Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar slm ancak girebildim kızım ateşli tüm kışı hasta olmadan geçirmiştik ama okul işi çocuğu hasta etti öksürük vardı 1 haftadr ilaclara antibiyotige rahmen iylesmedi ve bu gece ateşlendi sabah da doktor gittik durumu anlattım okuldan bulaşıyor tam diğerini atlatıyorken şimdi yenisi bulaşmış dedi bir süre yollama dedi ooff başlattgma pişman oldum yaaa farklı antibiyotiklerle ilaçlara başladı şimdi bu durumda ben listeye girmek istemiyorum SchonerDuft SchonerDuft canm en son 69.2 ye inmiştim zaten bu sabah bu olaylardan tartılmak aklıma bile gelmedi anca girebildim canm ama daha düşük olsada listeye girmekten vazgeçtim zaten en azından bu hafta girmek istemiyorum dün sevgililer günü zaten içtik filan birde doğum günleri filanda kullancak hiç riske girmeyeyim ben bunları atlatıp öyle listeye girerim canm kilomu 69.2 yedek listeye yazabilirim canm biraz geç haber verebildim kusurabakma
Geçmiş olsun canım ben küçük oğlana bir haftadır hava veriyorum evde makinan varsa maskeli makinalardan dr una sorarak bir dene derim 2 aydır iyileşmeyen çocuk havayla toparladı büyük buhar makinası da var oda tipi sabahları da onu açıyorum gece odayı soğutuyor diye pek kullanmıyorum ama bu sene senin için hep böyle gidecek bir hafta okul çocuk hastalanacak 2 hafta evde iyilessin diyeceksin sonra yine okul yine hasta ben büyük oğlanı 3 yaşında başlattım o sene hep bu guzergah ta gitti ha su an 6 yaşında bisey değişti mi hayır geçen dönem 1 hafta gitti 1 hafta gitmedi benim birazda kayinpederler çok karıştı göndermeme artık bu dönem seneye ilkokul 1 olacak diye hastada olsa göndereceğim herkes senin benim gibi çocuk hafif öksür se aman diğerlerine bulaşmasın benimki de hafif atlatsın diye okula gondermemezljk yapmıyor çocukların ateşi 40 ı bulana kadar gonderiyorlar

Geçmiş olsun canım ben küçük oğlana bir haftadır hava veriyorum evde makinan varsa maskeli makinalardan dr una sorarak bir dene derim 2 aydır iyileşmeyen çocuk havayla toparladı büyük buhar makinası da var oda tipi sabahları da onu açıyorum gece odayı soğutuyor diye pek kullanmıyorum ama bu sene senin için hep böyle gidecek bir hafta okul çocuk hastalanacak 2 hafta evde iyilessin diyeceksin sonra yine okul yine hasta ben büyük oğlanı 3 yaşında başlattım o sene hep bu guzergah ta gitti ha su an 6 yaşında bisey değişti mi hayır geçen dönem 1 hafta gitti 1 hafta gitmedi benim birazda kayinpederler çok karıştı göndermeme artık bu dönem seneye ilkokul 1 olacak diye hastada olsa göndereceğim herkes senin benim gibi çocuk hafif öksür se aman diğerlerine bulaşmasın benimki de hafif atlatsın diye okula gondermemezljk yapmıyor çocukların ateşi 40 ı bulana kadar gonderiyorlar
Yani herkes gondermese zaten boyle birbirlerine bulasıp durmaz ama en azından hastalgn kuluçka evresinde bulaşıcılığı geçmiş olsun diye göndermeyin diyor öğretmenler ama tabi çalışan anneler mecburda kalıyor olabilir oda akĺıma geldi tabi genelde çalışan anneler in çocukları tüm gün verip iş çıkışı alıyorlar büyük ihtimal mecbur olanlarda vardr inslh çabuk atlatrz sık sık yakalanmaz umarm hava ya ihtiyac yok canm öyle ağır değil normal de benim kız da ateş bile olmaz ve kolay kolay antibiyotik bile vermem ben bağışıklığı çok kuvvetli ben de dikkatliyimdir ondan ağırlaşmadan toparlar gene diye düşünüyorum

***14.Takım 609.Etap ***

Masal3487 (57,40//%)Sabit Mezun olmak istiyor.
Buki_89 (63.40///%) Sabit

Ponçikbirgelincik (65///%) Sabit İzne ayrılmak istiyor
drdotty(/71.10///%) Sağlık sebebi ile bildirimsiz izne ayrılmak istiyor
Sevgiclk(74,4///%0) Diskalifiye

Kmsl Hnd (64.7///%)Sabit
gokyuzundekiturna(68.8/67,6/1,2/1,74 %
Hedef kilosunu 65 olarak revize etmek istiyor
Milana firuze(67,80/67,7/0,10/%0.15)
nihaaal (67.3//%) Diskalifiye
ELF_LR35 (98,60/98.20/0,4/%0,41)
senazeynep(62,50/61,40/1,1/1,76%)

Nidsalii (55/53,8/1,2/%2,18)
magickk
(63.30/62,90/0,40/0,63%)

14.Takım Ortalaması : 0,528
:KK70: Kendimi alıntıladım.
@tgb1907 SchonerDuft SchonerDuft
Canlarım gökyüzündekiturnanın revizyon talebi kilo bildirimi yapmadan önce uygundu ama yeni kilosuyla kurallara uygun değil. Tabi ben acele edip listeye bu şekilde paylaştım. Sonuç olarak revizyon yapamayız. Haftaya mezun eder sonraki hafta Yeni üye gibi işlem yaparak tekrar alırız takıma

Kmsl Hnd Kmsl Hnd canım ben sabah seni karistird im sanırım selcanmehmetcan vardi ya bi ara grupta ben onu başka ni yerde gördüm bize niye yazmıyor ki diye düşündüm listede seni görünce onla karistirdim neden öyle oldu ki sen sürekli burdasın zaten
Anlamadım ki canım ben buraya yazıyorum zaten

Kızlar günaydın nasılsınız ya ben kilo veremeyince :duduk:dün menüleri biraz abarttım bi de kızımın doğumgünü vardı:KK49: cıslar çok oldu :bicak:bugünde kayınvalidem de yapacaklar doğumgünü bugün de menüler saçma olabilir ama yarından itibaren geri toparlayacağım inşallah:dua:

Kızlar günaydın nasılsınız ya ben kilo veremeyince :duduk:dün menüleri biraz abarttım bi de kızımın doğumgünü vardı:KK49: cıslar çok oldu :bicak:bugünde kayınvalidem de yapacaklar doğumgünü bugün de menüler saçma olabilir ama yarından itibaren geri toparlayacağım inşallah:dua:
ikimiz de bu haftalar özel günlerine doğum günleri ne denk gwldik desene :işsiz: bizde onumuzdeki cuma kardesimin kini kutliycaz ondan bir sonraki haftada kızımın var kızımın ertesi günü de yiğenimin var :işsiz: hespsi üstüste şubatı doğum günleri ile kapatacağım yani

Kızlar açlık sekerim yüksek ama ortalama da sorun yok dedi insulin direnci var bu çok yemenden dedi kötü sağlıksız beslemiyorsun dedi daha 31 yaşındasın 50 kilo.olman 55i geçmemen lazım dedi böyle dan dan kendimi kötü hissettim istersen bi şeker ilaci yazayım dedi istemedim :KK61:

Kızlar açlık sekerim yüksek ama ortalama da sorun yok dedi insulin direnci var bu çok yemenden dedi kötü sağlıksız beslemiyorsun dedi daha 31 yaşındasın 50 kilo.olman 55i geçmemen lazım dedi böyle dan dan kendimi kötü hissettim istersen bi şeker ilaci yazayım dedi istemedim :KK61:
:KK19: üzülme canm bende de var ama bence sağlk lı beslenip zayıfladıkca yeneriz :KK23: aaayyy ben de senin yaşındayım benim de 50 olmam lazım ozamn ve 69 kilo olarak çok utandım şimdi:oops: benim de ozaman 50 en fazla 55 olmam lazım :KK22: ama insülindirenci kilo vermeyi çook zorlaştıran birşey normalde bizin yaptgmızı başkası yapsa herhafta 1 kilo verir ama biz bu insülin direncinden böyle gıdım gıdım veriyoruz :cry: verebildiniz kadar verelim beraber arkadaşım peki birşeyler önerdimi ?

:KK19: üzülme canm bende de var ama bence sağlk lı beslenip zayıfladıkca yeneriz :KK23: aaayyy ben de senin yaşındayım benim de 50 olmam lazım ozamn ve 69 kilo olarak çok utandım şimdi:oops: benim de ozaman 50 en fazla 55 olmam lazım :KK22: ama insülindirenci kilo vermeyi çook zorlaştıran birşey normalde bizin yaptgmızı başkası yapsa herhafta 1 kilo verir ama biz bu insülin direncinden böyle gıdım gıdım veriyoruz :cry: verebildiniz kadar verelim beraber arkadaşım peki birşeyler önerdimi ?
Cnm bana direk çok yemenle alakalı dedi yani kilo da ortalamanın üstünde çıkınca şeker yüksek gibi işte yoksa şeker değerlerinde sıkıntı yok dedi valla bu kadın benim diyetistenim.olsa 40 kiloya düşürür dan dan sağlıksız beslemiyorsun çok yiyorsun deyince insan bişey de diyemiyor ilaç iştah keser dedi ama ben inanmıyorum iştah kestiğine benim en az 1 ay kacamaksiz bu direnci kurmam.lazim başka yolu yok

Cnm bana direk çok yemenle alakalı dedi yani kilo da ortalamanın üstünde çıkınca şeker yüksek gibi işte yoksa şeker değerlerinde sıkıntı yok dedi valla bu kadın benim diyetistenim.olsa 40 kiloya düşürür dan dan sağlıksız beslemiyorsun çok yiyorsun deyince insan bişey de diyemiyor ilaç iştah keser dedi ama ben inanmıyorum iştah kestiğine benim en az 1 ay kacamaksiz bu direnci kurmam.lazim başka yolu yok
Bende de şeker yok canm zaten aynen ama insülin direnci biraz yüksek çıkmıştı benim de ama onu kırabildimmi bilmiyorum çocuk iyileşince haftaya filan gidip baktıraym değerlerim ne oldu diye :( ilaç ne verdi glifor mu?

ikimiz de bu haftalar özel günlerine doğum günleri ne denk gwldik desene :işsiz: bizde onumuzdeki cuma kardesimin kini kutliycaz ondan bir sonraki haftada kızımın var kızımın ertesi günü de yiğenimin var :işsiz: hespsi üstüste şubatı doğum günleri ile kapatacağım yani
Seninki baya üst üste gelecekmiş canım ya benim kızında martta onunda az kaldı kuzenlerinin de mart benimde mart dolu olacak bakalım nasıl tutucam kendimi işte doğumgünleri mahvediyor hep beni :KK43:

Aynen canım ya.. ama arada bir bozmam laZım yoksa ben çok çabuk sıkılıyorum diyetten... zaten 2 ayda 9.200 grm verdim bence gayet iyi bir rakam ...... 2 ay daha sıkıp sonra korumaya alırım diye düşünüyorum....

Yemekle dengeleyebilirsin canım... senin boyun kaç ki canım 55 i geçmemen lazımmış:işsiz:

Seninki baya üst üste gelecekmiş canım ya benim kızında martta onunda az kaldı kuzenlerinin de mart benimde mart dolu olacak bakalım nasıl tutucam kendimi işte doğumgünleri mahvediyor hep beni :KK43:
Zaten diyete girince ne gezmeye gideceksin ne de misafir ağırlayacaksın yoksa bozuluyor... bu arada regl oldun mu sen ben daha olamadım

Aynen canım ya.. ama arada bir bozmam laZım yoksa ben çok çabuk sıkılıyorum diyetten... zaten 2 ayda 9.200 grm verdim bence gayet iyi bir rakam ...... 2 ay daha sıkıp sonra korumaya alırım diye düşünüyorum....
Harika bir rakam tabiki canm sen benim iki katım verdin ben 2 ayda 4 kilo verdim 4kilo daha verip 65 -64 lere geçsem bende biraz daha rahatlycam stres kalkıcak üstümden

Back
X