsun canim sağlık herşeyden önemli.
Canm ara ara ateş yükseliyor bide aşırı iştahsız normalde yemek ayırmadan herşeyi iştahla yiyen çocuk bugün ne sorsam yemiysem diyor hiçbir şey yiyip içmek istemiyoryellowgirl kızın nası oldu canım iyi mi yeni gördüm çok çok geçmiş olsun kuzucuğa allah şifa versin, dikkat et bol sıvıyı ihmal etme canım aşırı bi salgın var
Canım benimkiler de yemedi geçen hafta sadece süt içince de çıkarttı öksürük vardi geçti şimdi normal e döndü çocuk bunlar böyle böyle büyüyorCanm ara ara ateş yükseliyor bide aşırı iştahsız normalde yemek ayırmadan herşeyi iştahla yiyen çocuk bugün ne sorsam yemiysem diyor hiçbir şey yiyip içmek istemiyor![]()
Sağol kuzum aynen öyle bu gece erkek kardeşimin doğum gününü kutlamaya eğlenceye yiyecektik onuda erteledik gece ateş daha çok artıyor diyeinslh ateş çok yüksek derecelere çıkmadan şu bir kaç günü atlatırız
![]()
Evet süt içti ama sütte öksürüğü arttırıyor diye onuda çok vermek istemiyorum ateş den korkuyor insan ateş tehlikeli diyeCanım benimkiler de yemedi geçen hafta sadece süt içince de çıkarttı öksürük vardi geçti şimdi normal e döndü çocuk bunlar böyle böyle büyüyor
Evt kuzum öyle olacak artk bu hafta sonu gececiyizAnladım canım çok geçmiş olsun bütün gece ayaktasin o zaman![]()
Benimkide sadece yoğurt yemişti iki gün yoğurt yedi napayım başka hiçbirşeyi midesi kabul.etmedi galiba zor canım normal herkes hasta olunca iştahı kapanırCanm ara ara ateş yükseliyor bide aşırı iştahsız normalde yemek ayırmadan herşeyi iştahla yiyen çocuk bugün ne sorsam yemiysem diyor hiçbir şey yiyip içmek istemiyor![]()
Ilacla düşmüyor mu ateş üstünü filan çıkar yatarken biz kikoduyla yatirdik hararet de vardi bemimkilerdeEvet süt içti ama sütte öksürüğü arttırıyor diye onuda çok vermek istemiyorum ateş den korkuyor insan ateş tehlikeli diyeyoksa hastalık mutlaka bir kaç güne gececek
Akletle duruyor canm aynen üstünü soydum ilaç içtikten sonra düşüyor ama 2-3 saat sonra tekrar yükseliyorIlacla düşmüyor mu ateş üstünü filan çıkar yatarken biz kikoduyla yatirdik hararet de vardi bemimkilerde
Canım senin şeker yüksek mi sınırdamı öyle bir şeyler okudum sanki gündüz sonra çocukla uğraşırken sormayı unuttum tatlım ne dedi doktor ? Ünsilin direnci vs. bir şey var mı? Yoksa değerlerin normal mi ? Naslmş sonuçların canım ???Ilacla düşmüyor mu ateş üstünü filan çıkar yatarken biz kikoduyla yatirdik hararet de vardi bemimkilerde
Yarın bakacak canım normale göre yüksek hamilelikte de duzensizdi de o zaman açlık 90 di yüksek demişlerdi düşün bakalim yarın ne dicekCanım senin şeker yüksek mi sınırdamı öyle bir şeyler okudum sanki gündüz sonra çocukla uğraşırken sormayı unuttum tatlım ne dedi doktor ? Ünsilin direnci vs. bir şey var mı? Yoksa değerlerin normal mi ? Naslmş sonuçların canım ???
Bende de insilin direnci çıkmıştı canm ondan da böyle çok zor veriyorum ben de tekrar baktrcam bir ara bakalm değerlerim ne olduYarın bakacak canım normale göre yüksek hamilelikte de duzensizdi de o zaman açlık 90 di yüksek demişlerdi düşün bakalim yarın ne dicek