Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar nasılsınız benim işler çığrından çıktı yetişemiyorum büronun işlerine. Eve zaten yetişemiyorum işi eve getirdim yarın misafirim var sağ böbreğim çok kötü sanci yapıyor wc sıkıntım da ilerlerdi. Sonuc olarak benden bir tane daha gerekli ancak toparlanabilirim
Canımsın :KK200: Allah kolaylık versin

Canm senin profilde 9kasım 64 güncel 63yazıyor sen 3ayda 1 kilo mu verdin?
Aynen canım arada da 64.5 oldu en son 62.8 gördüm bi daha göremedim ama ben kilo veremeyince hep.bozdum şuan da iyice berbat bi hal.aldim öylesine yiyorum inan

Kahvaltı : 1dilim tam buğday, peynir,5zeytin, tereyağında 1yumurta, çay

Ara: 6badem,1bardak süt

Öğlen: 1kase kıymalı şehriye çorbası

Ara: 6fındık,100ml sütten kahve

Akşam: 1kase öğlenki çorba, 3kaşık yoğurt

Spor : 1saat kondisyon bisikleti 180puan SchonerDuft SchonerDuft
Afiyet olsun canım azıcık yemişsin :KK15:

Aynen canım arada da 64.5 oldu en son 62.8 gördüm bi daha göremedim ama ben kilo veremeyince hep.bozdum şuan da iyice berbat bi hal.aldim öylesine yiyorum inan
Canm insülin direnci direk engel oluyor zaten sen biraz netten araştır istersen inslh direnci olanlar nasl kilo veriyor diye kuzum belki faydası olur

Canm insülin direnci direk engel oluyor zaten sen biraz netten araştır istersen inslh direnci olanlar nasl kilo veriyor diye kuzum belki faydası olur
Benimki kilo alip vermekten oldu bwn karatay yapabilsem cok guzel veriyorum ama evde yapmam lazim simdii direk az yiycem bide oyle deneyeyim elma cayi kayniyor simdi bi bakayom nasil.olacak

Benimki kilo alip vermekten oldu bwn karatay yapabilsem cok guzel veriyorum ama evde yapmam lazim simdii direk az yiycem bide oyle deneyeyim elma cayi kayniyor simdi bi bakayom nasil.olacak
Canm elma çayı ters tepmez mi sonuçta şeker içeriyor ama sen bilirsin

Canm elma çayı ters tepmez mi sonuçta şeker içeriyor ama sen bilirsin
Içinde mısır püskülü kiraz sapı karanfil karabiber limon attım.odem attırıcı canım aslında ben bi 3 kilo verseydim böyle bozup durmazdım hevesle her diyet yaptığında hiç bozmadigimda bile artı çıktım o motivasyonunu çok etkiledi hep aynı şeyleri yazıyorum ama acayip dertlesesim var kusura bakma

Içinde mısır püskülü kiraz sapı karanfil karabiber limon attım.odem attırıcı canım aslında ben bi 3 kilo verseydim böyle bozup durmazdım hevesle her diyet yaptığında hiç bozmadigimda bile artı çıktım o motivasyonunu çok etkiledi hep aynı şeyleri yazıyorum ama acayip dertlesesim var kusura bakma
Yok canm olurmu çok iyi anlıyorum bende çok zor veriyorum ama bizim bu direnci kırmanızın tek yolu hiç vazgeçmemek insülin direnci ile kilo verebilmek büyük başarı onun için haftada 200grm da versek bizim için bir başarı bunun bilinci ile yüksek hedeflere umutlara kapılıp hayal kırıklığı yaşamamak lazm yavaş veriyoruz bunu kabul edip ona göre düşük hedeflerle ve istikrar la ilerliycez sonuçta 1 - 2 - 3 derken böyle böyle gidecek 1saat 'te yürümeniz şartmış bizim aslında ama nasl yapcam bilmiyorum ama hergün yürürsek insülin direnci kırılıyormuş

Yok canm olurmu çok iyi anlıyorum bende çok zor veriyorum ama bizim bu direnci kırmanızın tek yolu hiç vazgeçmemek insülin direnci ile kilo verebilmek büyük başarı onun için haftada 200grm da versek bizim için bir başarı bunun bilinci ile yüksek hedeflere umutlara kapılıp hayal kırıklığı yaşamamak lazm yavaş veriyoruz bunu kabul edip ona göre düşük hedeflerle ve istikrar la ilerliycez sonuçta 1 - 2 - 3 derken böyle böyle gidecek 1saat 'te yürümeniz şartmış bizim aslında ama nasl yapcam bilmiyorum ama hergün yürürsek insülin direnci kırılıyormuş
Hava iyi olsa yürünür bugün çıktım ama soğuktu cnm

Hava iyi olsa yürünür bugün çıktım ama soğuktu cnm
Bende geçen hafta çok güzel havalar olmuştu yürüdüm kaç gün sonraki iki gün üst üste yağmur sonrada kız hasta oldu yürüyüş kaldı :KK43: nasl güzel olmuştu ama havalar güzel olsun gene sahil de yürürüm ama yürüyüş şart onu anladım canm :KK51: ben karar verdim eğer bir aksilik çıkmazsa yarından itibaren koşu bandında yürümeye başlıycam canm :rapci: kötü havalarda ve çocuk evdeyken koşu bandı güzel havalarda çocuk okulda iken sahil yürüyüşü yapcam inslh bir aksilik çıkmaz uygularm bu şekilde zaten ek olarak bisikletim de daimi var

Bende geçen hafta çok güzel havalar olmuştu yürüdüm kaç gün sonraki iki gün üst üste yağmur sonrada kız hasta oldu yürüyüş kaldı :KK43: nasl güzel olmuştu ama havalar güzel olsun gene sahil de yürürüm ama yürüyüş şart onu anladım canm :KK51: ben karar verdim eğer bir aksilik çıkmazsa yarından itibaren koşu bandında yürümeye başlıycam canm :rapci: kötü havalarda ve çocuk evdeyken koşu bandı güzel havalarda çocuk okulda iken sahil yürüyüşü yapcam inslh bir aksilik çıkmaz uygularm bu şekilde zaten ek olarak bisikletim de daimi var
Yürümek guzel cnm biz de bu eve taşındık kış geldi eşim yürüyordu bugün çevreyi de gezdirmiş oldu bahar gelse baya iyi olacak

Bende katılmak istiyorum gruba özel bir liste mi yapıyorsunuz yoksa kendinize ait bir liste mi her cuma mi yazıyorsunuz hergun mu
Birinci sayfa da kurallarımız yazıyor uyarım aktif olurum cuma bildirimlerini zamanında yapabilirim diyorsan kendini tanıtmak ile başlayabilirsin

Sabah: 1 haşlanmış yumurta iki dilim ekmek az domates sosu 10 dal maydanoz iki bardak çay.

Ara rezene çayı.

Öğlen bir kase tavuk çorbası.

Akşam: bilim dilim börek yarım dilim kek 2 tane sarma iki bardak çay.

Aksam gün vardı kızlar bunlar da kızımla beraber yediğimiz tabaktan kendime tabak almadım kirmamak için yedim.

Sporumu da birazdan yazacağım.

Birinci sayfa da kurallarımız yazıyor uyarım aktif olurum cuma bildirimlerini zamanında yapabilirim diyorsan kendini tanıtmak ile başlayabilirsin
Uygundur benim için ben alone34 daha oncede sürekli diyet yaptım ama hep yarıda bıraktım bir kaç kez diyetisyene gittim verdim ve tekrar aldım bir ara 97 den 85 düştüm ve hala ayni kilodayim arkadaşımla beraber yapiyorduk ama evlenip başka şehre gidince ben yalnız kaldım bu takımıda bir üyenin yazısında okudum bu grubu katılmak istedim çünkü motivasyonun önemli olduğunu düşünüyorum.Bu hafta misafirlige başka bir şehre geldim ama yinede yediklerime dikkat ederek listemi yazacağım Anladığım kadarıyla her cuma güncel kilomu paylascam hergunde yediklerimi spor için puan yazmissiniz onu anlamadım ama ilk defa bir grupla yapıyorum

Back
X